Νέα

Χυδαία διαστρέβλωση έργου και "δηλώσεων" Λένας Κιτσοπούλου ("Kάθε κόρη Ελληνα καλό είναι να πάει με έναν μαύρο")

• Μέλος που άνοιξε το νήμα διομήδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 490
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
cebbceadcebdceb1-cebaceb9cf84cf83cebfcf80cebfcf8dcebbcebfcf85-foto-t-diamantopoulos.jpg

371159.jpg

Η σκηνοθέτις του έργου δηλώνει ότι κάθε κόρη Έλληνα θα είναι καλό να πάει με έναν μαύρο

Όπως δήλωσε σε άρθρο της, «Κάθε κόρη Έλληνα είναι καλό να πάει με έναν μαύρο. Οι Έλληνες όμως είναι ακόμα ρατσιστές και θέλουν να διαιωνιστεί η δική τους φάτσα, ο δικός τους κ… κι ας είναι δύο επί δύο».

Ενώ συμπληρώνει «Δεν έχει σκεφτεί ποτέ ο Έλληνας πατέρας “μακάρι την κόρη μου να την γ… ένας ωραίος μαύρος, να βγει και το εγγονάκι ωραίο. Όοοοχι! Προτιμάει να διαιωνίσει τη φάτσα του, προτιμάει το εγγονάκι του να γίνει 1,50 μ. στο ύψος αλλά να του μοιάζει».
www.newsbeast.gr/greece/arthro/406809/evgalan-ton-athanasio-diako-souvlatzi-kai-ratsisti-kerata/]http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/406809/evgalan-ton-athanasio-diako-souvlatzi-kai-ratsisti-kerata/[/url]

Η Λένα Κιτσοπούλου σε μια "γυμνή" φωτογράφιση του Τ. Διαμαντόπουλου.

[...] Οι Έλληνες μοιάζουν μεταξύ τους, επειδή ακόμα δεν μάθανε να ανακατεύονται με άλλες φυλές. Είναι ακόμα ρατσιστές και θέλουν να διαιωνιστεί η δική τους φάτσα, ο δικός τους κώλος, κι ας είναι δύο επί δύο, δεν έχει σκεφτεί ποτέ ο Έλληνας πατέρας «μακάρι την κόρη μου να τη γαμούσε ένας ωραίος μαύρος, να βγει και το εγγονάκι μου ωραίο.» Όοοχι. Προτιμάει να διαιωνίσει τη φάτσα του, προτιμάει το εγγονάκι του να γίνει 1.50 μ. στο ύψος, αλλά να του μοιάζει. Στ’ αρχίδια του αν το εγγονάκι δεν θα παίξει ποτέ στην ομάδα μπάσκετ του σχολείου, αρκεί να του μοιάζει. Να πάρει και το όνομά του. Δεν πα να τον λένε και Παπάρα. Δεν έχει σημασία. Και το εγγόνι θα λέγεται Παπάρας. Οι Παπάρηδες πρέπει να διαιωνίζονται.

Η αγάπη πού βρίσκεται μέσα σ’ όλα αυτά; Πού; Γιατί, ρε γονιέ, κρατάς την τσάντα του παιδιού σου όταν κατεβαίνει από το σχολικό; Γιατί, ρε μαλάκα, μεγαλώνεις το παιδί σου με το «δεν μπορείς εσύ, δεν ξέρεις εσύ;» Βράδυ στα μπουζούκια. Ο μικρός κλώνος χορεύει το πρώτο του ζεϊμπέκικο. Η οικογένεια χτυπάει παλαμάκια. Ο πατέρας περήφανος, ανοίγει τα χέρια στο πλάι, σαν αετός, και καμαρώνει τον γιο του. Το ζεϊμπέκικο του γιου είναι ολόιδιο με του πατέρα. Ο πατέρας μέσω του γιου, καμαρώνει τον εαυτό του. Ο πατέρας ευτυχισμένος, δεν το ξέρει αυτό. Όπα. Όπα. Άλα. Μπράβο αγόρι μου, έτσι σε θέλω. Σε θέλω μάγκα, σε θέλω ωραίο, σε θέλω μερακλή, μόνο αδερφή δεν σε θέλω. Σε θέλω όπως θέλω εγώ, μαλακισμένο. Όπα. Όπα. Άλα. [ΛΕΝΑ ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, Κοντέινερ, Δεκέμβριος 2009, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ]

[URL unfurl="true"]http://massmeeting.wordpress.com/category/%CE%BA%CE%B9%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%BB%CE%AD%CE%BD%CE%B1/[/url]

*Το θέμα μπορεί να συγχωνευτεί με το θρεντ <<Οι Ελληνίδες πάνε με μαύρους>>  :2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Σουβλατζής και κερατάς ο Αθανάσιος Διάκος!

Έντονες αντιδράσεις έχει αρχίσει να προκαλεί η θεατρική παράσταση της Λένας Κιτσοπούλου, η οποία παρουσιάζει τον Αθανάσιο Διάκο ως έναν σουβλατζή που τον... κερατώνει η γυναίκα του με έναν μετανάστη.

Στην επίμαχη παράσταση ο Αθανάσιος Διάκος έχει μια ψησταριά μαζί με την γυναίκα του την Κρουστάλλω. Μαζί τους εργάζεται και ενας Κούρδος ο οποίος αφήνει έγκυο την Κρουστάλλω. Ο Διάκος μετά το πρώτο σοκ, σκοτώνει τελικά την γυναίκα του, την οποία έβριζε και κακοποιούσε σε όλη τη διάρκεια της κοινής τους πορείας στη ζωή.

Το έργο «Αθανάσιος Διάκος - Η επιστροφή», είναι η πρώτη συγγραφική απόπειρα της κυρίας Κιτσοπούλου, στο πλαίσιο του προγράμματος του Φεστιβάλ Αθηνών.

Για το θέμα έχει καταθέσει επίκαιρη ερώτηση στον υπουργό Πολιτισμού, Κώστα Τζαβάρα και ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης ενώ η κυρία Κιτσοπούλου υποστηρίζει πως με το έργο αποδεικνύεται πως υπάρχουν ήρωες και στην καθημερινότητα.

ρε τον Αδωνι
εδω ο κοσμος καιγεται και αυτος λογοκρισια ονειρευεται

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ελεος.....

βαλτε την να τα φτιαξει με τον Πικερ.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ρε τον Αδωνι
εδω ο κοσμος καιγεται και αυτος λογοκρισια ονειρευεται
άμα είχε κανένα αλάχ για σουβλατζή και του πήδαγε κανένας τσολιάς τη γυναίκα θα ακούγαμε για φασίστες ρατσιστές κ.ο.κ.
τώρα απλά είναι λογοκρισία στην τέχνη.

μαχαιρομούνιασμα στην τσούλα.

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
από εδώ άντλησε την έμπνευσή της:

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
ξερω τι θελει η πουτανα αυτη.

Συνημμένα

• Pioy-to-mayro-pistoli.jpg
    Pioy-to-mayro-pistoli.jpg
    20 KB · Εμφανίσεις: 34

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
αντιγραφω σχόλιο ενημερωτικού χαρακτήρα για τους γερμανοτσολιάδες και σια.

Και να σκεφτεί κανείς ότι ο Αθανάσιος Διάκος ήταν μοναχός,σουβλίστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να ζήσει και ναι αν είστε άντρες μπορώ να σας το περιγράψω.Ένας γύφτος(εκ του αυγύπτιος...) διατάχτηκε από την Τουρκιά και την Αλβανιτιά(είναι άλλη από την Αρβανιτιά)και τον σούβλισε περνώντας το σουβλί από το έντερό του με τέτοιο περίτεχνο τρόπο(ελπίζω να φτάχτηκαν οι antifa που διαβάζουν)ώστε να μην πλήξει ζωτικά όργανα και να βγει από τον ώμο.Μετά τον έστησαν όρθιο να ψήνεται στον ήλιο του απογεύματος και να κοιτά τα κομμένα κεφάλια των συμπολεμιστών του.Ίσως αυτό που οι antifa αναγνώστες θα έβρισκαν αστείο -όπως η κα Κιτσοπούλου που είμαι βέβαιος ότι τα βράδια πίνει το ποτό της στις ελεύθερες και αυτόνομες ζώνες του κέντρου(Κολωνάκι-Εξάρχεια)-θα ήταν ότι κανείς δεν του έδινε νερό όταν ζητούσε και ότι ένας συμπολεμιστής του από μακριά προσπάθησε να τον πυροβολήσει για να τον απαλλάξει από το μαρτύριο αλλά τον πέτυχε στον ώμο και χειροτέρεψε την κατάσταση!Καλά να πάθει ο παλιομοναχός, τι ήθελε να πειράζει τους Τουρκαλβανούς και τους Οθωμανούς εν γένει, που όλοι ξέρουν ότι ζούσαν καλά με τους "Ρωμιούς";Ε;Καλά δεν ήξερε ότι "πατριωτισμός είναι φέρετρα τυλιγμένα με σημαίες" και "δεν πολεμάμε για κανένα και πουθενά" που λένε οι φραγκόκοτες που δεν έχουν για ποιον να πολεμήσουν;Γιατί ως γνωστόν για να πολεμήσεις πρέπει να αγαπάς και κάποιον πέρα από τα συκώτια σου,το στέκι και την καλοπέραση.Π.χ. το παιδί σου,τη γυναίκα σου,αυτούς που μεγαλώσατε παρέα,ή το αγόρι σου ρε παιδί μου δεν θα τα χαλάσουμε τώρα...

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
άμα είχε κανένα αλάχ για σουβλατζή και του πήδαγε κανένας τσολιάς τη γυναίκα θα ακούγαμε για φασίστες ρατσιστές κ.ο.κ.
τώρα απλά είναι λογοκρισία στην τέχνη.

μαχαιρομούνιασμα στην τσούλα.

Ποσο αληθεια...

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
ρε μην ασχολειστε με την καθε αγαμητη μπαζολα που ειπε μια παπαρια για να  κερδισει λιγη δημοσιοτητα.κανονικα θελει παλουκωμα αλλα ειναι τυχερη εχουμε δημοκρατια

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Ασχετως τι λεει ο καθενας (προσωπικα θεωρω πιπες ολα αυτα που αναφερει) η συγκεκριμενη και πολλοι αλλοι θα κριθουν απο τα λεγομενα τους πολυ συντομα.Και που ασχολουμαστε αξια τους δινουμε.

OP
OP
διομήδης

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Αυτό βέβαια που δεν διευκρινίστηκε απο την κυρία είναι εαν εννοεί μαύρους αποκλειστικά απο την αφρικανική ήπειρο ή έχουμε την επιλογή να επιλέξουμε για τις κόρες μας και τους ινδοπακιστανούς  :think:

Επισκέπτης
Αυτό βέβαια που δεν διευκρινίστηκε απο την κυρία είναι εαν εννοεί μαύρους αποκλειστικά απο την αφρικανική ήπειρο ή έχουμε την επιλογή να επιλέξουμε για τις κόρες μας και τους ινδοπακιστανούς  :think:
Που ειναι,να υποθεσω,ακομη πιο χαμηλα στην τροφικη αλυσιδα?

Titan

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6

Και πολύ αξία της δίνουμε με δικό της νήμα.

Έχει κάποια ανασφάλεια με την εμφάνιση του πατέρα της (και κατ' επέκταση με τη δική της) και προτιμούσε να είχε πάει η μάνα της με έναν μαύρο ελπίζοντας πως θα έβγαινε σαν την Τάιρα Μπάνκς;

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Σιχαμερή σκατοκουλτουριάρα :birdman:

Πήρε και κρατική επιδότηση για τη μαλακία της η θαμνομούνα?

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
μαγκες να δειτε που σιγα σιγα θα γινουν μοδα οι αραπαδες

οπως ειναι εξω που βλεπεις τον καθε αραπη να γαμαει μουναρες ακομα κι αν ο ιδιος ειναι σαν τον βλασση τσακα

μονο και μονο επειδη η ψωλη του αραπη θεωρειται ιν

OP
OP
διομήδης

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Συγχαρητηρια κυρια Κιτσοπουλου,παιρνετε το βραβειο της επιτιμης ελλεηνιδας!!!!!

Συνημμένα

• home_bathroom_toilet.jpg
    home_bathroom_toilet.jpg
    12,4 KB · Εμφανίσεις: 30

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
εσύ τα πάκια τα βλέπεις σαν φαγητό? ωραίος :huh:

με την πεινα που θα πεσει,εσυ που λες θα χρησιμευσουν ολοι αυτοι;

και οταν ξεμεινουμε και απο τους πακ-μαν,θα φαμε τις ελλεηνιδες,ετσι κι αλλιως αχρηστες ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom