sperminator_tx
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
βρετα πουταναρια ολα εδω μεσα μου πουλανε κ πνευμα...ποτε διαβαζετε ωρε βαρναλη κ καρυωτακη οταν ειστε στα 4 η οταν τσιμπουκωνεστε?
Εγω απαντησα στην συνεχεια της κουβεντας που γινοταν και η νιτσα σου ειχε ηδη τονισει οτι εχει κριση να κρινει αν αυτα που λεει καποιος ειναι ορθα η οχι γιαυτην. γιαυτο σε ρωτησα αν ξερεις τι ειναι ποιηση..Και εξηγω.
Ο ποιητης ειναι ενας φορεας ιδεων και σκεψεων, αντανακλα τον κόσμο μεσα απο τα μάτια μιας φευγαλέας δύνης που χει μεσα του. ΔΕν εχει ορθοτητα λαθος αληθεια αλλά εικονίζει την σκέψη του κόσμου. Ονειρωξεις και πάθη. Σκίζει τον ιδιο του εαυτο. ΔΕν γραφει "ωραια". Ωραία γράφει εκθεση το γιαννακης στο δημοτικο. Ο ποιητης γενναει τις πιο οδυνηρες του περιπετειες απο την αρχη και ζει την αισθηση των δικων σου ματιων. ΔΕν υπαρχει ορθη ποιηση.. ουτε ορθες σκέψεις και ιδεες. Μπαίνεις στην ποιηση ως αναγνώστης και μαθαίνεις τον εαυτο σου.Τι σημαινει οι αποψεις του ποιητη δεν ειναι ορθες η ειναι; αυτο σου ειπα δεν ειναι ο γειτονας σου ο ποιητης και ειπατε την αποψη σας για τον αυτια το πρωι. Εχει κατι να σου πει παραπανω το αν ειναι ορθο για σενα η οχι ειναι μια επιφανειακη ηλιθια οπτικη ανθρωπων που δεν γνωριζουν ποιηση και οχι η ουσια. Η ουσια ειναι η η μεθεξη με αυτην, ωστε να δει ο νους πιο περα να διαλλεχθει ακομα και με αντιθετες ιδεες ....και συ μου λες για αποψη του ποιητη που ειναι ορθη η δεν ειναι.. μπαρμπουτσαλα.
ειναι σαν να πεινας να σου δινουν φακες και ζαχαρη και συ να συνεχιζεις να λες οτι πεινας και να αναλυεις οτι σου αρεσει το σπανακι.
εχεις καθε δικαιωμα να βλεπεις επιφανειακα τα παντα και να χλευαζεις απο συνηθειο και απο την μαλακια που σε δερνει οτι θες εδω μεσα, μπορεις ακομα και να βαζεις ιμοτικον σκατουλες ως συνηθως για να αντικρουσεις επιχειρηματα,και δεν λεω εχεις και καποιο χαβαλε. αλλα το μυαλουδακι σου το χα για πιο εξυπνο και τελικα βλεπω οτι δεν σκαμπαζει και πολλα.
βρετα πουταναρια ολα εδω μεσα μου πουλανε κ πνευμα...ποτε διαβαζετε ωρε βαρναλη κ καρυωτακη οταν ειστε στα 4 η οταν τσιμπουκωνεστε?
Και πουτσα !Της γυναίκας ο καημός, ποίηση-λογοτεχνία,φιλοσοφία, θέατρο κ χορός.
Αμ τι νόμιζες καημένε!
επι πληρωμη παντα..που τον δίνουμε σε ελλεεινίδες
Και πουτσα !
για δωσε κανα λινκ ή εστω καποιου ειδους παραπομπη και για μας τους αδαεις
ψάξε να διαβάσεις τι είχε γράψει ο ίδιος ο Πόε για το κατά τα άλλα σπαρακτικό "Κοράκι" του και με τι μαθηματικό και επιστημονικό τρόπο το είχε συνθέσει αναζητώντας τι τσιγκλάει περισσότερο τον αναγνώστη
γι αυτο μενεις αγαμητη-κακογαμημενη..
οι καλοι ελληνες γαμιαδες,σιχαινονται τις εξυπνες γκομενες..
παραπομπή δεν έχω γιατί το έχω αγοράσει, το βρήκα εδώ με άλλο εξώφυλλο (ή διαφορετικής έκδοσης)για δωσε κανα λινκ ή εστω καποιου ειδους παραπομπη και για μας τους αδαεις
δεν ειναι ελληνες αυτοι..οι καλοι ελληνες γαμιαδες γουσταρουν να πηδουν εξυπνες γυναικες. τους μεγαλωνει το εγω και κατι αλλο..
δεν ειναι ελληνες αυτοι..
ο ποου ειχε γραψει εκτος απο το κορακι πληθος ποιηματων και πεζων, και απο το συνολο των εργων του χαρακτηριζεται. το τι κυκλοφορησε μετα τον θανατο του για το τι ειπε ο ιδιος για την τεχνη του και την ζωη του γενικοτερα και απο ποιον και για ποιους λογους ειναι κατι που θα πρεπει να διαβασεις εσυ που εισαι και γνωστης αλλωστε της ποιησης οπως ειναι εμφανες απο τα πλουσια σε γνωση, λογο και αισθητικη στα ποιητικα ποστ σου. πολλα βιβλια εχουν γραφτει τιποτα δεν εχει τεκμηριωθει μιας και ενας απο τους μεγαλυτερους εχθρους του ανελαβε την εκκαθαριση της πνευματικης κληρονομιας του μετα θανατον.
όσο για το πόσο σκίζονται όλοι οι ποιητές για να βγάλουν τις ευαισθησίες τους στο χαρτί, ψάξε να διαβάσεις τι είχε γράψει ο ίδιος ο Πόε για το κατά τα άλλα σπαρακτικό "Κοράκι" του και με τι μαθηματικό και επιστημονικό τρόπο το είχε συνθέσει αναζητώντας τι τσιγκλάει περισσότερο τον αναγνώστη και μετά συνέχισε να γενικεύεις για να βλέπουμε και πόσο όμορφα χρησιμοποιείς τον γραπτό λόγο
δεν ειναι ελληνες αυτοι..