Νέα

ΧΥΣΙΜΟ ΟΜΑΔΙΚΟ - Δήλωσε συμμετοχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pablo michel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 215
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.382
Πόντοι
2.356
Και επίσης, να πούμε στον νηματοθέτη μας ότι θα έπρεπε το θέμα του να το βάλει στην κατηγορία Gay εδώ. Τότε θα μπορούσες να πεις ότι ΟΚ ο τύπος ψάχνει κάτισ τα σοβαρά.... Τώρα μόνο στο ψιλό θα τον πάρουν...

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.583
Πόντοι
11.956
Και επίσης, να πούμε στον νηματοθέτη μας ότι θα έπρεπε το θέμ ατου να το βάλεισ την κατηγορία Gay εδώ. Τότε θα μπορούσες να πεις ότι ΟΚ ο τύπος ψάχνει κάτισ τα σοβαρά.... Τώρα μόνο στο ψιλό θα τον πάρουν...
Εεεε για αυτό το έκανε

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.382
Πόντοι
2.356
Εεεε για αυτό το έκανε
Να κάνεις ένα πιασάρικο ποστ στο facebook πχ πάει στο διάλο. Να το κάνεις εδώ; Χωρίς να έχεις σκοπό να λύσεις κάποιο πρόβλημά σου επί της ουσίας; Το θεωρώ γελοίο ως τραγικό πάντως. Τι θα γίνει αυτός; Ο γνωστός του Bourdela? Τι κερδίζει με αυτό εκτός από το να τον διαβάσουν 200 νοματαίοι ταυτόχρονα; Είναι αστείο γιατί επί της ουσίας κανένα γαμήσι και χύσιμο δεν θέλει να κανονίσει - καθώς αν ήθελε δεν θα απευθυνόταν εδώ.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.583
Πόντοι
11.956
Να κάνεις ένα πιασάρικο ποστ για το facebook πάει στο διάλο. Να το κάνεις εδώ; Χωρίς να έχεις σκοπό να λύσεις κάποιο πρόβλημά σου επί της ουσίας; Το θεωρώ γελοίο ως τραγικό πάντως. Τι θα γίνει αυτός; Ο γνωστός του Bourdela? Τι κερδίζει με αυτό εκτός από το να τον διαβάσουν 200 νοματαίοι ταυτόχρονα; Είναι αστείο
Μα δεν μιλά σοβαρά την πλάκα του κάνει ....έχει ρεπό από δουλειά μπακουρια είναι δεν έχει κάποιον να μιλήσει...έτσι γράφει κάτι στο μπου .....δεν ψάχνει κάτι

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.382
Πόντοι
2.356
Μα δεν μιλά σοβαρά την πλάκα του κάνει ....έχει ρεπό από δουλειά μπακουρια είναι δεν έχει κάποιον να μιλήσει...έτσι γράφει κάτι στο μπου .....δεν ψάχνει κάτι
Ε ρε τρέλα που κουβαλάει ο κόσμος...

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.583
Πόντοι
11.956
Για αυτό βλέπεις τους έμπειρους μύστες του μπου ...όπως εσύ και γράφουν τρολαρισμα.....δεν είδες τιω γίνε με αυτήν την βούλα .... παραμύθι ήταν ...απλός κάποιο;ψειπε κάτσε να γράψω μια βλακεία ....χαχαχα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.382
Πόντοι
2.356
Αν θα έχω ρεπό και θα βάζω θέματα τέτοια χωρίς επί της ουσίας να επιδιώκω λύση βαράτε με τηγάνι μαντεμένιο μόλις με βρείτε πάντως.

Να κάνω τζέρζελο στο μπουρδελα.gr? Που έτσι και το πω παραέξω θα γελάνε μαζί μου και οι πάπιες;

Voula

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
217
Πόντοι
1
Γιατί το λες αυτό τοσο χαλιά είσαι που θα κλαίμε εάν σε δούμε ....γιατί εάν εισουν μουναρα θα έλεγες και θα χύνεις....οκ για να το λες εσύ έτσι θα είναι τα πράγματα ...τόσο χάλια είσαι δηλαδή
Αγαπητέ χειρότερη από ότι φαντάζεσαι

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.274
Πόντοι
206
Αν θα έχω ρεπό και θα βάζω θέματα τέτοια χωρίς επί της ουσίας να επιδιώκω λύση βαράτε με τηγάνι μαντεμένιο μόλις με βρείτε πάντως.

Να κάνω τζέρζελο στο μπουρδελα.gr? Που έτσι και το πω παραέξω θα γελάνε μαζί μου και οι πάπιες;
Τύπε, ο τύπος πούστης νηματοθέτης είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ περήφανος για τη ποιότητα του νήματος που ανέβασε :confused:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.382
Πόντοι
2.356
Τύπε, ο τύπος πούστης νηματοθέτης είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ περήφανος για τη ποιότητα του νήματος που ανέβασε :confused:
Δεν ειναι κακό κάποιος να είναι gay ή ό,τι θέλει. Λέω κάτι άλλο. Δεν είναι καν αυτό. Ο τύπος απλά χάσκει. Αν ηθελε παρτουζα με άντρες του έχω δεκάδες λύσεις.... μέσα σε αυτές δεν είναι τα μέλη που συχναζουν στο bourdela.gr

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.583
Πόντοι
11.956
Οκ τότε ....και ι άντρα σου πως σε γαμαει....η μάλλον καλύτερα άντρες παρά εσένα για αυτών ψάχνεις άντρες ....και αυτό το νήμα είναι ότι πρέπει για εσάς

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.382
Πόντοι
2.356
Φτιάξε προφίλ εδώ νηματοθέτα. Να χαρείς σπέρμα φίλος. Αν θέλεις στα σοβαρά να σε σοβατίσουν

Voula

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
217
Πόντοι
1
OP
OP
pablo michel

pablo michel

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2021
Like
472
Πόντοι
21
Το να κάνει κάποιος διάφορα πιασάρικα ποστ σε social media όπως το facebook και το instagram ή το TikTok πάει στο καλό - αλλά ακόμα και εδώ ρε σεις; Είναι τραγικά αστείο να βάζεις ένα θέμα απλά για να μαζέψεις τζέρζελο. Γιατί ΑΠΟΚΛΕΙΩ να σοβορολογεί κανένας νηματοθέτης με τέτοιο νήμα.

Τι, στο bourdela ρε μπαγάσες; Που όλοι είμαστε με κουκούλες; Τι σε εξιτάρει; Να σε διαβάζουν 200 νοματαίοι ταυτόχρονα ας πούμε; Δεν έχω καταλάβει. Γιατί λύση δεν θα βρεις εδώ μέσα ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ.

Αν ήθελε, πραγματικά, αυτό που ζητάει δεν θα απευθυνόταν εδώ. Είναι μέλος από το 2021 και μάλλον δεν ξέρει κάν το κοντεντ εδώ ούτε την αναλογία των ανθρώπων εδώ μέσα ανάλογα με τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό. Να τον ενημερώσουμε λοιπόν ότι εδώ οι πιο πολλοί με γυναίκες πάνε... ας μη χάνει το χρόνο του. Απλά θα σπάσουν πλάκα μαζί του στις επόμενες περίπου 45 σελίδες μέχρι το βράδυ σήμερα. Θα κουραστεί ο νηματοθέτης και θα αποχωρήσει.

Φυσικά έχω να του προτείνω λύσεις. Ας φτιάξει ένα προφιλ στο Planet Romeo. Εκεί θα βρει αμέτρητους και χωρίς τη φασαρία εδω, των δεκάδων που θα γελάνε μαζί του και θα τρολάρουν. (Αν θέλει στα σοβαρά αυτό που ψάχνει υπάρχει )- Αλλά μάλλον είναι 45 ετών και δεν ξέρει ούτε που να ψάξει... (αν πάρουμε την εκδοχή οτι δεν τρολάρει όπως αναφέρα αρχικά)
ευχαριστω φιλε μου για τις πληροφοριες

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Το να κάνει κάποιος διάφορα πιασάρικα ποστ σε social media όπως το facebook και το instagram ή το TikTok πάει στο καλό - αλλά ακόμα και εδώ ρε σεις; Είναι τραγικά αστείο να βάζεις ένα θέμα απλά για να μαζέψεις τζέρζελο. Γιατί ΑΠΟΚΛΕΙΩ να σοβορολογεί κανένας νηματοθέτης με τέτοιο νήμα.

Τι, στο bourdela ρε μπαγάσες; Που όλοι είμαστε με κουκούλες; Τι σε εξιτάρει; Να σε διαβάζουν 200 νοματαίοι ταυτόχρονα ας πούμε; Δεν έχω καταλάβει. Γιατί λύση δεν θα βρεις εδώ μέσα ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ.

Αν ήθελε, πραγματικά, αυτό που ζητάει δεν θα απευθυνόταν εδώ. Είναι μέλος από το 2021 και μάλλον δεν ξέρει κάν το κοντεντ εδώ ούτε την αναλογία των ανθρώπων εδώ μέσα ανάλογα με τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό. Να τον ενημερώσουμε λοιπόν ότι εδώ οι πιο πολλοί με γυναίκες πάνε... ας μη χάνει το χρόνο του. Απλά θα σπάσουν πλάκα μαζί του στις επόμενες περίπου 45 σελίδες μέχρι το βράδυ σήμερα. Θα κουραστεί ο νηματοθέτης και θα αποχωρήσει.

Φυσικά έχω να του προτείνω λύσεις. Ας φτιάξει ένα προφιλ στο Planet Romeo. Εκεί θα βρει αμέτρητους και χωρίς τη φασαρία εδω, των δεκάδων που θα γελάνε μαζί του και θα τρολάρουν. (Αν θέλει στα σοβαρά αυτό που ψάχνει υπάρχει )- Αλλά μάλλον είναι 45 ετών και δεν ξέρει ούτε που να ψάξει... (αν πάρουμε την εκδοχή οτι δεν τρολάρει όπως αναφέρα αρχικά)
τυπε και ο Λιλας οταν ελεγε οτι χωνει κουτσουρα στον πατο του δεν τον πιστευε κανεις μεχρι που ανεβασε photos :confused: :confused: :confused:

κουτσουρακιας - λιλας.png

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Να κάνεις ένα πιασάρικο ποστ στο facebook πχ πάει στο διάλο. Να το κάνεις εδώ; Χωρίς να έχεις σκοπό να λύσεις κάποιο πρόβλημά σου επί της ουσίας; Το θεωρώ γελοίο ως τραγικό πάντως. Τι θα γίνει αυτός; Ο γνωστός του Bourdela? Τι κερδίζει με αυτό εκτός από το να τον διαβάσουν 200 νοματαίοι ταυτόχρονα; Είναι αστείο γιατί επί της ουσίας κανένα γαμήσι και χύσιμο δεν θέλει να κανονίσει - καθώς αν ήθελε δεν θα απευθυνόταν εδώ.
πιασαρικα posts στο facebook Και στο instagram δεν μπορεις να κανεις αν εχεις 4 followers τυπε.εσυ και η μανα σου θα το δειτε :confused: :confused: :confused:

• Like
Αντιδράσεις: enduro
OP
OP
pablo michel

pablo michel

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2021
Like
472
Πόντοι
21
σας ευχαριστω παιδες, εγω την καυλα μου την κανω και θα την κανω.
Λυπαμαι πολυ για οσους ασχολουνται με θεματα που δεν ειναι του γουστου τους. Παντα ειχα την απορια γιατι χανετε τον χρονο σας, εχετε την εντυπωση οτι κανετε χιουμορ? δεν εχω συναντηση ουτε μια αρνητικη αντηδραση σε διεθνη site, ο καθενας ασχολειτε με το βιτσιο του.
αυτα μονο στην ελλαδα, απλα ειναι θεμα παιδειας, οπως σας μεγαλωσαν η μαμακα και η γιαγιακα σας που σας συντηρουν με την συνταξουλα τους.
αλλα αυτοι ειστε και γι΄αυτο γινατε τα γκαρσονια τις Ευρωπης δεν εχετε μελον

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
σας ευχαριστω παιδες, εγω την καυλα μου την κανω και θα την κανω.
Λυπαμαι πολυ για οσους ασχολουνται με θεματα που δεν ειναι του γουστου τους. Παντα ειχα την απορια γιατι χανετε τον χρονο σας, εχετε την εντυπωση οτι κανετε χιουμορ? δεν εχω συναντηση ουτε μια αντηιδραση σε διεθνη site
αυτα μονο στην ελλαδα, απλα ειναι θεμα παιδειας, οπως σας μεγαλωσαν η μαμακα και η γιαγιακα σας που σας συντηρουν με την συνταξουλα τους.
Τυπε χαλάρωσε.
Το χιούμορ υγεία είναι.
Μπορούσαν να έρθουν 2-3 και να σε σαπίσουν στις μάπες και να σε ληστέψουν και να μην σε γαμήσουν....... :confused:
Όπως κάνουν σε Ρωσία,Ουγγαρία,Ρουμανία και Βουλγαρία σε ανάλογες περιπτωσεις αγγελιών.
Αυτά που θες δεν θα τα βρείς με ένα τέτοιου είδους νήμα.
Δικαίωμα σου όπως γουστάρεις να γαμηθείς η να γαμήσεις.
Όμως αν ανοίγεις τέτοιο νημα όχι σε gay υποφόρουμ να είσαι έτοιμος να δεχτείς το κάζο.

:hi:

proctologos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Like
51
Πόντοι
1
ρε συ τύπε απο που προκύ:rolleyes::birdman:πτει ότι είσαι αντρας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom