Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 628K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

becas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
Για την Sabrina, έχω ακούσει καλά λόγια απο γνωστό που την έιχε "παρει" .Μου είπε οτι είνaι περιποιητική , ευχάριστη και  αρκετα ικανοποιητική στο σύνολο των "υπηρεσιών" που δίνει ενα ct .

Τωρα βέβαια αυτά μου είπε ο συγκεκριμένος δεν ξέρω αν είναι πράγματι έτσι τα πράγματα.

Δυστυχώς ΄τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν να εχω προσωπική άποψη για κανένα ct, ωστόσο συμφωνώ εν μέρει με τον galb, οτι είναι πολλά τα λεφτά και αν και δεν πολυγουστάρω φυλής κλπ...ε! ενα καλό cg με 100 -120 ευρω μια στο τόσο μπορεί να μας ξεχαρμανιάσει....

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Ευχαριστώ πολύ τους συναγωνιστές antisthenis και geomix!
Μάλλον θα ακολουθήσω το ένστικτό μου και θα πάω με Sally..
Thanks!

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
και καλά θα κάνεις . πολύ δυνατή στοματική περιποίηση  :P :P :P

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Επειδή ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ να χώσω 450 στην Sally και OUTCALL μάλιστα (καλά η ρουμανογύφτισα αυτά έλεγε στην ΡΟυμανία
ΑΛΛΑ ποιοι την χάλασαν?) τι λεει το άλλο αντικειμενο του πάθου η Lisa? Πάρτα και κάντα κορνίζα? Γενικά ξεραίλα βλεπω για αρχή του χρόνου και βασικά ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ  :jerking: Ζuzana να μην συνεχίζουμε να
σπάμε τα νευρα μας και το 2008!  :think:

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Yura φαίνεται όμως πολύ καλό κομμάτι αν και με υποψία Photoshop...
Και καλές τιμές... Λες να επιχειρήσουμε?
Γενικότερα ρε γαμώτο έχεις δίκιο και από άλλα site που κοιτάω είναι πολύ ξερά και αδιάφορα τα πράγματα

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Yura φαίνεται όμως πολύ καλό κομμάτι αν και με υποψία Photoshop...
Και καλές τιμές... Λες να επιχειρήσουμε?
Γενικότερα ρε γαμώτο έχεις δίκιο και από άλλα site που κοιτάω είναι πολύ ξερά και αδιάφορα τα πράγματα

Τι να πώ δεν ξέρω το μόνο παρήγορο είναι ότι είναι Ουγκαρέζικη Φοράδα αν καταλαβαίνεις τι λεω είναι καλή τιμή για 2ώρες ΕΙΝΑΙ
και αρχή του χρόνου ΔΕΝ πρέπει κάπου καλά να τον χώσουμε? Τώρα αμα πάω και δεν κάνει κλικ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΜΕΣΑ οχι σαν μερικούς
που τους το λες εδω πέρα μέσα μετά πάνε και φωνάζουν στα reviews? (ΒΛΕΠΕ τα τελευαταία να καταλάβεις τι εννοώ!)

DIMPIM

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Βοηθάω τον φίλο ZTOD με σωστά link: www.bourdela.com/content/view/1205/1/]Sally[/url] και www.bourdela.com/content/view/1283/1/]Sabrina (Zuzana)[/url] εννοεί...
Αν θέλεις να το πέζεις πέχτο αλλα με Σάλλυ σε έβριζε που έχεις βάλει φώτο χωρίς να την ρωτησεις ,
και ο Ζουζάνα έχει δικό του σίτε οπότε μην μας ζαλίζεις.
Τά κόμπλεξ και τα κολήματα σας και διαμάχες με αλλα σίτε δεν μας αφορούν.
Απεναντίας εμένα με έχουν ξενερώσει.
Σκέφτομαι να κάνω το δεύτερο μου CT με μια από αυτές
Είχε κανένας εμπειρία με καμία από τις παραπάνω?Περισσότερο για τη δεύτερη ψύνομαι γιατί το Zuzana εχει κακή προιστορία
Σαλλυ τοπ παρε και θα με θυμηθείς , κοντέβω την ντουζίνα κλισιματα.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ο Υουρα δεν γουστάρει ωραίες που του βγάζουν τα μάτια ,
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αντε και καλή χρονιά σε ολους , και οτι .... στο ..... να το βρήτε.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DIMPIM

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τι να πώ δεν ξέρω το μόνο παρήγορο είναι ότι είναι Ουγκαρέζικη Φοράδα αν καταλαβαίνεις τι λεω είναι καλή τιμή για 2ώρες ΕΙΝΑΙ
και αρχή του χρόνου ΔΕΝ πρέπει κάπου καλά να τον χώσουμε? Τώρα αμα πάω και δεν κάνει κλικ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΜΕΣΑ οχι σαν μερικούς
που τους το λες εδω πέρα μέσα μετά πάνε και φωνάζουν στα reviews? (ΒΛΕΠΕ τα τελευαταία να καταλάβεις τι εννοώ!)
Πάρε βρε να αλλάξεις γνώμη , να δείς το φώς το αληθινό.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

DIMPIM

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ξέρω τι περιμένεις , νασε κεράσω
χαχαχαχαχαχαχαχα.

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.566
Πόντοι
17.085
Αν θέλεις να το πέζεις πέχτο αλλα με Σάλλυ σε έβριζε που έχεις βάλει φώτο χωρίς να την ρωτησεις ,
και ο Ζουζάνα έχει δικό του σίτε οπότε μην μας ζαλίζεις.
Τά κόμπλεξ και τα κολήματα σας και διαμάχες με αλλα σίτε δεν μας αφορούν.
Απεναντίας εμένα με έχουν ξενερώσει.
Τα πρώτα που λες δεν τα καταλαβαίνω. Είναι και ανορθόγραφα και ασύντακτα, είναι και οι καταχρήσεις των ημερών... μια σύγχυση γενικώς. Για το τελευταίο ok, δεν θα μας λείψεις καθόλου.

Επισκέπτης
Παίδες καλησπέρα.Θέλω να κλείσω μια κοπέλα απο zuzana.Τελικά τι παίζει με αυτό το πρακτορείο?Ευχαριστώ εκ των προτέρων(βοηθήστε τον τυφλό!).

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Τρεξε!!!!! μη χασεις τετοια ευκαιρια.....

magenta2006dfo

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
παίδες που αναρρωτιέσται για την ζουζούνα,
λέει στο ιντερνέτι της. Εν τω μεταξύ γιατί από όλες τις τρέχουσες γενικώς ct δεν βρίσκω κάποια που να με ψήνει;  :idiot:

alexander33

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.992
Παίδες καλησπέρα.Θέλω να κλείσω μια κοπέλα απο zuzana.Τελικά τι παίζει με αυτό το πρακτορείο?Ευχαριστώ εκ των προτέρων(βοηθήστε τον τυφλό!).

οι αποψεις εδω μεσα διησταντε. ο yura π.χ. ειναι παντα πολυ αρνιικος για το εν λογο πρακτοριο. εγω απο την αλλη μερια οσες φορες το εχω προτημισει δεν με εχει χαλσει ποτε, ουτα απο επικοινωνια, ουτε απο service, ουτε απο κοπελα. Απο εκει και περα μια δοκιμη θα σου δωσει και εσενα την δυνατοτητα να εχει προσωπικη αποψη.

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Φίλε μου δεν νομίζω ότι πρέπει να έχεις διλημα.
Από την στιγμή που το έχεις προτιμήσει και ήταν εντάξει σε όλα τους και είσαι ικανοποιημένος τότε προχώρα.Η αλήθεια είναι ότι έχει πολλά Posts με αρνητικά σχόλια αλλά νομίζω ότι δεν πρέπει να σε ενοχλεί.
Εγώ πάντως μια φορά θα παραγγείλω όταν θα έρθει η Sheyla Grant

Επισκέπτης
Έχουμε τα ίδια γούστα συνάδελφε.Και εγώ αυτή θέλω(sheila grant),απλά έχω ακούσει οτι την πρώτη φορά σου κλείνουν για μια ώρα σαν νέος πελάτης.είναι για μια ώρα αυτή.......?

alexander33

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.992
δεν παιζει το για μια ωρα που λες φιλε μου. εγω απο την πρωτη φορα και για οσες φορες εχο παρει κοπελα απο z εχω κλεισει για 2 ωρες και ποτε δεν μου ειπαν οχι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom