Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 619K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (0 μέλη και 60 επισκέπτες)

totalslave

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
δεν ειχα καμια συναντηση με πρωην ... όμως έχω να σας πώ real οτρι την επομενη μερα με πήραν τηλ... 2 ξεχωριστες που με είδαν... και με πήραν έτσι απλά... να περάσου να τις δω ... κλπ κλπ , και τι κανω και τετοιες παπαριές.....

aapostolos

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
φιλαρακι ο καθενας εχει τον τροπο του να κλεινει τιε δουλειες του επειδη εγω λοιπον ποτε δεν ασχοληθηκα με οτι γουσταρα τηλ απλα πηγαινα και το εβλεπα και να μου εκανε οκ.
Τωρα αν μου μιλας για τις συγκεκριμενες μπορω να σε διαφωτισω πληρως και να μην πεταξεις τα λεφτα σου ουτε να προπληρωσεις κατι που δεν εχεις δει.
εξαλου απο οσο ξερω ολοι εδω μεσα το ιδο προσπαθουν να κανουν και ξερω οτι υπαρχουν και φωλες και οι απατες.
αυτα

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Τωρα αν μου μιλας για τις συγκεκριμενες μπορω να σε διαφωτισω πληρως και να μην πεταξεις τα λεφτα σου ουτε να προπληρωσεις κατι που δεν εχεις δει.
Για μια στιγμή για να καταλάβω.

Την ΑLEXIS από το και την LAURA από το τις ΕΧΕΙΣ δοκιμάσει?

Αν ναι, πληροφορίες σχετικά με το ΠΟΥ, ΠΟΤΕ, ΠΩΣ, για ΠΟΣΟ κλπ θα ήταν παντα ευπρόσδεκτες! Μην μιλάμε όμως στο φλου.

aapostolos

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
το θεμα ειναι σου ειναι αν τισ εχω δοκιμασει για να ξερω.

Αυτο που μπορω να σου απλα ειναι κανεις ενα ταξιδι ιταλια κλεινεις ενα διωρο ραντεβου εκει βλεπεις επειλεγεις και την επομενη φορα εισαι ηδη πελατης.

Ποτε δεν στελνεις χρηματα για ενα προιον που δεν γνωριζεις.
Απλα το ελενχεις πρωτα.
αυτα

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
το θεμα ειναι σου ειναι αν τισ εχω δοκιμασει για να ξερω.

Αυτο που μπορω να σου απλα ειναι κανεις ενα ταξιδι ιταλια κλεινεις ενα διωρο ραντεβου εκει βλεπεις επειλεγεις και την επομενη φορα εισαι ηδη πελατης.

aapostolos,

"...το θεμα ειναι σου ειναι αν τισ εχω..."

"...αυτο που μπορω να σου απλα ειναι..."

Επειδή αυτά τα "Ελληνικά" είναι λίγο δύσκολο να τα καταλάβω, αν θέλεις πες μας ΣΩΣΤΑ σε παρακαλώ ΑΝ τις έχεις δοκιμάσει, ΠΟΥ, ΠΟΤΕ, και για ΠΟΣΟ (καλό θα ήταν κι ενα review) γιατί κάθε αλλη συζήτηση αποτελεί πλεονασμό. Καταλαβαίνεις πως αν ο κάθε ένας από εμάς έστελνε καθε τι που βρίσκει στο net, χωρίς να το έχει προηγουμένως δοκιμάσει και να το test-αρει και να λέει "εδώ τα καλά CT"... θα γινόμασταν απλά κωμικοί.

Περιμένουμε τα σχόλιά σου. Ίσως εγώ να διέγνωσα λάθος πως η Alexis είναι φόλα! Σε παρακαλώ, δώσε μας πληροφόρηση.

tsaras13

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδες για πειτε pearl η julia

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.519
Πόντοι
1.706
πολυ μωρο η τζοθλια.....απο επιδοσεις τι λεει ????????????

aapostolos

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μεχρι σημερα πιστευα οτι μιλαω καλα ελληνικα και δεν ειχα κανενα προβλημα.
Το να σου γραψω δικες μου εντυπωσεις δεν βοηθαει γιατι απλα ισως να μην εχουμε τα ιδια γοθστ. Οπως και εγω την πατησα στο παρελθον ακουγοντας σχολια αλλων που δεν το κανανεν εσκεμμενα βεβαια.
Νομιζω οτι σου απαντησα ηδη η Ιταλια εναι υπεροχη τωρα κανε ενα πενταημερο ταξιδι εκει δοκιμασε 3 4 ραντεβου και οποιο σου κανει καλυτερα κρατησε επικοινωνια για να το φερεις ελλαδα για εβδομαδα.
Δεν μου αρεσει ουτε να προτρεπω καποιον σε κατι απο τη στιγμη που δεν τον ξερω ουτε τελικα να τον παρω στο λαιμο μου.
Αυτα ανσ βοηθησα εχει καλως αν οχι λυπαμαι

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Νομιζω οτι σου απαντησα ηδη η Ιταλια εναι υπεροχη τωρα κανε ενα πενταημερο ταξιδι εκει δοκιμασε 3 4 ραντεβου και οποιο σου κανει καλυτερα κρατησε επικοινωνια για να το φερεις ελλαδα για εβδομαδα.
To να πάω ΕΓΩ στην Ιτάλία να τσεκάρω αν η τύπισα είναι όντως real και μετά να δω, να το σκεφτώ κλπ... άστο! Εγώ CTουρίστας στην θέση αυτών που πρέπει να είναι, δεν γίνομαι - δεν είναι αυτή η δουλειά μου! Βεβαίως δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον που θεωρεί πως είναι αρκετά "καμικάζι" που να κάνει ένα μπαμ-μπαμ ταξίδι 1-2 ημερών στην Ιταλία χρεώνοντας τον εαυτό του αεροπορικά εισητήρια, ξενοδοχεία, φαγητά, λοιπά έξοδα κλπ... μόνο και μόνο για να τσεκάρει αν το site είναι αληθινό.

...επιλογές είναι αυτές!

aapostolos

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Φιλαρακι ο καθενας συμφωνα με την τσεπη του και το μετιριζη του.
Δεν μπορω να κανω κατι αλλο για σενα.
Και φυσικα δεν πας για  να ελεξεις για διακοπεσ πας οι γαι ψωνια ενα ΣΚ
Μετα εχεις ηδη τις γνωριμιες σου.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Φιλαρακι ο καθενας συμφωνα με την τσεπη του και το μετιριζη του. Δεν μπορω να κανω κατι αλλο για σενα.

Και φυσικα δεν πας για  να ελεξεις για διακοπεσ πας οι γαι ψωνια ενα ΣΚ Μετα εχεις ηδη τις γνωριμιες σου.

Στα λεφτά δεν κολλήσαμε ποτέ! Αν τώρα το θέτεις ως ΣΚ διακοπών... ναι, συμφωνώ. Αν και θα επέλεγα κάτι σε Ουγγαρία, σε Τσεχία κλπ

aapostolos

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Βλεπεις τελικα οτι εχουμε εντελως διαφορετικες επιλογες εγω προτιμω το μιλανο για αγορασω ρουχα οποτε πηγαινω ΣΚ συνεχεια αρα δεν με ενοχλει να παρω και να κλεισω ενα τριωρο η μια μερα εξαρταται και τη γκομενα βεβαια.
Αυτα συγνωμη αν δεν βοηθησα παντως

tsaras13

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια τι λεται εσεις viktorie απο preetygrils4u η vallery apo rob

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
H Valery φαίνεται καλή αλλά δεν ξέρω τίποτα. H Victorie έχει ξανάρθει και έχουν ακουστεί καλά λόγια από έμπειρους συναθλητές.

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
H Valery φαίνεται καλή αλλά δεν ξέρω τίποτα. H Victorie έχει ξανάρθει και έχουν ακουστεί καλά λόγια από έμπειρους συναθλητές.

Η Valery βλέπω ν' έρχεται λίγες μέρες ο Rob δεν έστειλε ουτε emails. H είναι soldout (μουφα) η μοιαζει με αρπαχτή οπότε ευχαριστώ δεν θα πάρω και 380 2/ωρες.

bazoukas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Like
6
Πόντοι
0
Ρε παιδια στη θεσσαλονικη γιατι δεν ερχεται καμμια?????
Λεπρα εχουμε????

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Ρε παιδια στη θεσσαλονικη γιατι δεν ερχεται καμμια????? Λεπρα εχουμε????
Εσύ φίλε bazoukas, από ποιό πλανήτη είπαμε οτι ήρθες? Καλά 6 μήνες τώρα που είσαι μέλος στο forum... χαμπάρι δεν πήρες?

bazoukas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Like
6
Πόντοι
0
Ενταξει ρε φιλε τι βαρας???
Ηξερα οτι ειχε παιχτει κατι με την αστυνομια αλλα οχι σε τετοιο βαθμο!!!

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Ενταξει ρε φιλε τι βαρας??? Ηξερα οτι ειχε παιχτει κατι με την αστυνομια αλλα οχι σε τετοιο βαθμο!!!
Ε, όταν μέσα σε 1 - 1.5 μήνα (Φεβρουάριο και Μάρτιο) ήρθαν 5 - 6 κοπέλες και συνελήφθησαν ΟΛΕΣ... τι περιμένεις δηλαδή? Σε τι "βαθμό" να κινείται η πόλη? CG είναι οι κοπέλες, όχι καμικάζι!

bazoukas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Like
6
Πόντοι
0
Και ποτε θα δουμε ασπρη μερα?
Μολις πεσει ο Ψωμιαδης?

Stories

Νέο!