Νέα

ΧΥΣΙΜΟ ΟΜΑΔΙΚΟ - Δήλωσε συμμετοχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pablo michel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 215
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.731
Πόντοι
6.236
δεν θα το λεγα τυπε :confused: :confused: :confused:

gg 010.jpg
Έχει 40 βαθμούς έξω...ας σεβαστούμε λίγο το προσωπικό των νοσοκομείων και κυρίως, των ψυχιατρικών κλινικών που αυτές τις μέρες, αντιμετωπίζουν κατακόρυφη αύξηση περιστατικών...
@Marquis_de_Sade και αυτή η φωτό, προϊόν Photosop είναι.:wink:

Voula

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
217
Πόντοι
1
Έβγαλες νόημα;;; Είσαι μεγάλο τρολ :cheesy::cheesy::cheesy:
Ευχαριστώ πολύ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ναι τυπε θυμαμαι το μπαν που εφαγε και ξεροχυνω :wanker: :wanker: :wanker:
το ειχε τεραστια αναγκη :wanker: :wanker: :wanker:
Χαίρομαι που έχεις εμπειρίες που σου δίνουν χαρά!

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
Αν ήθελε, πραγματικά, αυτό που ζητάει δεν θα απευθυνόταν εδώ. Είναι μέλος από το 2021 και μάλλον δεν ξέρει κάν το κοντεντ εδώ ούτε την αναλογία των ανθρώπων εδώ μέσα ανάλογα με τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό. Να τον ενημερώσουμε λοιπόν ότι εδώ οι πιο πολλοί με γυναίκες πάνε... ας μη χάνει το χρόνο του. Απλά θα σπάσουν πλάκα μαζί του στις επόμενες περίπου 45 σελίδες μέχρι το βράδυ σήμερα. Θα κουραστεί ο νηματοθέτης και θα αποχωρήσει.
ι υπάρχει )- Αλλά μάλλον είναι 45 ετών και δεν ξέρει ούτε που να ψάξει... (αν πάρουμε την εκδοχή οτι δεν τρολάρει όπως αναφέρα αρχικά)
προς διερεύνηση...θα ακολουθήσει νήμα...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.384
Πόντοι
2.356
Εγινε ακριβώς αυτό που πρόεβέψα. Μπήκαν άσχετοι και απλά κάνουν την πλάκα τους. Το είπα στον νηματοθέτη: Δεν είναι εδώ το μέρος για τέτοια θεματα. Είμαστε πολύ πίσω και σαν κοινωνία και με πολλά ταμπού. Σε ξένα φόρουμ δεν έχει τέτοια.

Εδώ είναι σαν καφενείο για παπούδες και ανταλλαγές ξυπνιστικων ατακών.

Καλή τύχη εύχομαι στον νηματοθέτη.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.384
Πόντοι
2.356
προς διερεύνηση...θα ακολουθήσει νήμα...
Για την ακρίβεια οι πιο πολλοί δήθεν στρειτ έχουν-έχουμε μια παιδιαριώδη εφηβική αντιμετώπιση για τα θέματα της σεξουαλικότητας στην Ελλάδα. Και το λέω πολύ σοβαρά - όχι όπως το λένε τα σούργελα που εκπροσωπούν την ΛΟΑΤ κοινότητα της Ελλάδας.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
Και επίσης, να πούμε στον νηματοθέτη μας ότι θα έπρεπε το θέμα του να το βάλει στην κατηγορία Gay εδώ. Τότε θα μπορούσες να πεις ότι ΟΚ ο τύπος ψάχνει κάτισ τα σοβαρά.... Τώρα μόνο στο ψιλό θα τον πάρουν...
ενώ εκεί θα κώλωναν :grin: :grin: :grin:
Να κάνεις ένα πιασάρικο ποστ στο facebook πχ πάει στο διάλο. Να το κάνεις εδώ; Χωρίς να έχεις σκοπό να λύσεις κάποιο πρόβλημά σου επί της ουσίας; Το θεωρώ γελοίο ως τραγικό πάντως. Τι θα γίνει αυτός; Ο γνωστός του Bourdela? Τι κερδίζει με αυτό εκτός από το να τον διαβάσουν 200 νοματαίοι ταυτόχρονα; Είναι αστείο γιατί επί της ουσίας κανένα γαμήσι και χύσιμο δεν θέλει να κανονίσει - καθώς αν ήθελε δεν θα απευθυνόταν εδώ.

Αν θα έχω ρεπό και θα βάζω θέματα τέτοια χωρίς επί της ουσίας να επιδιώκω λύση βαράτε με τηγάνι μαντεμένιο μόλις με βρείτε πάντως.

Να κάνω τζέρζελο στο μπουρδελα.gr? Που έτσι και το πω παραέξω θα γελάνε μαζί μου και οι πάπιες;
φίλε μενεδήμε μην το παίρνεις τόσο σοβαρά :confused: :confused:

Velcoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Like
65
Πόντοι
0
Εγινε ακριβώς αυτό που πρόεβέψα. Μπήκαν άσχετοι και απλά κάνουν την πλάκα τους. Το είπα στον νηματοθέτη: Δεν είναι εδώ το μέρος για τέτοια θεματα. Είμαστε πολύ πίσω και σαν κοινωνία και με πολλά ταμπού. Σε ξένα φόρουμ δεν έχει τέτοια.

Εδώ είναι σαν καφενείο για παπούδες και ανταλλαγές ξυπνιστικων ατακών.

Καλή τύχη εύχομαι στον νηματοθέτη.
Με μοναδικη ενσταση το ενδεχομενο να τρολαρει και ο ιδιος ο νηματοθετης.

petros_sketo

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
10.248
Πόντοι
1.336
Αν κερνάς σουβλάκια έρχομαι για την παρέα και μόνο.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.384
Πόντοι
2.356
ενώ εκεί θα κώλωναν :grin: :grin: :grin:

φίλε μενεδήμε μην το παίρνεις τόσο σοβαρά :confused: :confused:
Χρειάζεται να πρέπει να ξέρουμε πότε να κάνουμε πλάκα και πότε όχι. Είναι κρίμα να χάνει το καιρό του σε αυτό το νήμα. Θα φτιάξει προφίλ εκεί που πρέπει και θα βρει αυτό που ζητά.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
Χρειάζεται να πρέπει να ξέρουμε πότε να κάνουμε πλάκα και πότε όχι. Είναι κρίμα να χάνει το καιρό του σε αυτό το νήμα. Θα φτιάξει προφίλ εκεί που πρέπει και θα βρει αυτό που ζητά.
είμαι σχεδόν σίγουρος πως έχει όλο τον καιρό του κόσμου.... :confused:
(σχεδόν)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.384
Πόντοι
2.356
Με μοναδικη ενσταση το ενδεχομενο να τρολαρει και ο ιδιος ο νηματοθετης.
Ο νηματοθέτης ΔΕΝ τρολάρει τελικά. Απλά δεν ταιριάζει το θέμα για εδώ. Εδώ είναι για πλακίτσα ή για συζήτηση πιρφορικού προσανατολισμού. Βέβαια έχει και σοβαρούς ανθρώπους. Εξαρτάται πως θα το θέσεις το θέμα. Έτσι όπως το έθεσε ο νηματοθέτης ήταν σαν να επιζητά τη πλάκα.
Πολλές φορές αν δεν ξέρουμε να πούμε ακριβώς αυτό που θέλουμε ξεκόβοντας άλλα πράγματα θα έχουμε ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα. Ισχύει γενικά στη ζωή.

Υ.Γ. Εδώ εγώ ζητούσα βοήθεια για εργασία και έγινα ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ και παρόλα αυτά, βρέθηκαν, ελάχιστοι μεν, αλλά βρέθηκαν, μαλάκες να με τρολάρουν στο νήμα μου.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.043
Πόντοι
6.515
σας ευχαριστω παιδες, εγω την καυλα μου την κανω και θα την κανω.
Λυπαμαι πολυ για οσους ασχολουνται με θεματα που δεν ειναι του γουστου τους. Παντα ειχα την απορια γιατι χανετε τον χρονο σας, εχετε την εντυπωση οτι κανετε χιουμορ? δεν εχω συναντηση ουτε μια αρνητικη αντηδραση σε διεθνη site, ο καθενας ασχολειτε με το βιτσιο του.
αυτα μονο στην ελλαδα, απλα ειναι θεμα παιδειας, οπως σας μεγαλωσαν η μαμακα και η γιαγιακα σας που σας συντηρουν με την συνταξουλα τους.
αλλα αυτοι ειστε και γι΄αυτο γινατε τα γκαρσονια τις Ευρωπης δεν εχετε μελον
Τους απαξίωσες τυπε

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.274
Πόντοι
206
Υ.Γ. Εδώ εγώ ζητούσα βοήθεια για εργασία και έγινα ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ και παρόλα αυτά, βρέθηκαν, ελάχιστοι μεν, αλλά βρέθηκαν, μαλάκες να με τρολάρουν στο νήμα μου.
Καμία σχέση το 1 νήμα με το άλλο, μη μπερδευόμαστε

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.384
Πόντοι
2.356
Καμία σχέση το 1 νήμα με το άλλο, μη μπερδευόμαστε
Η σοβαρότητα ενός ανθρώπου είναι σαν το ύψος του όταν είναι ενήλικας. Δεν μεταβάλλεται. (εκτός όταν γερνάει μάλλον...)

Κάποιος που ξέρει να κάνει χιούμορ είναι και σοβαρός ταυτόχρονα. Υπάρχει τρόπος προσέγγισης ακόμα και ενός τέτοιου θέματος, ναι διερευνητικός. Ποτέ δεν πρέπει εκ προοιμίου να λες μέσα σου ότι "να, αυτός εδώ τρολάρει". Δεν το γνωρίζεις. Απλά σε αυτό το σαιτ έχει καταντήσει λίγο πολύ σαν "δεδομένο" μάλλον για τέτοια θέματα.

Ένα από τα βασικότερα skills ενός ανθρώπου είναι να μάθει να σκέφτεται έξω από το κουτί και να μην νομίζει ότι όλοι σκέφτονται το ίδιο με αυτόν.

Σε αυτό το νήμα τι χιούμορ να κάνεις; Ο άνθρωπος ζητάει κάτι συγκεκριμένο. Περίεργο; Ναι συμφωνώ, (Για Ελλάδα της δήθεν "στρεϊτίλας" είναι περίεργο) Τώρα αν το έκανε για πλακίτσα ποσώς με ενδιαφέρει. Δεν θα μου πέσει ο κώλος αν τον βοηθήσω. Ας γελάσει.

Τελευταία τροποποίηση:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.706
Πόντοι
3.656
είμαι σχεδόν σίγουρος πως έχει όλο τον καιρό του κόσμου.... :confused:
(σχεδόν)

ακριβως τυπε :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
αλλωστε ο ντοπας με αλλους κλωνους του εχει αφησει να εννοηθει οτι ειναι εισοδηματιας και κωλοβαραει ολη την ημερα στο μπου :confused: :confused: :confused:
κατι σαν τον christos savvidis που κωλοβαραγε ολη την ημερα στο χιλτον :2funny: :2funny: :2funny:
τυχαιο;δε νομιζω :confused: :confused: :confused:

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.274
Πόντοι
206
Υπάρχει τρόπος προσέγγισης ακόμα και ενός τέτοιου θέματος, ναι διερευνητικός.
Δε συμφωνώ. Ο μόνος τρόπος προσέγγισης ενός τέτοιου νήματος είναι το ξεφτίλισμα (αυτό που αποζητάει κίολας κυριολεκτικά ο νηματοθέτης) και το τρολάρισμα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο

Φυσικά σέβομαι τη γνώμη σου και αυτά που γράφεις :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom