You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
βλεπω το κατεχεις τα αθλημα τυπε..
diomides1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 26
αυτη ειναι η πρωινη που λεμε;
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Αυτό το θέμα θα πρέπει να βρει μόνιμη θέση στην αρχική σελίδα του σάιτ για να κλικάρεται εύκολα (οι υπεύθυνοι του σάιτας επιληφθούν).
Το παλικάρι έχυσε τόνους (εδώ δεν έχει συνέχεια η φράση ) για την μισή σόου μπιζ και πρέπει να ανταμοιφθεί.
Xaralabe, δεν έχω λόγια!
Αδυνατώ να κατανοήσω το βαθύτερο νόημα του έργου σου, αλλά εν πάσει περιπτώσει respect ρε φίλε...
Το παλικάρι έχυσε τόνους (εδώ δεν έχει συνέχεια η φράση ) για την μισή σόου μπιζ και πρέπει να ανταμοιφθεί.
Xaralabe, δεν έχω λόγια!
Αδυνατώ να κατανοήσω το βαθύτερο νόημα του έργου σου, αλλά εν πάσει περιπτώσει respect ρε φίλε...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
και εσυ ρε τυπε το ιδιο βιτσιο?
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
πνιγηκανε στο φλοκι οι γκομενες!!Αυτό το θέμα θα πρέπει να βρει μόνιμη θέση στην αρχική σελίδα του σάιτ για να κλικάρεται εύκολα (οι υπεύθυνοι του σάιτας επιληφθούν).
Xaralabe, δεν έχω λόγια!
ποσα περιοδικα μαζεμενα για τη δουλεια?βλεπω κρατας αρχειο..καλο θα ηταν να πηδαγες κανα μουνακι απο το να τραβας ''παχιες'' σε φωτο(το μηνυμα στους χυσοβιτσιοζους της ΄΄φασης΄΄)
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.624
- Πόντοι
- 2.606
Μαστορα αλλο το κραξιμο νομιζω και αλλο ο χαβαλες.ΔΕΝ μου χει μεινει σαγονι απο χτες που το ειδα και το χω σφυριξει και σε 10 φιλους ξυσταρχιδες που διαβαζουν μπουρδελα.Δωσε σπερμα λεμε και περιμενουμε και νεες προτοτυπιες απο την παρτη σου...ΔΕΝ υπαρχεις λεμε...you ROCK
Σου αξιζουν συγχαρητηρια τυπε μου,προσεχε μονο μην ερθει κανας καλεσμενος καμια μερα σπιτι και παει να διαβασει κανενα απο τα περιοδικα σου .Πολυ κράζετε ρε παιδιά....
Εγώ βλέπω ότι το θέμα αναγνώστικε πάνω από 1000 φορές μέσα σε μιάμιση μέρα....
και επίσης βλέπω από τον λογαριασμό μου που ανεβάζω τις φώτος ότι έχουν κατέβει από 967 φορές η κάθε μία.....
Τέλος ήθελα να ξαναεπισημάνω ότι δεν είναι όλες οι φώτος δικές μου παρά μόνο κάποιες από τις Ελληνίδες....
Στο φινάλε ήθελα να μοιραστώ μια από τις συλλογές μου σε αυτό το forum.
Κάποιοι από το forum γνωρίζουν παλαιώτερα posts μου (greek celebs videos - photos) και την ανταπόκριση που είχαν
Παρά τα ελλαχιστα posts μου λοιπόν πάντα ανεβάζω αρκετό υλικό απλά και μόνο για να το μοιραστώ με τα άτομα που ασχολούνται με το forum.
Και όσον αφορά το θέμα του αν γαμάω κανενα μουνάκι η όχι πιστέψτε με ότι γαμάω πολύ περισσότερο από ορισμένους εδώ μέσα και χωρίς να χρειάζεται να πληρώνω......
Απο κει και πέρα θα παρακαλούσα όλους εσάς τους κράχτες απλά να μην ξανασχοληθείτε με αυτό το Thread.
Ευχαριστώ!
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Φίλε Xaralabe, σοβαρά τώρα, θα μου λύσεις μια απορία?
Από περιέργεια, ποιά απ' όλες τις χυσιές σου που μας έχεις δείξει θυμάσαι να απόλαυσες περισσότερο?
Επαναδιατυπώνω το ερώτημα:ποιά απ' όλες αυτές που έλουσες γούσταρες περισσότερο να την βρέξεις και όταν τελείωσες σκέφτηκες ή αναφώνησες με καμάρι "Πάρ' τα μωρή άρρωστη..."
Δεν γίνεται, κάποιο εργόχειρο θα σου έμεινε περισσότερο...
Από περιέργεια, ποιά απ' όλες τις χυσιές σου που μας έχεις δείξει θυμάσαι να απόλαυσες περισσότερο?
Επαναδιατυπώνω το ερώτημα:ποιά απ' όλες αυτές που έλουσες γούσταρες περισσότερο να την βρέξεις και όταν τελείωσες σκέφτηκες ή αναφώνησες με καμάρι "Πάρ' τα μωρή άρρωστη..."
Δεν γίνεται, κάποιο εργόχειρο θα σου έμεινε περισσότερο...
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
Πολυ κράζετε ρε παιδιά....
Εγώ βλέπω ότι το θέμα αναγνώστικε πάνω από 1000 φορές μέσα σε μιάμιση μέρα....
και επίσης βλέπω από τον λογαριασμό μου που ανεβάζω τις φώτος ότι έχουν κατέβει από 967 φορές η κάθε μία.....
Τέλος ήθελα να ξαναεπισημάνω ότι δεν είναι όλες οι φώτος δικές μου παρά μόνο κάποιες από τις Ελληνίδες....
Στο φινάλε ήθελα να μοιραστώ μια από τις συλλογές μου σε αυτό το forum.
Κάποιοι από το forum γνωρίζουν παλαιώτερα posts μου (greek celebs videos - photos) και την ανταπόκριση που είχαν
Παρά τα ελλαχιστα posts μου λοιπόν πάντα ανεβάζω αρκετό υλικό απλά και μόνο για να το μοιραστώ με τα άτομα που ασχολούνται με το forum.
Και όσον αφορά το θέμα του αν γαμάω κανενα μουνάκι η όχι πιστέψτε με ότι γαμάω πολύ περισσότερο από ορισμένους εδώ μέσα και χωρίς να χρειάζεται να πληρώνω......
Απο κει και πέρα θα παρακαλούσα όλους εσάς τους κράχτες απλά να μην ξανασχοληθείτε με αυτό το Thread.
Ευχαριστώ!γραφτους στα αρχιδια σου
A_re_Koula
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
δωσε σοβα στις "διασημες"
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις