Νέα

Χυδαία διαστρέβλωση έργου και "δηλώσεων" Λένας Κιτσοπούλου ("Kάθε κόρη Ελληνα καλό είναι να πάει με έναν μαύρο")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα διομήδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 490
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
αν εξαιρέσεις την τρίχα  δεν είναι δα κ καράμπαζο  :think:
Για τον παπαζόλη που τη βροντάει με αναρχοάπλυτες είναι μοντέλο.

URL]]

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Ο ζόλης μόνο με δ'αύτη  :sunglasses:
Ο παπαζόλης δε την αρμέγει με χοντρές γιατί έχει ταξικό γούστο και στο γαμήσι. Τη βρίσκει με γυμνές φωτογραφίες της Κιτσοπούλου, της Κούρτοβικ, της Λεγάκη. Και για σουπερ πετυχημένη μαλακία την Παπαρήγα την καλή (κυριολεκτικά) και lotion κεράσι.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
γλυψε μαγκα καλα τα πας...μπορει να γαμησεις αποψε

Ποιον να γλειψω ρε διαπλανητικε ηλιθιε? Τις .....ελληνιδες που διαβαζουν το site?  :2funny:
Υπαρχουν?
Μονο ενας διαπλανητικος ηλιθιος θα εγραφε τετοια μαλακια. Η αποψη μου ειναι. Δεν σου αρεσει? Γουστο σου. Δικαιωμα μου και μενα να γραφω αυτο που πιστευω χωρις να δινω λογαριασμο στον καθε λουλη που πεταει την μαλακια του μονο και μονο επειδη διαφωνει.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ο παπαζόλης δε την αρμέγει με χοντρές γιατί έχει ταξικό γούστο και στο γαμήσι. Τη βρίσκει με γυμνές φωτογραφίες της Κιτσοπούλου, της Κούρτοβικ, της Λεγάκη. Και για σουπερ πετυχημένη μαλακία την Παπαρήγα την καλή (κυριολεκτικά) και lotion κεράσι.
Η αλήθεια πως μόλις είδα την φωτογραφίατης, την τίμησα... :cum:

Πριν ούτε την ήξερα.....

Γυναικάρα πάντως σας ξεκώλιασε μια χαρά!!!! :fuck1: :fuck2:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Καλά τσώπα τώρα να μιλήσουμε οι μεγάλοι.

Ασε ρε λουλη που χεις κανει διατριβη στην χυλοπιτα, που θα προσπαθησεις να ειρωνευτεις κιολας. Ας μην πεταγες την μαλακια σου. Γεμισαμε εξυπνουληδες.

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
Ποιον να γλειψω ρε διαπλανητικε ηλιθιε? Τις .....ελληνιδες που διαβαζουν το site?  :2funny:
Υπαρχουν?
Μονο ενας διαπλανητικος ηλιθιος θα εγραφε τετοια μαλακια. Η αποψη μου ειναι. Δεν σου αρεσει? Γουστο σου. Δικαιωμα μου και μενα να γραφω αυτο που πιστευω χωρις να δινω λογαριασμο στον καθε λουλη που πεταει την μαλακια του μονο και μονο επειδη διαφωνει.

μπορει να σου κατσει κ κανενας πουστης που ξερεις...?για πουσταρα σε κοβω κ σενα αλλωστε

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
μπορει να σου κατσει κ κανενας πουστης που ξερεις...?για πουσταρα σε κοβω κ σενα αλλωστε

Απο τυπο που τρωει μονιμως τα μουτρα του και εχει ενα σωρο απωθημενα και κομπλεξ επειδη δεν του καθεται ουτε ελληνιδα κατσικα, ερχεται αυτο?  :2funny:

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
ελα γαμικουλα σωπα...μαζεψε την ψωλη σου θα σκονταψεις

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
ελα γαμικουλα σωπα...μαζεψε την ψωλη σου θα σκονταψεις

Aκου αγορακι. Ουτε γαμικουλας ειμαι, ουτε σωστος σε ολα οσα γραφω. Σιγουρα δεν ειμαι και στοκος οπως εσυ ομως, για να βγαινω και να πεταω μια μαλακια σε σχολιο καποιου αλλου νομιζοντας οτι κανω και...χιουμορ, μονο και μονο για να....πεταξω και γω την μαλακια μου. Τραβα για υπνο τωρα.

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Πρέπει να προσέχει η τύπισσα με το τσιγάρο, γιατί θα πάρει φωτιά το δάσος που έχει στο μουνί της

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.975
Πόντοι
1.686
Πρέπει να προσέχει η τύπισσα με το τσιγάρο, γιατί θα πάρει φωτιά το δάσος που έχει στο μουνί της

:2funny: :2funny: :2funny:

images

http://[URL unfurl="true"]www.metartplace.com/wp-content/themes/reflex/functions/timthumb/timthumb.php?src=http://www.metartplace.com/galleries/met-art/valentine/20090831-met-art-valentine-0_tn.jpg&w=200&h=300&zc=1[/img[/URL]]

[img]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRoqrLBKABdJzzNe90hd2IIkpS5nlLa53mseel3Vc0I0Qa-kw_9VQ

waldbrand4.jpg

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
εσυ τι παριστανεις?τον ρομπεν των θηλυκων?δηλαδη τα βλεπεις ολα ομορφα κ αγγελικα πλασμενα...?αν παρακολουθεις τα posts που γραφω,εχω πει οτι εκτος απο τα πουταναρια που υπαρχουν εκει εξω,υπαρχουν κ μπολικοι λακαμαδες που ειναι υπευθυνοι γι'αυτη την κατασταση,αλλα εσυ φτανεις στο αλλο ακρο κ μας βγαζεις τις ελλεηνιδες γαμηστερες που ο καθε ευρωπαιος ονειρευεται...μπορει οντως να ειναι πολυ πιο fuckable απο 20 χρονια πριν,αλλα ο χαρακτηρας τους ειναι μακραν ο χειροτερος στην υφηλιο ολη,οποτε τσαμπα οι πουδρες κ τα φτιασιδια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom