Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 620K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Περίεργος ο Zuzunas και το έχουμε πει. Εφερε τωρα καλό κορίτσι και εχει σιγουρη και εγγυημένη πελατεια χωρις να φοβατε κακοτοπιες για τα κοριτσια. Δυστυχώς κυκλοφορουνε οπως οι παλιοί ξερουμε μαλακες και μας κοψανε και την Julia

Sex_GT

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Για να κλεισεις οποιαδηποτε κοπελα με το zuzana πρεπει να εισαι 'regural costumer' οπως λενε,και ισχυει για ολες τις κοπελες ή για μερικες συγκεκριμενες??..Και πως θα γινω συχνος πελατης αφου ειναι πρωτη φορα που περνω CT??...ειναι πολυ π@π@ρες οι τυποι..

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Φίλε sex_gt αυτό ισχύει για κάποιες από τις κοπέλλες που θέλουν την ησυχία τους ή που έχουν εξασφαλισμένη πελατεία. Γενικά όμως ακόμα και πρώτη φορά να κλείνεις θα το δεχτούν (μέχρι 2 ώρες).

Άλλο θέμα: έχετε μήπως παρατηρήσει ότι έχουν έρθει τα πάνω-κάτω?!?! Citytourάδες σκοράρουν σε στριπτηζάδικα, παμμέγιστοι φραπεριάδηρες κριτικάρουν cityτουρίστριες, άλλοι διάγουν σχεδόν συζυγική ζωή ... αλήθεια που πάει τελικά η κοινωνία μας?!?! :)

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760
tipos μπορεις να κλεισεις εκ μερους μου απο ζουζανα???δεν γνωριζομαστε...ειναι καπως αυτο που σου ζηταω αλλα εχω απελπιστει,,,ερχεται η αγαπημενη μου ρε γαμωτο

Sex_GT

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε sex_gt αυτό ισχύει για κάποιες από τις κοπέλλες που θέλουν την ησυχία τους ή που έχουν εξασφαλισμένη πελατεία. Γενικά όμως ακόμα και πρώτη φορά να κλείνεις θα το δεχτούν (μέχρι 2 ώρες).

Μπα επικοινωνησα μαζι τους και τους εξηγησα οτι ειναι πρωτη φορα αλλα τζιφος...Μου ειπαν οτι το εχουν ζητησει οι κοπελες αυτο...

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
έχετε μήπως παρατηρήσει ότι έχουν έρθει τα πάνω-κάτω?!?! Citytourάδες σκοράρουν σε στριπτηζάδικα, παμμέγιστοι φραπεριάδηρες κριτικάρουν cityτουρίστριες, άλλοι διάγουν σχεδόν συζυγική ζωή ... αλήθεια που πάει τελικά η κοινωνία μας?!?! :)
Ο βήχας κι ο έρωτας δεν κρύβονται... :rolleyes:

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Για να κλεισεις οποιαδηποτε κοπελα με το zuzana πρεπει να εισαι 'regural costumer' οπως λενε,και ισχυει για ολες τις κοπελες ή για μερικες συγκεκριμενες??..Και πως θα γινω συχνος πελατης αφου ειναι πρωτη φορα που περνω CT??...ειναι πολυ π@π@ρες οι τυποι..
Καλημερα παιδες.Δεν καταλαβα πως εγινε ρε παιδια,αλλα εγω πρωτη φορα πηγα τες με CT και δεν ειμαι regular customer.Καλα εφαγα ενα πακετο με 5-6 ακυρωσεις,αλλα στο τελος τα καταφερα.Ερωτηση,αυτα που αναφερει οτι κανει,πρεπει να τις τα ζητησεις για να τα κανει ή τα κανει στανταρ?Πηγα χτες με Μικελλα,-θα επανερθω με κριτικη-ουτε πιπα,ουτε 69,ουτε τιποτα,αλλα εχει θεϊκο προσωπο.

dreamaker

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα μαγκες, εχω κλεισει ραντεβου με την βικτωρια απο planet dreams και καθοτι ειμαι μιλφακιας θα ηθελα γνωμες απο καποιους που ενδεχομενα να την εχουν παρει στο παρελθον.

περιμενω γνωμες, thanks  :) :) :)

edit giorgospapa: σου τροποποιησα το ποστ σε ελληνικους χαρακτηρες καθως ειναι το πρωτο σου και σου εχω στειλει πμ..  :)

Mpastounovlaxos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
μεχρι τουδε εχω χαλασ παν απ 20000 ευροπουλα στις πτανες,πρεπ να διαμαρτυρηθουμ να πεσν οι τμες! να κατιβουμε σ απεργια :rockon:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
kalimera mages exo kleisei randevoy me tin victoria apo planet dreams kai kathoti eimai milfakias tha ithela gnomes apo kapious pou endexomena na tin exoun parei sto parelthon.perimeno gnomes thanx :) :) :)
φιλαρακι βαλε ελληνικα γιατι θα στο σβησουν σε μιση ωρα

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
καλημερα μαγκες, εχω κλεισει ραντεβου με την βικτωρια απο planet dreams και καθοτι ειμαι μιλφακιας θα ηθελα γνωμες απο καποιους που ενδεχομενα να την εχουν παρει στο παρελθον.

περιμενω γνωμες, thanks  :) :) :)

edit giorgospapa: σου τροποποιησα το ποστ σε ελληνικους χαρακτηρες καθως ειναι το πρωτο σου και σου εχω στειλει πμ..  :)
για να παρεις καποιες γνωμες, ριξε μια ματια στις κριτικες που υπαρχουν για την victoria www.bourdela.com/content/view/1092/1/]εδώ[/url]

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Πηγα χτες με Μικελλα,-θα επανερθω με κριτικη-ουτε πιπα,ουτε 69,ουτε τιποτα,αλλα εχει θεϊκο προσωπο.

παμε καλα?????? και την πληρωσες????? μην αφηνεται να σας παρουν τον αερα.
δινουμε λεφτα για τα servise που γραφουν (οχι και λιγα). μην μας πιανουν και κοροιδα!!!!!!!!  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
παμε καλα?????? και την πληρωσες????? μην αφηνεται να σας παρουν τον αερα.
δινουμε λεφτα για τα servise που γραφουν (οχι και λιγα). μην μας πιανουν και κοροιδα!!!!!!!!  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:

Κάλα ρε φίλε και πλήρωσες 200+ Ευρω για να βλέπεις τελικά το πρόσωπο της?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom