Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 619K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (0 μέλη και 69 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αφηστε το παλληκαρι να μας δειξει το κοριτσι παλιοπαπαδαρια

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
φιλε totalslave μπορεις να την βαλεις αν καλυψεις το κεφαλι 100%.
αν δεν μπορεις να το κανεις, στειλε την φωτο σε μας να το κανουμε εμεις..

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
φιλε totalslave μπορεις να την βαλεις αν καλυψεις το κεφαλι 100%.
αν δεν μπορεις να το κανεις, στειλε την φωτο σε μας να το κανουμε εμεις..

ολε!!!!!!!! ολοι οι citytouristes περιμενουμε!!!!!!  :dancing:  :dancing:  :dancing:

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ρε ποση ωρα κανει για μια κριτικη?

εγινα ανωτερος και τωρα εχω απαιτησεις! αντε μπραβο! :cheesy:

Επισκέπτης
Καταλαβατε θα παρει ματι ο Παπαγιωργης και εμεις θα μεινουμε με το ...τσο στο χερι.
:jerking: Ευγε Πατερ

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
τα χεις μπλεξει baby... ο παπας γουρουνι στο σακι θα δωσει? θα το τσεκαρει πρωτα οτι ειναι καταληλο και μετα θα το δωσει στις μαζες.... κατι σαν το αγιο φως ενα πραγμα :cheesy:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
πωπω, μιλάμε για επίσημες και grande καταστάσεις...........

Επισκέπτης
Εγω λεω πως αν αξιζει θα το κρατηση να το μασηση και οταν το βαρεθει τοτε θα μας πεταξει κανα κοκκαλακι.
τους ξερω εγω αυτους τους κληρικους μονοφαγαδες αδελφακι μου

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
πατερ αν βγαλω μια φωτο σαν αυτη:

arabian6.jpg

πρεπει να κρυψω το κεφαλι η οχι?  :grin:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
παπάς σου λέει μετά....μωρέ τους ξέρω αυτούς, είναι πιο διεστραμμένοι κι απο εμάς......κρατάνε όλο τον οβολό για πάρτι τους και μετά πετάνε ψίχουλα.....

cidre

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μου θα με ενδιεφερε πολλη μια τετοια κατασταση μιας και εγω μενω ηρακλιο εαν θες στιλε μου πμ με τιμες κ.λ.π. εαν και εφοσον θελεις

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
αρε εξελίξεις στο Ηράκλειο ..φαντάζομαι totalslave θα είχαν τρελαθει ολοι εκει που την πηγες εε.???!! ειδικα καποιοι αδιακριτοι θα είχαν καρφώσει τα ματια τους πανω της.. 

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
μένεις Ηράκλειο και εσυ να υποθέσω ή ειχες παει για διακοπες..??

θα είχε πλακα να τους βλέπεις ολους να χαζευουν εε..!!

Επισκέπτης
Μήπως έχουμε κάποια πιπεράτη λεπτομέρεια από πρώην γκόμενα που συναντηθήκατε και που έφυγε για service μόλις είδε το εισαχθέν προιόν?

aapostolos

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
απλα προσθετω μια διευθυνση για οσες πραγματικα ψαχνουν κατι καλο αλλα συμφερει μονο για εβδομαδα καθως και διδυμο να πραγματικα εχετε τα φραγκα αυτη ειναι η τελεια επιλογη για μενα επιλογη που πργαματικα σκοτωνει και πιστεψε με σιγουρα θα βγαλετε και 3 4 γκομενες για μετεπειτα
αυτα

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
απλα προσθετω μια διευθυνση για οσες πραγματικα ψαχνουν κατι καλο αλλα συμφερει μονο για εβδομαδα καθως και διδυμο να πραγματικα εχετε τα φραγκα αυτη ειναι η τελεια επιλογη για μενα επιλογη που πργαματικα σκοτωνει και πιστεψε με σιγουρα θα βγαλετε και 3 4 γκομενες για μετεπειτα αυτα
αντε και αυτο για τουσ πολυ φραγκατους η για αυτους ποθ υελουν να κυκλοφορησουν και να να να τουσ κοιτανε ολοι.

"...a deposit  is always required to avoid "redneck" and people like that...

"...first time clients has to send a deposit of 1000 euros to avoid time wasters...

Όχι κοπελάρες μου! Οι μαλάκες μας τελειώσανε! Όταν μάθετε πως υπάρχουν και τα pre-paid tickets, τότε σας δώσουμε μετα χαράς τα λεφτουδάκια μας!

aapostolos

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
δεν στελνεις λεφτα πας εκει και την παραλαμβανεις σιγα μη μοθ πεις οτι θα κολοσεις για τα εισηττηρια οταν φερνεις γκομενα για μια εβδομαδα νομιζω οτι μιλαω σε γνωστες

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
δεν στελνεις λεφτα πας εκει και την παραλαμβανεις σιγα μη μοθ πεις οτι θα κολοσεις για τα εισηττηρια οταν φερνεις γκομενα για μια εβδομαδα νομιζω οτι μιλαω σε γνωστες
Ακου αδερφε μου. Πριν περιπου ενα χρονο, ειχα επικοινωνησει ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ με την Alexis. Μου ειπε λοιπόν, πως για να μπορεσει να με βαλει μεσα στο καρνε με τα ραντεβου της και να κανονισει ενα date 4-5 ημερων μαζι μου (τοσο συζητουσαμε - καταλαβαινετε για το ποσο που μιλαμε) θα επρεπε να της δωσω καιρο 3 εβδομαδες να το σκεφτει και να στειλω με Western Union καμια 1000-1500 euro προκαταβολή. Επειδή λοιπον η τυπισα "φώναζε" από μακρυα και μου φανηκε super φόλα... ουτε που ξανασχοληθηκα με την παρτη της! Μακαρι να ειναι αληθινη και αυτοί που της τα σκανε να περνανε καλά. ΠΟΤΕ μα ποτε δεν τσιγκουνευτηκα τα λεφτά, δεν γουστάρω όμως καποια ψωλα να με θεωρεί και κορόιδο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom