geomix
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 23
- Like
- 2
- Πόντοι
- 5.775
Εχει κανένας εμπειρία από την Sally Μια μελαχροινη που μας έρχεται απο Ρουμανία και τη Sabrina του γνωστού γραφείου Zuzana?
ψαξε για reviews στο θεμα citytours....
Εχει κανένας εμπειρία από την Sally Μια μελαχροινη που μας έρχεται απο Ρουμανία και τη Sabrina του γνωστού γραφείου Zuzana?
και καλά θα κάνεις . πολύ δυνατή στοματική περιποίηση![]()
![]()
![]()
Yura φαίνεται όμως πολύ καλό κομμάτι αν και με υποψία Photoshop...
Και καλές τιμές... Λες να επιχειρήσουμε?
Γενικότερα ρε γαμώτο έχεις δίκιο και από άλλα site που κοιτάω είναι πολύ ξερά και αδιάφορα τα πράγματα
Αν θέλεις να το πέζεις πέχτο αλλα με Σάλλυ σε έβριζε που έχεις βάλει φώτο χωρίς να την ρωτησεις ,Βοηθάω τον φίλο ZTOD με σωστά link: www.bourdela.com/content/view/1205/1/]Sally[/url] και www.bourdela.com/content/view/1283/1/]Sabrina (Zuzana)[/url] εννοεί...
Σαλλυ τοπ παρε και θα με θυμηθείς , κοντέβω την ντουζίνα κλισιματα.Σκέφτομαι να κάνω το δεύτερο μου CT με μια από αυτές
Είχε κανένας εμπειρία με καμία από τις παραπάνω?Περισσότερο για τη δεύτερη ψύνομαι γιατί το Zuzana εχει κακή προιστορία
Πάρε βρε να αλλάξεις γνώμη , να δείς το φώς το αληθινό.Τι να πώ δεν ξέρω το μόνο παρήγορο είναι ότι είναι Ουγκαρέζικη Φοράδα αν καταλαβαίνεις τι λεω είναι καλή τιμή για 2ώρες ΕΙΝΑΙ
και αρχή του χρόνου ΔΕΝ πρέπει κάπου καλά να τον χώσουμε? Τώρα αμα πάω και δεν κάνει κλικ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΜΕΣΑ οχι σαν μερικούς
που τους το λες εδω πέρα μέσα μετά πάνε και φωνάζουν στα reviews? (ΒΛΕΠΕ τα τελευαταία να καταλάβεις τι εννοώ!)
Τα πρώτα που λες δεν τα καταλαβαίνω. Είναι και ανορθόγραφα και ασύντακτα, είναι και οι καταχρήσεις των ημερών... μια σύγχυση γενικώς. Για το τελευταίο ok, δεν θα μας λείψεις καθόλου.Αν θέλεις να το πέζεις πέχτο αλλα με Σάλλυ σε έβριζε που έχεις βάλει φώτο χωρίς να την ρωτησεις ,
και ο Ζουζάνα έχει δικό του σίτε οπότε μην μας ζαλίζεις.
Τά κόμπλεξ και τα κολήματα σας και διαμάχες με αλλα σίτε δεν μας αφορούν.
Απεναντίας εμένα με έχουν ξενερώσει.
λέει στο ιντερνέτι της. Εν τω μεταξύ γιατί από όλες τις τρέχουσες γενικώς ct δεν βρίσκω κάποια που να με ψήνει;Is CLOSED Till Jan 3rd