Νέα

Χτύπησα Θεά !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelomounakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 294
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
Παιδες τη γνωμη σας ...
Για πρωτη φορα στη ζωη μου ξεπερασα αναστολες για να την πεσω σε ενα θεομουνο . Δεν ξερω τι χα παρει την Κυριακη , αλλα το κανα απ οτι φανηκε με ωραιο τροπο και πετυχε !
Ειναι στα δικα μου τα ματια μια θεα ( κι απ οτι βλεπω και στων αλλων .. ) , ενα νταρτανοκαβλομουνο που μονο και που τη βλεπεις να περπαταει , τον βγαζεις εξω τον γιακουμη και τον αφηνεις να αυτοσχεδιασει .
Η πλακα ειναι οτι δεν δειχνει καμια καβαλημενη ...
Εγω ομως ο μαλακοπιτουρας , ειμαι ετοιμος να τη δαγκωσω τη λαμαρινα και να τρεχω ...
Εντωμεταξυ μου βγηκε και "γουτσου γουτσου" η κυρα ! Μ εχει τρελανει ! ειναι δυνατον ?
Τη γνωμη σας πουτανοκαβλιαρομαλακοπιτουρες συναδελφοι  !
Πως να φερθω ? ΟΕΟ ?

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Με προσοχη συντροφε,αφου ειναι τοσο ομορφη οσο λες προφανως θα ειναι μια τυπικη περιπτωση γυναικας που της αρεσει να την καψουρευονται αλλα μετα απο το διμηνο και αφου της περασουν τα μελια  αρχιζουν τα περιεργα και τα προβληματα για τον καψουρεμενο.
Γενικα μακρυα απο τετοιες γυναικες,γλεντησε τη οσο μπορεις αλλα να ξερεις οτι δεν υπαρχει μελλον και προσεξε μην την καψουρευτεις.Αν ομως βλεπεις οτι χανεις τον ελεγχο μην το ξεκινησεις,θα σε πονεσει πολυ αργοτερα.

OP
OP
T

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
Με προσοχη συντροφε,αφου ειναι τοσο ομορφη οσο λες προφανως θα ειναι μια τυπικη περιπτωση γυναικας που της αρεσει να την καψουρευονται αλλα μετα απο το διμηνο και αφου της περασουν τα μελια  αρχιζει τα περιεργα και τα προβληματα για τον καψουρεμενο.
Γενικα μακρυα απο τετοιες γυναικες,γλεντησε τη οσο μπορεις αλλα να ξερεις οτι δεν υπαρχει μελλον και προσεξε μην την καψουρευτεις.Αν ομως βλεπεις οτι χανεις τον ελεγχο μην το ξεκινησεις,θα σε πονεσει πολυ αργοτερα.
ομοιοπαθη μου εσύ !!!.. πως φαινεται η πειρα της καψουρας !
Φιλαρακι την εχω πατησει ετσι στο παρελθον , ακριβως οπως λες , καψουρα μεγαλη και μετα πονος ( ρε πουστη μου ακριβως διμηνο ηταν !!! ) . Αυτη ομως φαινεται διαφορετικη .. λεω φαινεται γιατι γυναικα ειναι ....

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Παιδες τη γνωμη σας ...
Για πρωτη φορα στη ζωη μου ξεπερασα αναστολες για να την πεσω σε ενα θεομουνο . Δεν ξερω τι χα παρει την Κυριακη , αλλα το κανα απ οτι φανηκε με ωραιο τροπο και πετυχε !
Ειναι στα δικα μου τα ματια μια θεα ( κι απ οτι βλεπω και στων αλλων .. ) , ενα νταρτανοκαβλομουνο που μονο και που τη βλεπεις να περπαταει , τον βγαζεις εξω τον γιακουμη και τον αφηνεις να αυτοσχεδιασει .
Εγω ομως ο μαλακοπιτουρας , ειμαι ετοιμος να τη δαγκωσω τη λαμαρινα και να τρεχω ...
Εντωμεταξυ μου βγηκε και "γουτσου γουτσου" η κυρα ! Μ εχει τρελανει ! ειναι δυνατον ?
Πως να φερθω ? ΟΕΟ ?

Χαλαρωσε ρε λακη...
  Καλα ξηγηθηκες και της την επεσες-Θαρσειν χρει,ο τολμων νικα κτλ κτλ-αλλα για βαλε τα πραματα
  σε μια σειρα..

Κατ'αρχην βλεπω ενα κοψιμο που εχεις για το πως την βλεπουν οι αλλοι.....Παρεα με αλλους θα την
  γαμας;Κανε την δουλεια που πρεπει και γραψε ολους τους αλλους στα αρχιδια σου..Εσυ θα βαλεις το
  ενσημο,κανενας αλλος,εαν σου αρεσει εσενα,οι αλλοι περισσευουν....

Δεν εχεις ακομα κριτηριο για να ξερεις αν "δειχνει" ή οχι καβαλημενη σε συμπεριφορες ρε μαγκακι..
  Εδω εισαι ετοιμος να δαγκωσεις την ντεκαπέ λαμαρινιτσα,εισαι σε θεση να κρινεις;

Ολες οι γυναικες ειναι γουτσου γουτσου...σεντρα ειναι απο μερους τους....Εσυ την δουλεια σου
  Πρωτιστως γαμα την ΚΑΛΑ,να σε θυμαται,και φερσου ειλικρινα,οπως νοιωθεις και ΑΥΤΗ θα κρινει αν
  θα εισαστε μαζι και για ποσο.....Οι γυναικες κρινουν φιλαρακι,αν το αποδεχτεις αυτο θα περασεις
  καλα οχι μονο μαζι της αλλα με ολες οσες τα "μπλεξεις"...Μην φερεσαι επιτηδευμενα,να εισαι ο εαυτος
  σου....

Και μην κανεις σαν σαλιαρικο κουταβι....Αξιοπρεπεια ρε παπαρα,δεν ειμαστε μουνοδουλοι,εμεις
  βαζουμε ψωλη,αυτες μουνι,ο καθεις οτι εχει,η ποιοτητα χαρακτηρα ειναι αυτη που στο τελος θα
  θεσει τα οποια ορια χρονου και αντοχης..

Αυτα και οτι θες ρωτα

OP
OP
T

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
  Χαλαρωσε ρε λακη...
  Καλα ξηγηθηκες και της την επεσες-Θαρσειν χρει,ο τολμων νικα κτλ κτλ-αλλα για βαλε τα πραματα
  σε μια σειρα..

Κατ'αρχην βλεπω ενα κοψιμο που εχεις για το πως την βλεπουν οι αλλοι.....Παρεα με αλλους θα την
  γαμας;Κανε την δουλεια που πρεπει και γραψε ολους τους αλλους στα αρχιδια σου..Εσυ θα βαλεις το
  ενσημο,κανενας αλλος,εαν σου αρεσει εσενα,οι αλλοι περισσευουν....

Δεν εχεις ακομα κριτηριο για να ξερεις αν "δειχνει" ή οχι καβαλημενη σε συμπεριφορες ρε μαγκακι..
  Εδω εισαι ετοιμος να δαγκωσεις την ντεκαπέ λαμαρινιτσα,εισαι σε θεση να κρινεις;

Ολες οι γυναικες ειναι γουτσου γουτσου...σεντρα ειναι απο μερους τους....Εσυ την δουλεια σου
  Πρωτιστως γαμα την ΚΑΛΑ,να σε θυμαται,και φερσου ειλικρινα,οπως νοιωθεις και ΑΥΤΗ θα κρινει αν
  θα εισαστε μαζι και για ποσο.....Οι γυναικες κρινουν φιλαρακι,αν το αποδεχτεις αυτο θα περασεις
  καλα οχι μονο μαζι της αλλα με ολες οσες τα "μπλεξεις"...Μην φερεσαι επιηδευμενα,να εισαι ο εαυτος
  σου....

Και μην κανεις σαν σαλιαρικο κουταβι....Αξιοπρεπεια ρε παπαρα,δεν ειμαστε μουνοδουλοι,εμεις
  βαζουμε ψωλη,αυτες μουνι,ο καθεις οτι εχει,η ποιοτητα χαρακτηρα ειναι αυτη που στο τελος θα
  θεσει τα οποια ορια χρονου και αντοχης..

Αυτα και οτι θες ρωτα
Οντως ειμαι παπαρας και μουνοδουλος και βυζοεξαρτωμενος και και και γαμω το φελεγκι μου ...
Εχεις δικιο αγαπητε ! Νομιζω οτι εγραψες με αυτη σου την αναλυση-απαντηση γενικα για το γυναικειο φυλο και αυτο να το διαβασουν παρακαλω ολοι οι αγαπουληες μουνακηδες μαλακοκαβληδες σαν εμενα !
Προς το παρον δεν ειμαι δηθεν και κραταω τα ηνια , ουτε πολλα πολλα , ουτε τηλεφωνα  , αντε κανα μηνυμα τη μερα

Ετσι κι αλλιως και σερα σερα που λενε και οι γαλλοι ...

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Βαλε φωτο να δουμε ποσο θεομουνο ειναι αυτο ρε φιλε!

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Οντως ειμαι παπαρας και μουνοδουλος και βυζοεξαρτωμενος και και και γαμω το φελεγκι μου ...
Εχεις δικιο αγαπητε ! Νομιζω οτι εγραψες με αυτη σου την αναλυση-απαντηση γενικα για το γυναικειο φυλο και αυτο να το διαβασουν παρακαλω ολοι οι αγαπουληες μουνακηδες μαλακοκαβληδες σαν εμενα !
Προς το παρον δεν ειμαι δηθεν και κραταω τα ηνια , ουτε πολλα πολλα , ουτε τηλεφωνα  , αντε κανα μηνυμα τη μερα

Ετσι κι αλλιως και σερα σερα που λενε και οι γαλλοι ...

Κατ'αρχην να μου συγχωρεσεις τον αυθορμητισμο μου στους χαρακτηρισμους τυπου "Λακη" και λοιπα,δεν
 ειναι επι προσωπικου να σε θιξω,αλλα στα πλαισια αντροκουβεντας και οικειοτητας...

Κοιτα.....διεκδικησες (της την επεσες...) και κερδισες το δικαιωμα να "παιξεις" μαζι της....
 Ποιος σου το επετρεψε;Αυτη φυσικα,αρα το θηλυκο επιλεγει....Απο σενα περιμενει να φερθεις οπως
 ενα αρσενικο,αρα γαμας ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ή τουλαχιστον προσπαθεις....Ωραιαααα παει το "ζωωδες" κομματι,το
 λυσαμε

Στο θεμα "σχεση" και αφου το "ζωωδες" παει καλα,να εισαι ο χαρακτηρας σου...Οτι και να κανεις για
 να κρυφτεις,μια μετριως εξυπνη κοπελλα (ασχημη ή εξυπνη αδιαφορο,σε αυτα ειναι ολες ιδιες..)θα σε
 καταλαβει.....και το πως θα σε χαρακτηρισει και το πως θα σε κρινει ειναι βασει αυτου....

π.χ. "Ο Λακης; με γαμαγε καλα,αλλα πολυ παιδι ρε γαμωτο,σαχλος,μαμακιας κτλ κτλ κτλ.." ενα πραμα...

Ενα καλο γαμησι,πολλοι(αληθεια....ποσοι μπορουν πια;;;) μπορουν να της το προσφερουν με την
 εμφανιση που εχει οπως λες...Το θεμα και η ειδοποιος διαφορα ειναι ποιος θα της φερθει σαν Αντρας..

Δεν πιστευω στα "ηνια" και τις λοιπες πιπες...Τι πα να πει Ηνια;Μουλαρι ειναι;Ανθρωπος
 ειναι,θηλυκου γενους και ως τετοιες φερονται...αρκει εμεις να φερομαστε ως Αντρες ως προς αυτες,γιατι μεταξυ μας σε παρακολουθηση κανενος ποδοσφαιρικου ματς κανουμε σαν παιδακια...χαχαχχχααχ

Αντρας εννοω ολες εκεινες τις φασεις οπου το Ναι σου ειναι Παντα ΝΑΙ και το ΟΧΙ ,οχι....με
 οποιδηποτε κοστος,η ορθη κριση,η τηρηση του λογου που δινεις (θυμουνται απιστευτα,μνημη καμηλας..)

Θα μπορουσαμε να λεμε ωρες,αλλα εχουν συζητηθει και σε αλλα νηματα....
 Γλεντα την αυθεντικα και οπου σε βγαλει βασει του χαρακτηρα σου...Ενα να θυμασαι
 Να εισαι ο εαυτος σου και γαμα την καλα οσο μπορεις...

Και πολλα ειπα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πρωινιάτικο μωρή γκαμπα Τένια έλεος.

καλημέρα.  :cheesy:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
πρωινιάτικο μωρή γκαμπα Τένια έλεος.

καλημέρα.  :cheesy:

Τενια;

αααααααααααχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχχαχχαχαχαχαχα

γαμησου πρωινιατικα αχχααχχαχαχαχχαχχ

μαζευτηκατε;
  αντε γιατι επιασα τα ψυχολογικα...

καλημερουδιααααααααααα

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Οι πρωινές περιπέτειες του Θάνου Ασκητή

αααααααααααχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααα

καλημερούδια

OP
OP
T

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
 Κατ'αρχην να μου συγχωρεσεις τον αυθορμητισμο μου στους χαρακτηρισμους τυπου "Λακη" και λοιπα,δεν
 ειναι επι προσωπικου να σε θιξω,αλλα στα πλαισια αντροκουβεντας και οικειοτητας...

Κοιτα.....διεκδικησες (της την επεσες...) και κερδισες το δικαιωμα να "παιξεις" μαζι της....
 Ποιος σου το επετρεψε;Αυτη φυσικα,αρα το θηλυκο επιλεγει....Απο σενα περιμενει να φερθεις οπως
 ενα αρσενικο,αρα γαμας ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ή τουλαχιστον προσπαθεις....Ωραιαααα παει το "ζωωδες" κομματι,το
 λυσαμε

Στο θεμα "σχεση" και αφου το "ζωωδες" παει καλα,να εισαι ο χαρακτηρας σου...Οτι και να κανεις για
 να κρυφτεις,μια μετριως εξυπνη κοπελλα (ασχημη ή εξυπνη αδιαφορο,σε αυτα ειναι ολες ιδιες..)θα σε
 καταλαβει.....και το πως θα σε χαρακτηρισει και το πως θα σε κρινει ειναι βασει αυτου....

π.χ. "Ο Λακης; με γαμαγε καλα,αλλα πολυ παιδι ρε γαμωτο,σαχλος,μαμακιας κτλ κτλ κτλ.." ενα πραμα...

Ενα καλο γαμησι,πολλοι(αληθεια....ποσοι μπορουν πια;;;) μπορουν να της το προσφερουν με την
 εμφανιση που εχει οπως λες...Το θεμα και η ειδοποιος διαφορα ειναι ποιος θα της φερθει σαν Αντρας..

Δεν πιστευω στα "ηνια" και τις λοιπες πιπες...Τι πα να πει Ηνια;Μουλαρι ειναι;Ανθρωπος
 ειναι,θηλυκου γενους και ως τετοιες φερονται...αρκει εμεις να φερομαστε ως Αντρες ως προς αυτες,γιατι μεταξυ μας σε παρακολουθηση κανενος ποδοσφαιρικου ματς κανουμε σαν παιδακια...χαχαχχχααχ

Αντρας εννοω ολες εκεινες τις φασεις οπου το Ναι σου ειναι Παντα ΝΑΙ και το ΟΧΙ ,οχι....με
 οποιδηποτε κοστος,η ορθη κριση,η τηρηση του λογου που δινεις (θυμουνται απιστευτα,μνημη καμηλας..)

Θα μπορουσαμε να λεμε ωρες,αλλα εχουν συζητηθει και σε αλλα νηματα....
 Γλεντα την αυθεντικα και οπου σε βγαλει βασει του χαρακτηρα σου...Ενα να θυμασαι
 Να εισαι ο εαυτος σου και γαμα την καλα οσο μπορεις...

Και πολλα ειπα

εισαι ευγενης και φαινεται ....
Ευτυχως εχω αρχισει και συνηδειτοποιω τον τελευταιο καιρο οτι τιποτα δεν κραταει για πολυ και φυσικα οπως λες κι εσυ , εκεινες διαλεγουν το με ποιον , ποτε , ποσο και γιατι ...
Πιστευεις γενικα οτι μια πολυ ομορφη γυναικα μπορει να ειναι και συνηδειτοποιημενη στο τι θελει ? οτι κι αν ειναι αυτο , ειτε να περνα καλα , ειτε να ψαχνει αυτον που θα την αποκαταστησει ειτε .. ειτε ... ?

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Οι πρωινές περιπέτειες του Θάνου Ασκητή

αααααααααααχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααα

καλημερούδια

Προτιμω...

Μαρα Μειμαριδη
 ελα κλασε μας ενα ρχιδι

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Πιστευεις γενικα οτι μια πολυ ομορφη γυναικα μπορει να ειναι και συνηδειτοποιημενη στο τι θελει ? οτι κι αν ειναι αυτο , ειτε να περνα καλα , ειτε να ψαχνει αυτον που θα την αποκαταστησει ειτε .. ειτε ... ?

Κοιτα,βασει των εμπειριων μου,δεν εχουν κατι συγκεκριμενο που επιδιωκουν εξ αρχης ειτε ειναι
  ομορφες-αρα προσελκυουν πιο ευκολα-ειτε ασχημες..

Σαφως ΟΛΕΣ,ψαχνουνε το Πριγκηπα του παραμυθιου,μεγαλωνουνε με αυτα τα καριολικια απο μικρες,
  αλλα μην ξεχναμε οτι ειναι και στο γονιδιωμα τους,αυτες γεννανε φιλαρακι...οχι εμεις
  Οποτε ειναι και διαφορετικα τα κριτηρια μας,το ενστικτο παιζει ενα ρολο στην συμπεριφορα τους...

Οσο ειναι μικρες,γλεντανε περνανε καλα,δινονται,την πατανε,μπλεκονται,ζουνε δηλαδη...
  Την στιγμη που το βιολογικο τους ρολογακι κανει τικ τακ για παιδακια και στεφανα θα το καταλαβεις
  μην ανησυχεις.....Οποιος ξερει να το διακρινει απο τις εμπειριες του,εκεινη την ωρα το αναγραφουν
  με αορατο κοκκινο μελανι στο μετωπο τους....Το θεμα ειναι να εχεις την ειδικη λαμπα για να
  διαβασεις τι λεει το μηνυμα....

Σε εκεινη την φαση του ρολογιου πολλες ειναι διατεθιμενες να κανουν οτι περναει ο νους σου....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

με αορατο κοκκινο μελανι στο μετωπο τους....Το θεμα ειναι να εχεις την ειδικη λαμπα για να

ποιο αόρατο ΡΕ ΑΟΜΜΑΤΕ

ΑΝΑΓΛΥΦΟ ΦΩΣΦΟΡΙΖΟΝ ΕΙΝΑΙ

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6

Κοιτα,βασει των εμπειριων μου,δεν εχουν κατι συγκεκριμενο που επιδιωκουν εξ αρχης ειτε ειναι
  ομορφες-αρα προσελκυουν πιο ευκολα-ειτε ασχημες..

Σαφως ΟΛΕΣ,ψαχνουνε το Πριγκηπα του παραμυθιου,μεγαλωνουνε με αυτα τα καριολικια απο μικρες,
  αλλα μην ξεχναμε οτι ειναι και στο γονιδιωμα τους,αυτες γεννανε φιλαρακι...οχι εμεις
  Οποτε ειναι και διαφορετικα τα κριτηρια μας,το ενστικτο παιζει ενα ρολο στην συμπεριφορα τους...

Οσο ειναι μικρες,γλεντανε περνανε καλα,δινονται,την πατανε,μπλεκονται,ζουνε δηλαδη...
  Την στιγμη που το βιολογικο τους ρολογακι κανει τικ τακ για παιδακια και στεφανα θα το καταλαβεις
  μην ανησυχεις.....Οποιος ξερει να το διακρινει απο τις εμπειριες του,εκεινη την ωρα το αναγραφουν

Σε εκεινη την φαση του ρολογιου πολλες ειναι διατεθιμενες να κανουν οτι περναει ο νους σου....

Σωστος! ο gaba dooba diop..!

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Παιδες τη γνωμη σας ...
Πως να φερθω ? ΟΕΟ ?

μεγαλυτερη σου ? ή μικροτερη σου ?  . .  . . .εχει σημασια , για να μπορεσω να σου απαντησω , αλλιως θα χειριστης μια μεγαλυτερη σου και αλλιος μια μικροτερη . . ..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μεγαλυτερη σου ? ή μικροτερη σου ?  . .  . . .εχει σημασια , για να μπορεσω να σου απαντησω , αλλιως θα χειριστης μια μεγαλυτερη σου και αλλιος μια μικροτερη . . ..

πόσες ώρες πτήσης θέλει η μεγάλη και πόσες η μικρή;

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
στη μικρη χορηγος
και στη μεγαλη καλα θα τρως..  :2funny:

Stories