Επισκέπτης
Αφηστε το παλληκαρι να μας δειξει το κοριτσι παλιοπαπαδαρια
φιλε totalslave μπορεις να την βαλεις αν καλυψεις το κεφαλι 100%.
αν δεν μπορεις να το κανεις, στειλε την φωτο σε μας να το κανουμε εμεις..
απλα προσθετω μια διευθυνση για οσες πραγματικα ψαχνουν κατι καλο αλλα συμφερει μονο για εβδομαδα καθως και διδυμο να πραγματικα εχετε τα φραγκα αυτη ειναι η τελεια επιλογη για μενα επιλογη που πργαματικα σκοτωνει και πιστεψε με σιγουρα θα βγαλετε και 3 4 γκομενες για μετεπειτα αυτα
αντε και αυτο για τουσ πολυ φραγκατους η για αυτους ποθ υελουν να κυκλοφορησουν και να να να τουσ κοιτανε ολοι.
Ακου αδερφε μου. Πριν περιπου ενα χρονο, ειχα επικοινωνησει ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ με την Alexis. Μου ειπε λοιπόν, πως για να μπορεσει να με βαλει μεσα στο καρνε με τα ραντεβου της και να κανονισει ενα date 4-5 ημερων μαζι μου (τοσο συζητουσαμε - καταλαβαινετε για το ποσο που μιλαμε) θα επρεπε να της δωσω καιρο 3 εβδομαδες να το σκεφτει και να στειλω με Western Union καμια 1000-1500 euro προκαταβολή. Επειδή λοιπον η τυπισα "φώναζε" από μακρυα και μου φανηκε super φόλα... ουτε που ξανασχοληθηκα με την παρτη της! Μακαρι να ειναι αληθινη και αυτοί που της τα σκανε να περνανε καλά. ΠΟΤΕ μα ποτε δεν τσιγκουνευτηκα τα λεφτά, δεν γουστάρω όμως καποια ψωλα να με θεωρεί και κορόιδο.δεν στελνεις λεφτα πας εκει και την παραλαμβανεις σιγα μη μοθ πεις οτι θα κολοσεις για τα εισηττηρια οταν φερνεις γκομενα για μια εβδομαδα νομιζω οτι μιλαω σε γνωστες