Νέα

Χρυσή Ολυμπιονίκης η Άννα Κορακάκη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 465
  • Εμφανίσεις 85K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
ρε οσα χρυσα μεταλλια και να παρει η κορακακη το πρότυπο του κοριτσιου για την ελλεηνιδα και για την μανα της ελλεηνιδας θα ειναι η φροσω και η μινα στο τζιπ του παντελιδη. :rockon:

:orchestra: :orchestra: :orchestra:

Tυπε ετσι ειναι.
Η μανα της ελλεινιδας θελει να καυχιέται στην γειτονια οτι η κορη της τα εχει με τον ταδε τραγουδιστη , ποιο χρυσο ολυμπιακο μετάλλιο  και αρχιδια καλαβρεζικα .  :S :S :S

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.773
Πόντοι
1.756
ρε οσα χρυσα μεταλλια και να παρει η κορακακη το πρότυπο του κοριτσιου για την ελλεηνιδα και για την μανα της ελλεηνιδας θα ειναι η φροσω και η μινα στο τζιπ του παντελιδη. :rockon:
Αυτο ξαναπες το... Τα πρωτα βηματα προς την βιζιτα ξεκινουν απο την διδασκαλια της μανας..."Να βρεις εναν γιατρο...δικηγορο...κτλ"...  Κανονικη προτροπη προς τον αγοραιο ερωτα... Τι να λεμε τωρα...

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Ντροπή για την Ελλάδα το χρυσό μετάλλιο στη σκοποβολή

Προβληματισμό έχει προκαλέσει στη χώρα μας η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο αεροβόλο πιστόλι των Ολυμπιακών Αγώνων από την Άννα Κορακάκη. Οι Έλληνες καταδικάζουν την βία από όπου κι αν προέρχεται, οπότε πώς μπορούν να πανηγυρίσουν ένα χρυσό μετάλλιο σε αγώνισμα με πιστόλι; Το πιστόλι είναι ένα φονικό όπλο και πρέπει να το έχουν μόνο οι αστυνομικοί και τα άλλα όργανα του κράτους, για να καθαρίζουν απροσάρμοστους έφηβους και αναρχικούς. Τι θα γίνει αν οι επιτυχίες της Άννας Κορακάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες οδηγήσουν στα σκοπευτήρια εκατοντάδες χιλιάδες νέους Έλληνες; Ποιος μπορεί να μας εγγυηθεί πως όλοι αυτοί οι Έλληνες -που θα γίνουν άσοι στο πιστόλι- θα περιοριστούν στο να σημαδεύουν χαρτόνια στα σκοπευτήρια και δεν θα πάρουν τα όπλα, για να απελευθερώσουν την Ελλάδα; Επίσης, είναι τυχαίο το γεγονός ότι η ανυπόληπτη πια Ελλάδα κατέκτησε δυο μετάλλια στο πιστόλι στους Ολυμπιακούς Αγώνες; Μήπως αυτό είναι ένα σατανικό σχέδιο των εχθρών του έθνους μας, για να οδηγήσουν την χώρα μας στην αναρχία και στο χάος; Επίσης, τι δουλειά έχουν οι Ελληνίδες με τα πιστόλια; Η θέση της γυναίκας είναι στο σπίτι, να φροντίζει τον άνδρα της, να μεγαλώνει τα παιδιά της, να πλένει, να μαγειρεύει και να κεντάει. Και την Μεγάλη Παρασκευή να στολίζει με λουλούδια τον Επιτάφιο. Η γυναίκα πρέπει να μαθαίνει γαλλικά και πιάνο. Άντε και λίγο μπαλέτο, για να μην στέκεται σαν αγγούρι και εκθέτει τον άνδρα της στις κοινωνικές συναναστροφές του. Τι παράδειγμα δίνει η πιστολέρο Άννα Κορακάκη στις Ελληνοπούλες; Αυτό είναι το πρότυπο που θέλουμε να έχουν τα κορίτσια μας; Μια γυναίκα με ένα πιστόλι στο χέρι; Επίσης, πώς είναι δυνατόν να πανηγυρίσουν οι Έλληνες την νίκη μιας Ελληνίδας επί μιας Γερμανίδας; Η Ευρώπη είναι η πατρίδα μας και θα πρέπει να στενοχωριόμαστε, όταν μια Ευρωπαία νικάει μιαν άλλη Ευρωπαία. Σπάραξε η καρδιά μου, όταν η Ελληνίδα νίκησε την Γερμανίδα. Πότε θα σταματήσει επιτέλους ο εμφύλιος στην Ευρώπη; Πότε επιτέλους θα συμμετάσχει η Ευρώπη με μια ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες; Η Ελλάδα πρέπει να αποσυρθεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μέχρι η Ευρώπη να συμμετάσχει ενωμένη σε αυτούς. Πρέπει να πιέσουμε. Η Ευρώπη είναι η πατρίδα μας. (Βρίσκω καταπληκτικό το γεγονός ότι οι Έλληνες πρέπει να αισθανθούν εθνικά υπερήφανοι και να πανηγυρίσουν υποχρεωτικά την νίκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες ενός Έλληνα αθλητή τον οποίον δεν γνώριζαν, σε ένα αγώνισμα το οποίο δεν ήξεραν μέχρι χτες ότι υπήρχε. Οι «μεγάλες επιτυχίες» των προηγούμενων δεκαετιών και η εκμετάλλευση των προσπαθειών των Ελλήνων αθλητών από πολιτικούς είναι ένα παλιό και κακό ανέκδοτο. Τα αποτελέσματά του τα είδαμε και τα βλέπουμε. Σανός ήταν και οι Κεντέρηδες με τις Θάνου. Σανός και φούσκες. Φούσκες που έσκασαν.) - See more at:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606

Anna-Korakaki-Slider.jpg

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.773
Πόντοι
1.756

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Τύπε μην της κάνει λαδιά με καμιά μπιστολού πάλι μόνο γιατί θα έχουμε άλλα :grin:

list-8-legendary-duels-Lady-Almeria-Braddock-and-Mrs.-Elphinstone--E.jpeg

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Χθες, όπως έγραψα σε προηγούμενο post, είχαν μαζευτεί στον τελικό της Κορακάκη όλη η σάρα και η μάρα, Κοντονήδες, Πετραλιάδες και σια. Σήμερα, που η ομάδα πόλο έδινε έναν σημαντικό αγώνα με την υπερδύναμη Ουγγαρία που ήταν. Τα ιδιωτικά κανάλια του κώλου που είναι να προβάλλουν αυτούς τους τιτάνες και τη μέχρι τώρα πορεία τους (8-8 με Σερβία, 8-8 με Ουγγαρία). Αλλά ξέρω, μόλις φέρουν κανένα μετάλλιο θα πλακώσουν όλοι και να σου οι δηλώσεις απ τους πολιτικάντηδες και να σου οι πανηγυριτζήδες, ουστ από εδώ κοπρόσκυλα !!!!!!!!!!!!!!

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω και διορθώστε με αν κανω λάθος... γιατι πρεπει να είμαι υπερήφανος κάθε φορά που κάποιος αθλητής φέρνει ένα μετάλλιο? Πως αυτο το γεγονός εμενα και τον διπλανο μου μας κάνει καλυτερους και ανεβάζει την ποιοτητα στη ζωη μας για να είμαστε πια τόσο χαρουμενοι και να να νιωθουμε υπερήφανοι?
Δε χορτάσαμε πια απο την υπερηφάνεια των Ολυμπιακών αγώνων του 2004? αλλαξε κάτι? δόθηκαν κινητρα στα παιδια να ασχοληθουν με τον αθλητισμο? εγιναν γηπεδα στις γειτονιες?
Εγω βλεπω πως παιζω μπασκετ στις ίδιες σκατομπασκετες που έπαιζα μικρος το 1989... Ολοιδιες και σκουριασμενες... Τα γηπεδακια γινανε ερειπια... Για να πας να παιξεις σε κλειστο με παρκε πρεπει να μαζευτουμε ρεφενε και να μαζεψουμε λεφτα...
Πως προαγεται ο αθλητισμος? Που είναι τα φυτώρια? ακομα και τα ομαδικα αθληματα... ποσοι ήταν οι Ελληνες που επαιξαν στον Ολυμπιακο στο τελευταιο ματας με τους Οβριους? Θυμαται κανεις να μου πει?
Γιατι πρεπει να είμαι περηφανος λοιπον για την Κορακακη? ας είναι καλα η κοπέλα και μπραβο της...Ας είναι υπερήφανοι οι γονεις της...
Αυτοι που τρεχουν να της κανουν σκοπευτηριο, ας κανουν ένα κοπο και ας βαλουν μια στεφανη στην μπασκετα εδω στη γειτονια μου..Τα παιδακια που παιζουν εχουν και αυτα ψυχη...
Η υπερηφανεια δεν είναι έτοιμο συναισθημα για να το ανακαλουμε όποτε ακουμε κάτι... δημιουργειται, χτίζεται με τα χρόνια...
Σωνει πια...

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Είμαστε μια γενια που δεν έχει πρότυπα...Ψαχνεται, χαμενη στο τίποτα, στα μηδενικα.. Μετα τη μεταπολίτευση χαιρομαστε, βγαινουμε στους δρόμους με τις αθλητικες διακρισεις... ακουω κατι φαιδρότητες του τυπου "αθανατη ελληνικη ψυχη" ..Λες και οι αλλοι λαοι που χεζονται στα μεταλλια δεν εχουν ψυχη...
Αυτη η μανια μας να ψαχνουμε χαρα στον αθλητισμο, αραγμενοι στην παραλια με τα κλαμπ σαντοιτσς και τους φρεντοκαπουτσινους στο χερι και να φουσκωνουμε τις κοιλαρες μας απο υπερηφανια επειδη η Κορακαη σημαδεψε καλυτερα σε ένα στόχο...δεν το κατλαβαινω, δεν το συνειδητοποιω, δεν ξερω πως με κανει καλυτερο και πως προαγει τη ζωη αυτων που ζουν δίπλα μου...

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Είμαστε μια γενια που δεν έχει πρότυπα...Ψαχνεται, χαμενη στο τίποτα, στα μηδενικα.. Μετα τη μεταπολίτευση χαιρομαστε, βγαινουμε στους δρόμους με τις αθλητικες διακρισεις... ακουω κατι φαιδρότητες του τυπου "αθανατη ελληνικη ψυχη" ..Λες και οι αλλοι λαοι που χεζονται στα μεταλλια δεν εχουν ψυχη...
Αυτη η μανια μας να ψαχνουμε χαρα στον αθλητισμο, αραγμενοι στην παραλια με τα κλαμπ σαντοιτσς και τους φρεντοκαπουτσινους στο χερι και να φουσκωνουμε τις κοιλαρες μας απο υπερηφανια επειδη η Κορακαη σημαδεψε καλυτερα σε ένα στόχο...δεν το κατλαβαινω, δεν το συνειδητοποιω, δεν ξερω πως με κανει καλυτερο και πως προαγει τη ζωη αυτων που ζουν δίπλα μου...
Εύγε φίλε !

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω και διορθώστε με αν κανω λάθος... γιατι πρεπει να είμαι υπερήφανος κάθε φορά που κάποιος αθλητής φέρνει ένα μετάλλιο? Πως αυτο το γεγονός εμενα και τον διπλανο μου μας κάνει καλυτερους και ανεβάζει την ποιοτητα στη ζωη μας για να είμαστε πια τόσο χαρουμενοι και να να νιωθουμε υπερήφανοι?
Δε χορτάσαμε πια απο την υπερηφάνεια των Ολυμπιακών αγώνων του 2004? αλλαξε κάτι? δόθηκαν κινητρα στα παιδια να ασχοληθουν με τον αθλητισμο? εγιναν γηπεδα στις γειτονιες?
Εγω βλεπω πως παιζω μπασκετ στις ίδιες σκατομπασκετες που έπαιζα μικρος το 1989... Ολοιδιες και σκουριασμενες... Τα γηπεδακια γινανε ερειπια... Για να πας να παιξεις σε κλειστο με παρκε πρεπει να μαζευτουμε ρεφενε και να μαζεψουμε λεφτα...
Πως προαγεται ο αθλητισμος? Που είναι τα φυτώρια? ακομα και τα ομαδικα αθληματα... ποσοι ήταν οι Ελληνες που επαιξαν στον Ολυμπιακο στο τελευταιο ματας με τους Οβριους? Θυμαται κανεις να μου πει?
Γιατι πρεπει να είμαι περηφανος λοιπον για την Κορακακη? ας είναι καλα η κοπέλα και μπραβο της...Ας είναι υπερήφανοι οι γονεις της...
Αυτοι που τρεχουν να της κανουν σκοπευτηριο, ας κανουν ένα κοπο και ας βαλουν μια στεφανη στην μπασκετα εδω στη γειτονια μου..Τα παιδακια που παιζουν εχουν και αυτα ψυχη...
Η υπερηφανεια δεν είναι έτοιμο συναισθημα για να το ανακαλουμε όποτε ακουμε κάτι... δημιουργειται, χτίζεται με τα χρόνια...
Σωνει πια...

Θέτεις απολύτως λογικά και τεκμηριωμένη διλήμματα,σε μια παράλογη χώρα με κατοίκους που είχαν χρεοκωπήσει πνευματικά, πολύ πριν χρεοκωπήσουν και οικονομικά.
Φωνή βοώντος εν τη ερήμω..

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Δημοσιογραφικές υπερβολές και κλισέ, θα καταναλωθεί σαν θέμα 5-10 μέρες και η ζωή θα συνεχιστεί  :orchestra:

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
Το δημοσιευμα του πιτσιρικου ειναι μια ακομα φτωχη γελοιοτητα στην αστεια δημοσιογραφια του επισης αστειου νεοελληνα.
του νεοελληνα παιδιου των "προοδευτικων δυναμεων" του Εθνικου Βλακος και της υποιλοιπης κλικας οι οποιοι επι 25 χρονια με ανεκδιηγητους υπουργους παιδειας Ευσταιου , ΓΑΠ , Αννα Διαμαντοπουλου των ορυχειων καταφεραν σε 25 χρονια να καταστρεψουν την νεα γενια η οποια σημερα καλειται στις επαλξεις !!!
τι περιμενετε λοιπον απο τους γελοιους προοδευτικους ???
να εχουν σαν αξια την Ολυμπιακη Ιδεα εστω και ξεφτισμενη και αυτη δυστυχως στα χρονια μας ???
ανακαλυψαν τον "φοβο για τα πυροβολα οπλα"....
αυτοι οι προοδευτικοι ανδρες που φουστανια φορουν τρεμουν μην και τα παιδια στρεψουν τα οπλα εναντιον τους και δικαιως !!!!
πρωτος διδαξας ο απατεωνας ΑΝΤΡΙΚΟΣ 1981 πρωθυπουργοσ και ΥΕΘΑ.
μηπως και τον ριξουν τον σαπισμενο....
η Αννα χρυση και χαλκινη ολυμπιονικης , οτι και να κανετε σαπιοκοιλιες εχει γραφει στο πανθεο των μεγαλων Ελληνων.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ....
τραγουδατε ....

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΤΕ
οπως στρωνεις κοιμασαι ρωτηστε αυτους που σας εφεραν σε αυτη την κατασταση
ποιυς ειχαν πρωτυπα ΛΑΛΙΩΤΗ-ΑΛΑΒΑΝΟ-ΒΟΥΤΣΗ-ΒΕΡΝΙΚΟΣ κλπ
απολαυστε αυτο που ζητησατε και καλα σαραντα

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    11,3 KB · Εμφανίσεις: 29

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Σωνει πια...

Ξέρεις κάτι φίλε μου. Την ποιότητα ζωή σου δεν θα σου την αλλάξει το μετάλλιο της Κορακάκη όπως δεν σου την άλλαξαν τα μετάλλια του Δήμα ή το χρυσό στο ευρωμπασκετ και κανείς δεν σου ζητάει να είσαι χαρούμενος και υπερήφανος γι αυτούς.
Όμως αυτοί αγωνίστηκαν και κέρδισαν ότι κέρδισαν με πολύ προσπάθεια και θυσίες έχοντας πενιχρά μέσα και μηδενική υποστήριξη από την πολιτεία.
Αναρωτιέσαι εσύ  και οι γύρω σε σένα και μένα και όλους μας τι έχουμε προσφέρει στους εαυτούς μας και σε αυτή τη κολοχώρα πέρα από το να καθόμαστε και να κριτικάρουμε τα πάντα ρουφόντας το φρέντο καπουτσίνο ξαπλωμένοι σε μια κολοξαπλώστρα?
Η υπερηφάνεια όπως γράφεις χτίζεται αλλά με προσπάθεια από όλους και όχι με οχαδερφισμό και στείρα κριτική.
Και τελικά εγώ ναι είμαι υπερήφανος για την Κορακάκη γιατί κόντρα σε μια πολιτεία που τόσα χρόνια την έγραφε στα αρχίδια της αγωνίστηκε και κατάφερε να πραγματοποιήσει τα όνειρά της  και δεν παρέδωσε τα  ...όπλα!!

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
της πλακας αθλημα ειναι η σκοποβολη

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
έλεος πια Ο ιατρός Μελισσανίδης πήρε ειδικότητα κι αν ναι ποιά? θα ανοίξει πολυιατρείο με τον έτερο σοφό ιατρό τον  Σοφοκλή Σχορτσιανίτη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom