Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
Έχετε ποτέ εκτυπώσει φωτογραφίες γκόμενας που γουσταρατε η είχατε απωθημένο και δεν σας έκατσε ποτέ, για να τις χύνετε?
Κατευθειαν στην οθονη μυστηΈχετε ποτέ εκτυπώσει φωτογραφίες γκόμενας που γουσταρατε η είχατε απωθημένο και δεν σας έκατσε ποτέ, για να τις χύνετε?
Έχετε ποτέ εκτυπώσει φωτογραφίες γκόμενας που γουσταρατε η είχατε απωθημένο και δεν σας έκατσε ποτέ, για να τις χύνετε?
Ναι...και μετά θα τα καταπιεί για να μπορεί να σου απάντησει στην πρόταση γάμου που θα της κάνεις αμέσως μετά.Κατευθειαν στην οθονη μυστη
Ούτε στο 103' με μαιμουδενιο μπεναλτι δώρο δε γυρνάει. Άστον να το χαρείΤύπε η αγαμία σε έχει κυριεύσει, κρύα ντουζάκια και επειγόντως γκόμενα μπας και το γυρίσεις στο 90
Φαντάζομαι φίλε μου ότι πλαστικοποίησες μία καλή φωτογραφία και έτσι μπορείς να την χύσεις περισσότερες φορές. Διαφορετικά, εκεί που έχουν πάει τα μελάνια και τα τόνερ, καλύτερα να δεις ένα πουτανάκι το μήνα στην υγειά τηςΈχετε ποτέ εκτυπώσει φωτογραφίες γκόμενας που γουσταρατε η είχατε απωθημένο και δεν σας έκατσε ποτέ, για να τις χύνετε?
Το σκέφτομαι για τη Φιλόλογο στο Γυμνάσιο , αλλά δεν ξέρω αν ζει.Έχετε ποτέ εκτυπώσει φωτογραφίες γκόμενας που γουσταρατε η είχατε απωθημένο και δεν σας έκατσε ποτέ, για να τις χύνετε?
Δυστυχώς εχεις δικιοΟύτε στο 103' με μαιμουδενιο μπεναλτι δώρο δε γυρνάει. Άστον να το χαρεί
Ωραιοςεγω τυπε εκτυπωνω τις φωτος και μετα τις κολαω σε ενα καρπουζι και ανοιγω τρυπα στο στομα της φωτο (και του καρπουζιου) και τις γαμαω κιολας. Μετα ξαναβαζω το καρπουζακι πισω στο ψυγειο
εγω τυπε εκτυπωνω τις φωτος και μετα τις κολαω σε ενα καρπουζι και ανοιγω τρυπα στο στομα της φωτο (και του καρπουζιου) και τις γαμαω κιολας. Μετα ξαναβαζω το καρπουζακι πισω στο ψυγειο
Καλοκαίρι μάλιστα...τώρα που φθινοπωριαζει;εγω τυπε εκτυπωνω τις φωτος και μετα τις κολαω σε ενα καρπουζι και ανοιγω τρυπα στο στομα της φωτο (και του καρπουζιου) και τις γαμαω κιολας. Μετα ξαναβαζω το καρπουζακι πισω στο ψυγειο
Όχι ρε μέγιστε αυνάνα,μόνο της χύσαμε την Β52 σε πάρτυ.Έχετε ποτέ εκτυπώσει φωτογραφίες γκόμενας που γουσταρατε η είχατε απωθημένο και δεν σας έκατσε ποτέ, για να τις χύνετε?
Χρειάζεται και ακριβό glossy paper. Δε λέει η φάση.εκεί που έχουν πάει τα μελάνια και τα τόνερ, καλύτερα να δεις ένα πουτανάκι το μήνα στην υγειά της
Για να το φάνε οι συγγενείς σου?εγω τυπε εκτυπωνω τις φωτος και μετα τις κολαω σε ενα καρπουζι και ανοιγω τρυπα στο στομα της φωτο (και του καρπουζιου) και τις γαμαω κιολας. Μετα ξαναβαζω το καρπουζακι πισω στο ψυγειο
οχι στην οθονη αφηνει σημαδιΚατευθειαν στην οθονη μυστη