You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΧΥΣΙΜΟ ΟΜΑΔΙΚΟ - Δήλωσε συμμετοχή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pablo michel
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 215
- Εμφανίσεις 22K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.583
- Πόντοι
- 11.956
Εεεε για αυτό το έκανεΚαι επίσης, να πούμε στον νηματοθέτη μας ότι θα έπρεπε το θέμ ατου να το βάλεισ την κατηγορία Gay εδώ. Τότε θα μπορούσες να πεις ότι ΟΚ ο τύπος ψάχνει κάτισ τα σοβαρά.... Τώρα μόνο στο ψιλό θα τον πάρουν...
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.382
- Πόντοι
- 2.356
Να κάνεις ένα πιασάρικο ποστ στο facebook πχ πάει στο διάλο. Να το κάνεις εδώ; Χωρίς να έχεις σκοπό να λύσεις κάποιο πρόβλημά σου επί της ουσίας; Το θεωρώ γελοίο ως τραγικό πάντως. Τι θα γίνει αυτός; Ο γνωστός του Bourdela? Τι κερδίζει με αυτό εκτός από το να τον διαβάσουν 200 νοματαίοι ταυτόχρονα; Είναι αστείο γιατί επί της ουσίας κανένα γαμήσι και χύσιμο δεν θέλει να κανονίσει - καθώς αν ήθελε δεν θα απευθυνόταν εδώ.Εεεε για αυτό το έκανε
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.583
- Πόντοι
- 11.956
Μα δεν μιλά σοβαρά την πλάκα του κάνει ....έχει ρεπό από δουλειά μπακουρια είναι δεν έχει κάποιον να μιλήσει...έτσι γράφει κάτι στο μπου .....δεν ψάχνει κάτιΝα κάνεις ένα πιασάρικο ποστ για το facebook πάει στο διάλο. Να το κάνεις εδώ; Χωρίς να έχεις σκοπό να λύσεις κάποιο πρόβλημά σου επί της ουσίας; Το θεωρώ γελοίο ως τραγικό πάντως. Τι θα γίνει αυτός; Ο γνωστός του Bourdela? Τι κερδίζει με αυτό εκτός από το να τον διαβάσουν 200 νοματαίοι ταυτόχρονα; Είναι αστείο
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.382
- Πόντοι
- 2.356
Ε ρε τρέλα που κουβαλάει ο κόσμος...Μα δεν μιλά σοβαρά την πλάκα του κάνει ....έχει ρεπό από δουλειά μπακουρια είναι δεν έχει κάποιον να μιλήσει...έτσι γράφει κάτι στο μπου .....δεν ψάχνει κάτι
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.583
- Πόντοι
- 11.956
Για αυτό βλέπεις τους έμπειρους μύστες του μπου ...όπως εσύ και γράφουν τρολαρισμα.....δεν είδες τιω γίνε με αυτήν την βούλα .... παραμύθι ήταν ...απλός κάποιο;ψειπε κάτσε να γράψω μια βλακεία ....χαχαχα
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.382
- Πόντοι
- 2.356
Αν θα έχω ρεπό και θα βάζω θέματα τέτοια χωρίς επί της ουσίας να επιδιώκω λύση βαράτε με τηγάνι μαντεμένιο μόλις με βρείτε πάντως.
Να κάνω τζέρζελο στο μπουρδελα.gr? Που έτσι και το πω παραέξω θα γελάνε μαζί μου και οι πάπιες;
Να κάνω τζέρζελο στο μπουρδελα.gr? Που έτσι και το πω παραέξω θα γελάνε μαζί μου και οι πάπιες;
Αγαπητέ χειρότερη από ότι φαντάζεσαιΓιατί το λες αυτό τοσο χαλιά είσαι που θα κλαίμε εάν σε δούμε ....γιατί εάν εισουν μουναρα θα έλεγες και θα χύνεις....οκ για να το λες εσύ έτσι θα είναι τα πράγματα ...τόσο χάλια είσαι δηλαδή
Cantfindname
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 1.274
- Πόντοι
- 206
Τύπε, οΑν θα έχω ρεπό και θα βάζω θέματα τέτοια χωρίς επί της ουσίας να επιδιώκω λύση βαράτε με τηγάνι μαντεμένιο μόλις με βρείτε πάντως.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.382
- Πόντοι
- 2.356
Δεν ειναι κακό κάποιος να είναι gay ή ό,τι θέλει. Λέω κάτι άλλο. Δεν είναι καν αυτό. Ο τύπος απλά χάσκει. Αν ηθελε παρτουζα με άντρες του έχω δεκάδες λύσεις.... μέσα σε αυτές δεν είναι τα μέλη που συχναζουν στο bourdela.grΤύπε, οτύποςπούστης νηματοθέτης είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ περήφανος για τη ποιότητα του νήματος που ανέβασε
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.583
- Πόντοι
- 11.956
Οκ τότε ....και ι άντρα σου πως σε γαμαει....η μάλλον καλύτερα άντρες παρά εσένα για αυτών ψάχνεις άντρες ....και αυτό το νήμα είναι ότι πρέπει για εσάς
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.382
- Πόντοι
- 2.356
Φτιάξε προφίλ εδώ νηματοθέτα. Να χαρείς σπέρμα φίλος. Αν θέλεις στα σοβαρά να σε σοβατίσουν
ROMEO | Gay, Bi and Trans Dating and Chat
ROMEO (PlanetRomeo) is the best dating & social network for gay, bi and trans people on Web, iOS & Android. Join now!
www.romeo.com
Τώρα μιλάς σωστάΟκ τότε ....και ι άντρα σου πως σε γαμαει....η μάλλον καλύτερα άντρες παρά εσένα για αυτών ψάχνεις άντρες ....και αυτό το νήμα είναι ότι πρέπει για εσάς
pablo michel
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2021
- Like
- 472
- Πόντοι
- 21
ευχαριστω φιλε μου για τις πληροφοριεςΤο να κάνει κάποιος διάφορα πιασάρικα ποστ σε social media όπως το facebook και το instagram ή το TikTok πάει στο καλό - αλλά ακόμα και εδώ ρε σεις; Είναι τραγικά αστείο να βάζεις ένα θέμα απλά για να μαζέψεις τζέρζελο. Γιατί ΑΠΟΚΛΕΙΩ να σοβορολογεί κανένας νηματοθέτης με τέτοιο νήμα.
Τι, στο bourdela ρε μπαγάσες; Που όλοι είμαστε με κουκούλες; Τι σε εξιτάρει; Να σε διαβάζουν 200 νοματαίοι ταυτόχρονα ας πούμε; Δεν έχω καταλάβει. Γιατί λύση δεν θα βρεις εδώ μέσα ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ.
Αν ήθελε, πραγματικά, αυτό που ζητάει δεν θα απευθυνόταν εδώ. Είναι μέλος από το 2021 και μάλλον δεν ξέρει κάν το κοντεντ εδώ ούτε την αναλογία των ανθρώπων εδώ μέσα ανάλογα με τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό. Να τον ενημερώσουμε λοιπόν ότι εδώ οι πιο πολλοί με γυναίκες πάνε... ας μη χάνει το χρόνο του. Απλά θα σπάσουν πλάκα μαζί του στις επόμενες περίπου 45 σελίδες μέχρι το βράδυ σήμερα. Θα κουραστεί ο νηματοθέτης και θα αποχωρήσει.
Φυσικά έχω να του προτείνω λύσεις. Ας φτιάξει ένα προφιλ στο Planet Romeo. Εκεί θα βρει αμέτρητους και χωρίς τη φασαρία εδω, των δεκάδων που θα γελάνε μαζί του και θα τρολάρουν. (Αν θέλει στα σοβαρά αυτό που ψάχνει υπάρχει )- Αλλά μάλλον είναι 45 ετών και δεν ξέρει ούτε που να ψάξει... (αν πάρουμε την εκδοχή οτι δεν τρολάρει όπως αναφέρα αρχικά)
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
τυπε και ο Λιλας οταν ελεγε οτι χωνει κουτσουρα στον πατο του δεν τον πιστευε κανεις μεχρι που ανεβασε photosΤο να κάνει κάποιος διάφορα πιασάρικα ποστ σε social media όπως το facebook και το instagram ή το TikTok πάει στο καλό - αλλά ακόμα και εδώ ρε σεις; Είναι τραγικά αστείο να βάζεις ένα θέμα απλά για να μαζέψεις τζέρζελο. Γιατί ΑΠΟΚΛΕΙΩ να σοβορολογεί κανένας νηματοθέτης με τέτοιο νήμα.
Τι, στο bourdela ρε μπαγάσες; Που όλοι είμαστε με κουκούλες; Τι σε εξιτάρει; Να σε διαβάζουν 200 νοματαίοι ταυτόχρονα ας πούμε; Δεν έχω καταλάβει. Γιατί λύση δεν θα βρεις εδώ μέσα ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ.
Αν ήθελε, πραγματικά, αυτό που ζητάει δεν θα απευθυνόταν εδώ. Είναι μέλος από το 2021 και μάλλον δεν ξέρει κάν το κοντεντ εδώ ούτε την αναλογία των ανθρώπων εδώ μέσα ανάλογα με τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό. Να τον ενημερώσουμε λοιπόν ότι εδώ οι πιο πολλοί με γυναίκες πάνε... ας μη χάνει το χρόνο του. Απλά θα σπάσουν πλάκα μαζί του στις επόμενες περίπου 45 σελίδες μέχρι το βράδυ σήμερα. Θα κουραστεί ο νηματοθέτης και θα αποχωρήσει.
Φυσικά έχω να του προτείνω λύσεις. Ας φτιάξει ένα προφιλ στο Planet Romeo. Εκεί θα βρει αμέτρητους και χωρίς τη φασαρία εδω, των δεκάδων που θα γελάνε μαζί του και θα τρολάρουν. (Αν θέλει στα σοβαρά αυτό που ψάχνει υπάρχει )- Αλλά μάλλον είναι 45 ετών και δεν ξέρει ούτε που να ψάξει... (αν πάρουμε την εκδοχή οτι δεν τρολάρει όπως αναφέρα αρχικά)
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
πιασαρικα posts στο facebook Και στο instagram δεν μπορεις να κανεις αν εχεις 4 followers τυπε.εσυ και η μανα σου θα το δειτεΝα κάνεις ένα πιασάρικο ποστ στο facebook πχ πάει στο διάλο. Να το κάνεις εδώ; Χωρίς να έχεις σκοπό να λύσεις κάποιο πρόβλημά σου επί της ουσίας; Το θεωρώ γελοίο ως τραγικό πάντως. Τι θα γίνει αυτός; Ο γνωστός του Bourdela? Τι κερδίζει με αυτό εκτός από το να τον διαβάσουν 200 νοματαίοι ταυτόχρονα; Είναι αστείο γιατί επί της ουσίας κανένα γαμήσι και χύσιμο δεν θέλει να κανονίσει - καθώς αν ήθελε δεν θα απευθυνόταν εδώ.
pablo michel
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2021
- Like
- 472
- Πόντοι
- 21
σας ευχαριστω παιδες, εγω την καυλα μου την κανω και θα την κανω.
Λυπαμαι πολυ για οσους ασχολουνται με θεματα που δεν ειναι του γουστου τους. Παντα ειχα την απορια γιατι χανετε τον χρονο σας, εχετε την εντυπωση οτι κανετε χιουμορ? δεν εχω συναντηση ουτε μια αρνητικη αντηδραση σε διεθνη site, ο καθενας ασχολειτε με το βιτσιο του.
αυτα μονο στην ελλαδα, απλα ειναι θεμα παιδειας, οπως σας μεγαλωσαν η μαμακα και η γιαγιακα σας που σας συντηρουν με την συνταξουλα τους.
αλλα αυτοι ειστε και γι΄αυτο γινατε τα γκαρσονια τις Ευρωπης δεν εχετε μελον
Λυπαμαι πολυ για οσους ασχολουνται με θεματα που δεν ειναι του γουστου τους. Παντα ειχα την απορια γιατι χανετε τον χρονο σας, εχετε την εντυπωση οτι κανετε χιουμορ? δεν εχω συναντηση ουτε μια αρνητικη αντηδραση σε διεθνη site, ο καθενας ασχολειτε με το βιτσιο του.
αυτα μονο στην ελλαδα, απλα ειναι θεμα παιδειας, οπως σας μεγαλωσαν η μαμακα και η γιαγιακα σας που σας συντηρουν με την συνταξουλα τους.
αλλα αυτοι ειστε και γι΄αυτο γινατε τα γκαρσονια τις Ευρωπης δεν εχετε μελον
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Τιναφτορέ?τυπε και ο Λιλας οταν ελεγε οτι χωνει κουτσουρα στον πατο του δεν τον πιστευε κανεις μεχρι που ανεβασε photos
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Τυπε χαλάρωσε.σας ευχαριστω παιδες, εγω την καυλα μου την κανω και θα την κανω.
Λυπαμαι πολυ για οσους ασχολουνται με θεματα που δεν ειναι του γουστου τους. Παντα ειχα την απορια γιατι χανετε τον χρονο σας, εχετε την εντυπωση οτι κανετε χιουμορ? δεν εχω συναντηση ουτε μια αντηιδραση σε διεθνη site
Το χιούμορ υγεία είναι.
Μπορούσαν να έρθουν 2-3 και να σε σαπίσουν στις μάπες και να σε ληστέψουν και να μην σε γαμήσουν.......
Όπως κάνουν σε Ρωσία,Ουγγαρία,Ρουμανία και Βουλγαρία σε ανάλογες περιπτωσεις αγγελιών.
Αυτά που θες δεν θα τα βρείς με ένα τέτοιου είδους νήμα.
Δικαίωμα σου όπως γουστάρεις να γαμηθείς η να γαμήσεις.
Όμως αν ανοίγεις τέτοιο νημα όχι σε gay υποφόρουμ να είσαι έτοιμος να δεχτείς το κάζο.
proctologos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2008
- Like
- 51
- Πόντοι
- 1
ρε συ τύπε απο που προκύπτει ότι είσαι αντρας?