Νέα

Χρυσή λίρα Αγγλίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asslover17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

asslover17

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να πουλήσω κάτι χρυσές λίρες αγγλίας που έχω...μου τις έδωσε ο παππούς μου αλλά φοιτητής είμαι έχω ανάγκη το ρευστό...απ'οτι βλέπω είναι κοπής του 1908 και του 1910...που συμφέρει να τις πουλήσω?? στην τράπεζα ή να βάλω καμια αγγελία...έχει κανείς ιδέα πόσο έχουν?...έχω ακούσει ότι είναι καλύτερα να τις βάλω αγγελία, τι λέτε :think:

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
Πες μου πόσες έχεις και πού μένεις καταρχήν; Έχω ένα φίλο που έψαχνε να αγοράσει γι'αυτό σε ρωτάω.

Εδώ θα βρεις πόσο σου πάιρνουν τις λίρες στην τράπεζα της Ελλάδος. Σήμερα δηλαδή στις αγοράζει 231,65 τη μία και αν ήθελες να αγοράσεις θα στις πουλούσε 279,68. Όπως βλέπεις βγάζει κέρδος 20,7% η τράπεζα. Γι' αυτό συμφέρει να τις πουλάς σε ιδιώτη όπως και να αγοράζεις από ιδιώτη.

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575
Πες μου πόσες έχεις και πού μένεις καταρχήν; Έχω ένα φίλο που έψαχνε να αγοράσει γι'αυτό σε ρωτάω.

Εδώ θα βρεις πόσο σου πάιρνουν τις λίρες στην τράπεζα της Ελλάδος. Σήμερα δηλαδή στις αγοράζει 231,65 τη μία και αν ήθελες να αγοράσεις θα στις πουλούσε 279,68. Όπως βλέπεις βγάζει κέρδος 20,7% η τράπεζα. Γι' αυτό συμφέρει να τις πουλάς σε ιδιώτη όπως και να αγοράζεις από ιδιώτη.
Πες ομως και σε τι τιμη ψαχνεται να αγορασει ο ιδιωτης ''φιλος'' σου ?

Εννημερωτικα η λιρα αγοραζεται απο τους τοκογλυφους οπου σε βρουν... απο 220-250 ευρω
Απο ιδιωτες που θελουν να τοποθετηθουν στην λιρα απο 260-300 ευρω !!!!

Το 280+ θεωρειται μαυρη αγορα εκτος τραπεζας και εχει ως ατου το οτι δεν υπαρχει περιορισμος στην ποσοτητα
των τεμαχιων που αγοραζεις ουτε αποδεικτικα παραστατικα....

Κλεινοντας να πω στον θεματοθετη να κρατησει τις λιρες του καθως ειναι υσχυρο νομισμα και σε βαθος χρονου θα βγει ακομη πιο κερδισμενος
Αν υπαρχει τοση μεγαλη αναγκη ας κοιταξει σε ιδιωτες που θελουν να τοποθετηθουν στο νομισμα αυτο πουλωντας εστω λιγο ποιο κατω απο την τραπεζα 5-10 ευρω
Πιστευω οτι θα σε προτιμησουν καλυτερα ετσι......

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
σε τι τιμη ομως να αγορασει ο ιδιωτης ?

Κοίτα και στην την τιμή που στις παίρνει η τράπεζα να τις δώσεις καλύτερα είναι να τις δώσεις σε έναν ιδιώτη γιατί παραμένουν στην αγορά για να τις διαπραγματεύεται ο κόσμος και δεν πηγαίνουν σε καμία κωλοτράπεζα που θα τις πουλήσει ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ  20% επάνω. Συνήθως πάντως ο ιδιώτης στις παίρνει λίγο παραπάνω

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
Πες ομως και σε τι τιμη ψαχνεται να αγορασει ο ιδιωτης ''φιλος'' σου ?

Εννημερωτικα η λιρα αγοραζεται απο τους τοκογλυφους οπου σε βρουν... απο 220-250 ευρω
Απο ιδιωτες που θελουν να τοποθετηθουν στην λιρα απο 260-300 ευρω !!!!

Το 280+ θεωρειται μαυρη αγορα εκτος τραπεζας καθως δεν υπαρχει περιορισμος στην ποσοτητα
ουτε αποδεικτικα παραστατικα....

300 Ευρώ καταρχήν μεγάλε δε δίνει κανένας για λίρες και αν δίνει βρες τον μου και θα του πουλήσω 100 από τις δικές μου. Θα ξαναπάω την ίδια μέρα στην Τράπεζα της Ελλάδος και θα πάρω 107...Γι'αυτό μη λέτε μαλακίες στο board. Ο φίλος μου δεν ξέρω σε τι τιμή ήθελε να αγοράσει αλλά σίγουρα πάνω από την τιμή που στις παίρνει η τράπεζα. Αν μου πει πόσες είναι τους φέρνω σε επαφή και το συζητάνε

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575
300 Ευρώ καταρχήν μεγάλε δε δίνει κανένας για λίρες και αν δίνει βρες τον μου και θα του πουλήσω 100 από τις δικές μου. Θα ξαναπάω την ίδια μέρα στην Τράπεζα της Ελλάδος και θα πάρω 107...Γι'αυτό μη λέτε μαλακίες στο board. Ο φίλος μου δεν ξέρω σε τι τιμή ήθελε να αγοράσει αλλά σίγουρα πάνω από την τιμή που στις παίρνει η τράπεζα. Αν μου πει πόσες είναι τους φέρνω σε επαφή και το συζητάνε

ΝΟΜΙΖΕΙΣ.... :sunglasses:

Πες και την τιμη που τις αγοραζει ο ''φιλος'' σου ντε να μαθουμε
Μπορει να θελω κι εγω να σπρωξω μερικες....

Επισκέπτης
Ένας γνωστός μου αγόρασε μια λίρα για χαβαλέ από Τράπεζα Ελλάδος. Μετά από κανά μήνα στριμώχτηκε και την πούλησε πάλι στους ίδιους και πήγαν να του τη βγάλουν λιποβαρή!!!  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Εννοείτε ότι έκανε σκηνικό και την πήραν μετά κανονικά.
Απατεώνες...

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575
Ένας γνωστός μου αγόρασε μια λίρα για χαβαλέ από Τράπεζα Ελλάδος. Μετά από κανά μήνα στριμώχτηκε και την πούλησε πάλι στους ίδιους και πήγαν να του τη βγάλουν λιποβαρή!!!  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Εννοείτε ότι έκανε σκηνικό και την πήραν μετά κανονικά.
Απατεώνες...
κανενας μαλακας θα ηταν ....

Ακου στριμωχτηκε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ποιος αγοραζει λιρες οταν δεν εχει να την περασει κιολας ? :uglystupid:

''Ο εκφοβισμος'' που πας να περασεις τωρα εδω ειναι τουλαχιστον κουτος....

Εφοσον ηταν και γνωστος σου γιατι δεν τον πηγες στον ''ΦΙΛΟ'' σου να του την παρει σε καλυτερη τιμη ?

Η ΠΑΠΑΓΑΛΙΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΕΤΣΙ ? ;)

Επισκέπτης
κανενας μαλακας θα ηταν ....

Ακου στριμωχτηκε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ποιος αγοραζει λιρες οταν δεν εχει να την περασει κιολας ? :uglystupid:

''Ο εκφοβισμος'' που πας να περασεις τωρα εδω ειναι τουλαχιστον κουτος....

Καμία πρόθεση εκφοβισμού, να σου πω την αλήθεια δε μ ενδιαφέρει κι όλας.
Ο τύπος παίζει στοίχημα και είναι συνέχεια ρέστος. Αγόρασε μια λίρα για να μην τα φάει στο τζόγο, αλλά όπως καταλαβαίνεις...

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575
Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να πουλήσω κάτι χρυσές λίρες αγγλίας που έχω...μου τις έδωσε ο παππούς μου αλλά φοιτητής είμαι έχω ανάγκη το ρευστό...απ'οτι βλέπω είναι κοπής του 1908 και του 1910...που συμφέρει να τις πουλήσω?? στην τράπεζα ή να βάλω καμια αγγελία...έχει κανείς ιδέα πόσο έχουν?...έχω ακούσει ότι είναι καλύτερα να τις βάλω αγγελία, τι λέτε :think:
ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ....
Για να μην σου τις παρουν κοψοχρονια πες σε μερικους γνωστους σου οτι πουλας λιγες λιρες και δωστες 5-10 ευρω κατω απο την τιμη πωλησης της τραπεζας αρχιζοντας το παζαρι απο την ολικη τιμη

Κρα θα κανουν να στις παρουν καθως υπαρχει περιορισμος στην διαθεσιμοτητα και πολυ μαυρο χρημα αν με καταλαβαινεις..... και μην ακους κανενα λαμογιο  ;)

Ευχομαι να μην εισαι σε απολυτη αναγκη και τις σκοτωσεις γιατι ειναι κριμα.....

Σου ευχομαι να πιασουν τοπο φιλαρακο....

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16

http://[URL unfurl="true"]www.muenzhandel-kopp.com/6042.jpg[/img[/URL]]

αν ειναι με τον καραφλα δωσε μας μια τιμή και το βλέπουμε 3 με 4 πιθανα θα με ενδιεφερε

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
6742.jpg
 [/URL] ουτε τετοια έχω (οχι βεβαια οτι είμαι συλλέκτης αλλα 7 τεμαχια τα εχω )

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
OP
OP
A

asslover17

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστώ για τις απαντήσεις,10 τέτοιες λίρες έχω αλλά βασικά θέλω να πουλήσω μόνο 2 τώρα για να πάρω λίγο ρευστό...η μία είναι του 1908 και η άλλη του 1910...μένω βόρεια προάστια αθήνας...άμα υπάρχει κανένας ενδιαφερόμενος ας μου κάνει μια προσφορά σε πμ...τις δίνω μόνο χέρι με χέρι δε θέλω να μπλέκω με μεταφορικά κλπ, τα νομίσματα είναι στις φώτο που έχει βάλει ο ''meredi'' το ένα του 1908(μπορεί να το θέλει κάποιος γιατί τότε ιδρύθηκε και ο βάζελος :grin:) και το άλλο του 1910 και τα 2 με τον καράφλα

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
Tι λες ρε μεγάλε...έτσι γουρούνι στο σακί θα αγοράσουμε λίρες? Πρέπει να ελεγκτή πρώτα...ξέρεις τι μπανάνα παίζει στην αγορά?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom