Για τον παπαζόλη που τη βροντάει με αναρχοάπλυτες είναι μοντέλο.αν εξαιρέσεις την τρίχα δεν είναι δα κ καράμπαζο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χυδαία διαστρέβλωση έργου και "δηλώσεων" Λένας Κιτσοπούλου ("Kάθε κόρη Ελληνα καλό είναι να πάει με έναν μαύρο")
- Μέλος που άνοιξε το νήμα διομήδης
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 490
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 17
- Πόντοι
- 166
Για τον παπαζόλη που τη βροντάει με αναρχοάπλυτες είναι μοντέλο.
Ο ζόλης μόνο με δ'αύτη
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Δε γαμιέσαι βραδιάτικα....Ο ζόλης μόνο με δ'αύτη
Ο παπαζόλης δε την αρμέγει με χοντρές γιατί έχει ταξικό γούστο και στο γαμήσι. Τη βρίσκει με γυμνές φωτογραφίες της Κιτσοπούλου, της Κούρτοβικ, της Λεγάκη. Και για σουπερ πετυχημένη μαλακία την Παπαρήγα την καλή (κυριολεκτικά) και lotion κεράσι.Ο ζόλης μόνο με δ'αύτη
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 641
- Πόντοι
- 376
γλυψε μαγκα καλα τα πας...μπορει να γαμησεις αποψε
Ποιον να γλειψω ρε διαπλανητικε ηλιθιε? Τις .....ελληνιδες που διαβαζουν το site?
Υπαρχουν?
Μονο ενας διαπλανητικος ηλιθιος θα εγραφε τετοια μαλακια. Η αποψη μου ειναι. Δεν σου αρεσει? Γουστο σου. Δικαιωμα μου και μενα να γραφω αυτο που πιστευω χωρις να δινω λογαριασμο στον καθε λουλη που πεταει την μαλακια του μονο και μονο επειδη διαφωνει.
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 641
- Πόντοι
- 376
Έρχεται εδώ ο Ρώσος, ο Σκανδιναβός και ο Αμερικάνος τουρίστας και ορέγεται τις αχλαδοκώλες. Γεμίσαμε σάλια.
Μπα. Μαλλον μαλακες γεμισαμε.
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Η αλήθεια πως μόλις είδα την φωτογραφίατης, την τίμησα...Ο παπαζόλης δε την αρμέγει με χοντρές γιατί έχει ταξικό γούστο και στο γαμήσι. Τη βρίσκει με γυμνές φωτογραφίες της Κιτσοπούλου, της Κούρτοβικ, της Λεγάκη. Και για σουπερ πετυχημένη μαλακία την Παπαρήγα την καλή (κυριολεκτικά) και lotion κεράσι.
Πριν ούτε την ήξερα.....
Γυναικάρα πάντως σας ξεκώλιασε μια χαρά!!!!
Κάνε logout να είμαστε -1.Μπα. Μαλλον μαλακες γεμισαμε.
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 641
- Πόντοι
- 376
Κάνε logout να είμαστε -1.
Κι εσυ να κανεις logout να μεινουν οι αγαμητοι -1
Καλά τσώπα τώρα να μιλήσουμε οι μεγάλοι.Κι εσυ να κανεις logout θα μεινουν οι αγαμητοι -1
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 641
- Πόντοι
- 376
Καλά τσώπα τώρα να μιλήσουμε οι μεγάλοι.
Ασε ρε λουλη που χεις κανει διατριβη στην χυλοπιτα, που θα προσπαθησεις να ειρωνευτεις κιολας. Ας μην πεταγες την μαλακια σου. Γεμισαμε εξυπνουληδες.
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Καλά τσώπα τώρα να μιλήσουμε [size=30pt]οι μεγάλοι[/size].
sperminator_tx
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Ποιον να γλειψω ρε διαπλανητικε ηλιθιε? Τις .....ελληνιδες που διαβαζουν το site?
Υπαρχουν?
Μονο ενας διαπλανητικος ηλιθιος θα εγραφε τετοια μαλακια. Η αποψη μου ειναι. Δεν σου αρεσει? Γουστο σου. Δικαιωμα μου και μενα να γραφω αυτο που πιστευω χωρις να δινω λογαριασμο στον καθε λουλη που πεταει την μαλακια του μονο και μονο επειδη διαφωνει.
μπορει να σου κατσει κ κανενας πουστης που ξερεις...?για πουσταρα σε κοβω κ σενα αλλωστε
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 641
- Πόντοι
- 376
μπορει να σου κατσει κ κανενας πουστης που ξερεις...?για πουσταρα σε κοβω κ σενα αλλωστε
Απο τυπο που τρωει μονιμως τα μουτρα του και εχει ενα σωρο απωθημενα και κομπλεξ επειδη δεν του καθεται ουτε ελληνιδα κατσικα, ερχεται αυτο?
sperminator_tx
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
ελα γαμικουλα σωπα...μαζεψε την ψωλη σου θα σκονταψεις
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 641
- Πόντοι
- 376
ελα γαμικουλα σωπα...μαζεψε την ψωλη σου θα σκονταψεις
Aκου αγορακι. Ουτε γαμικουλας ειμαι, ουτε σωστος σε ολα οσα γραφω. Σιγουρα δεν ειμαι και στοκος οπως εσυ ομως, για να βγαινω και να πεταω μια μαλακια σε σχολιο καποιου αλλου νομιζοντας οτι κανω και...χιουμορ, μονο και μονο για να....πεταξω και γω την μαλακια μου. Τραβα για υπνο τωρα.
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9.975
- Πόντοι
- 1.686
Πρέπει να προσέχει η τύπισσα με το τσιγάρο, γιατί θα πάρει φωτιά το δάσος που έχει στο μουνί της
http://[URL unfurl="true"]www.metartplace.com/wp-content/themes/reflex/functions/timthumb/timthumb.php?src=http://www.metartplace.com/galleries/met-art/valentine/20090831-met-art-valentine-0_tn.jpg&w=200&h=300&zc=1[/img[/URL]]
[img]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRoqrLBKABdJzzNe90hd2IIkpS5nlLa53mseel3Vc0I0Qa-kw_9VQ
sperminator_tx
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
εσυ τι παριστανεις?τον ρομπεν των θηλυκων?δηλαδη τα βλεπεις ολα ομορφα κ αγγελικα πλασμενα...?αν παρακολουθεις τα posts που γραφω,εχω πει οτι εκτος απο τα πουταναρια που υπαρχουν εκει εξω,υπαρχουν κ μπολικοι λακαμαδες που ειναι υπευθυνοι γι'αυτη την κατασταση,αλλα εσυ φτανεις στο αλλο ακρο κ μας βγαζεις τις ελλεηνιδες γαμηστερες που ο καθε ευρωπαιος ονειρευεται...μπορει οντως να ειναι πολυ πιο fuckable απο 20 χρονια πριν,αλλα ο χαρακτηρας τους ειναι μακραν ο χειροτερος στην υφηλιο ολη,οποτε τσαμπα οι πουδρες κ τα φτιασιδια
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9.975
- Πόντοι
- 1.686
Η Κιτσοπούλου είναι Κιτς ?