You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 620K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)
παιδια θελω να κλεισω την νινα απο slovak beauties...μου ζηταει κωδικο τηλεφωνου χωρας...και μετα το νουμερο μου....δηλαδη τι ακριβως βαζω.,,,συγνωμη για την ηλιθια ερωτηση ειμαι noobas
επισης γινεται να δωσω κινητο ετσι???
ρε φίλε 003 είναι της Ελλάδος ή +3 σκέτο...και μετά το νούμερό σου
geomix
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 23
- Like
- 2
- Πόντοι
- 5.775
παιδια θελω να κλεισω την νινα απο slovak beauties...μου ζηταει κωδικο τηλεφωνου χωρας...και μετα το νουμερο μου....δηλαδη τι ακριβως βαζω.,,,συγνωμη για την ηλιθια ερωτηση ειμαι noobas
επισης γινεται να δωσω κινητο ετσι???
ολοι κινητο βαζουμε γιατι στελνουν μηνυμα για επιβεβαιωση.
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
Μια απορια προς τους <<υπευθυνους>> του σαιτ...εκει που αναφερονται τα ct που ειναι η που θα βρισκονται εδω υπαρχουν μονο αναγγελιες του ζουζουνα και του λιθουανου....και τα δυο πρακτορεια με τα χειροτερα σχολια απο τους συναγωνιστες...μηπως οι αλλοι δεν τα χωνουν;
Μια απορια προς τους <<υπευθυνους>> του σαιτ...εκει που αναφερονται τα ct που ειναι η που θα βρισκονται εδω υπαρχουν μονο αναγγελιες του ζουζουνα και του λιθουανου....και τα δυο πρακτορεια με τα χειροτερα σχολια απο τους συναγωνιστες...μηπως οι αλλοι δεν τα χωνουν;
Και δεν σου περνάει ΚΑΘΟΟΟΛΟΥ από το μυαλό ότι πολλά από τα σχόλια αυτά είναι βαλτά?
Και για να το προχωρήσω και λίγο πιο πέρα: Μήπως το γεγονός αυτό - δηλ. ότι υπάρχουν αρνητικά σχόλια που έστω και αν είναι ψεύτικα ή βαλτά δεν σβήνονται και δεν αντικρούονται- δείχνει επίσης και τη ΑΠΟΛΥΤΗ δημοκρατικότητα του site?
Για να πάμε και στην ουσία: Δεν σου έχει κάνει καμμία εντύπωση ότι αυτά τα δύο συγκεκριμένα πρακτορεία που αναφέρεις ήταν μέσα σε αυτά που δεν είχαν μασήσει σε μαλακισμένους εκβιασμούς γνωστών wanabee νταβάδων? και ως δια μαγείας άρχισαν να πέφτουν θαψίματα από άτομα με 1-10 ποσταρίσματα μέχρι εκείνη τη στιγμή?
άσε μη με φτιάχνεις καλύτερα γιορτάρες μερες ....
ΥΓ. Για το ποια CT μπαίνουν δεν ξέρω, εξάλλου ενας φτωχός μοντ είμαι. Υποθέτω όμως ότι καταχωρούνται όσα επιθυμούν να μπουν.
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
σαφεστατη απαντηση και προπαντων με ΣΤΟΧΕΙΑ!!!!! επειδη λοιπον τον φιλτατο ζουζουνα εχω την τιμη να τον γνωριζω προσωπικα (εζησα βλεπεις στην πολη του)ΚΑΘΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΥ δεν μου περναει απο το νου οτι το 99,9% των συναγωνιστων που ποσταρουν για αυτον ειναι βαλτοι!!!ειναι γνωστες οι σχεσεις του με τα στρουμφακια οπου εχει δουλεψει....οσο για τον λιθουανο τι να πω; πες μου μια κοπελλα που δουλευει εκει πανω απο 6-7 μηνες και μετα δεν εξαφανιζεται.....και να μην αναφερω την γνωστη περιπτωση του καλοκαιριου...ποιος εκβιασε ποιον; συγνωμμη που σε εφτιαξα ε;....αλλα μπορουσες να μη γραψεις τιποτα η μονο το ΥΓ σου που ειναι σαφεστατο....<<δεν ξερω>>,<<υποθετω>>κλπ κλπ εγω παντως και ξερω και υποθεσεις δεν κανω.....
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
....επειδη λοιπον τον φιλτατο ζουζουνα εχω την τιμη να τον γνωριζω προσωπικα..
ωραιοοοοοος !!!! να σε εμπιστευομαστε δηλαδη με τετοιες γνωριμιες..
YuraManiakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ή κοινώς αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει... (Προς κάθε πλευρα εννοείτε)
συναγωιστες θελω να κλεισω ενα citytour....και μου ζηταει το τηλεφωνο μου μαζι με τον κωδικο της χωρας....δηλαδη τι ακριβως πρεπει να βαλω...?
ενας φιλος πριν απαντησε +3 και μετα το κινητο μου..νομιζω ομως οτι ο κωδικος της Ελλαδας ειναι +30
μπορει καποιος να μου πει ακριβως τι νουμερο θα βαλω......ειτε εδω ειτε σε prive μηνυμα
συγνωμη που ξαναρωταω αλλα εχω μπερδευει.....
ενας φιλος πριν απαντησε +3 και μετα το κινητο μου..νομιζω ομως οτι ο κωδικος της Ελλαδας ειναι +30
μπορει καποιος να μου πει ακριβως τι νουμερο θα βαλω......ειτε εδω ειτε σε prive μηνυμα
geomix
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 23
- Like
- 2
- Πόντοι
- 5.775
συναγωιστες θελω να κλεισω ενα citytour....και μου ζηταει το τηλεφωνο μου μαζι με τον κωδικο της χωρας....δηλαδη τι ακριβως πρεπει να βαλω...?
υπαρχουν 2 λυσεις...
+30 ή 0030 ειναι το ιδιο....
Παιδιά μια ερώτηση...
Εχω κλείσει ραντεβου με την Nataly(Swedish Harmony) σε 5αστερο hotel στην Αθήνα.
Επειδή είναι το 2ο CT που παίρνω (το πρώτό ηταν Outcall) τι κατάσταση παίζει με την είσοδο στο ξενοδοχείο? Δηλαδή υπάρχει περίπωση να με σταματήσει κανείς και να μου πει "που πάτε?" είτε στην reception είτε στην πόρτα?
Εχω κλείσει ραντεβου με την Nataly(Swedish Harmony) σε 5αστερο hotel στην Αθήνα.
Επειδή είναι το 2ο CT που παίρνω (το πρώτό ηταν Outcall) τι κατάσταση παίζει με την είσοδο στο ξενοδοχείο? Δηλαδή υπάρχει περίπωση να με σταματήσει κανείς και να μου πει "που πάτε?" είτε στην reception είτε στην πόρτα?
Albert Speer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Σεμνά και ταπεινά προχωράς χωρίς να φωνάζεις ότι έχεις άγχος και προσπαθείς να κρυφτείς. Αν γενικά στη ζωή σου φέρεσαι μάλιστα έτσι, μπορεί να γίνεις και πρωθυπουργός ακόμη!
Για τον ASTRA98...το Call-Us από το φθινόπωρο και μετά (ύστερα από επεισόδιο σε hotel) δεν ανακοινωνει CT. Ενημερώνει με email παλιούς και νέους πελάτες.
Συνάδελφε ZTOD το ξενοδοχείο που θα δεις την Natalie είναι εύκολο στο έμπα. Πήγαινε προς το σαλόνι για λίγο ...και αργότερα την κανεις για ασανσέρ που είναι σε ιδανική θέση. Μην απορείς πως το γνωρίζω είμαι παλιός πελάτης του SHI και γνώριμος της ΜΙΛΑ.
Καλο βόλι...το μωρό είναι τσεκαρισμενο και άπαιχτο
Φιλικά MikeJump
Συνάδελφε ZTOD το ξενοδοχείο που θα δεις την Natalie είναι εύκολο στο έμπα. Πήγαινε προς το σαλόνι για λίγο ...και αργότερα την κανεις για ασανσέρ που είναι σε ιδανική θέση. Μην απορείς πως το γνωρίζω είμαι παλιός πελάτης του SHI και γνώριμος της ΜΙΛΑ.
Καλο βόλι...το μωρό είναι τσεκαρισμενο και άπαιχτο
Φιλικά MikeJump
Φίλε cod πίστεψε με αν τυχόν βρεθεί κανένα τέτοιο λαχείο θα δεν θα το βγάλουμε απλά Post αλλά αφίσα στην Κηφισίας!Για την τιμή που λες είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρεθεί κάτι(σχεδόν αδύνατο μη σου πω...). Εδω τα ct το 12ωρο χρεώνουν 1200€+ καικ εσύ θες 2ημερο και μέχρι 1000€??
Αστο καλύτερα μη ζεις με την ελπίδα
Αστο καλύτερα μη ζεις με την ελπίδα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 13K
- Μόνιμο