Ρε μαν μπορεί να κάνουν συλλογή από σκιάχτρα! :S :S
κοιτα εγω ειχα βρεθει μαζι της πριν την ταινια και περασα ομορφα
γουστα ειναι αυτα
Ρε μαν μπορεί να κάνουν συλλογή από σκιάχτρα! :S :S
Μην ασχολησαι φιλε ασε εμας να την πηδαμε και να δινουμε το κατι τηςΔεν περίμενα να διαβάσω ΠΟΤΕ κριτική για δαύτη. Δηλαδή παραγματικά συγγνώμη... Υπάρχουν άντρες που όχι μόνο ονειρεύονται να πηδήξουν αυτό το σκουπίδι, αλλά το πληρώνουν επίσης;;;;
:S :S :S
Μην ασχολησαι φιλε ασε εμας να την πηδαμε και να δινουμε το κατι της
εσυ ασχολησου με τις μουναρες και κακως χανεις τον καιρο σου εδω μεσα με μας τους αμπαλους
καλα του τα είπες...
βλεπουν το μουνι με το κυαλι και τους χαλάει η καυλιαρα η Χρύσα... ας την χαιρόμαστε εμείς που ξέρουμε.
Μην ασχολησαι φιλε ασε εμας να την πηδαμε και να δινουμε το κατι της
εσυ ασχολησου με τις μουναρες και κακως χανεις τον καιρο σου εδω μεσα με μας τους αμπαλους
Τι λές, ρε μαγκίτη σοβαρά;;; Είσαι medium ή χαρτορίχτρα και γνωρίζεις τι κάθεται στην πούτσα μου απάνω;;
Καυλιάρη δεν είπα ότι δεν πληρώνω, είπα ότι δεν πληρώνω σκουπίδια!!! Τώρα άμα νοιώθεις εσύ άμπαλος κάτι παραπάνω ξέρεις, εγώ σαβουρογάμη είπα αυτόν που την προτιμάει όχι άμπαλο!!!!!
Μάθε να διαβάζεις, αλλά, εδώ θα μου πείς ό άλλος παραπάνω, λέει ότι ξέρει αν γαμάω!!!
Τι να λέμε τώρα... Θεός!!!
300 ευρω=30 γαμησια στο ΜεταξιΦίλε όταν γαμάει κάποιος με 10€ στο Μεταξουργείο και τον παίζει επειδή ένα φρόκαλο γύρισε τσόντα, μέχρι και Θεά την βλέπει.
τυπε απ ολα αυτο σε πειραξε ?Έχει παίξει σε τόσες τσόντες,και να γδυθεί σε καμια παραλία να μαυρίσει δεν πάει...
τυπε απ ολα αυτο σε πειραξε ?
Έχει παίξει σε τόσες τσόντες,και να γδυθεί σε καμια παραλία να μαυρίσει δεν πάει...
αυτο λεω το υπολοιπο χαλι δεν το ειδες?ειναι γειτονισσα μου και την εχω δει πρωι αβαφτητύπε ναι αυτό με πείραξε.Τι να σχολίαζα τη φάτσα της που είναι σαν κατσαρίδας;Τα κόκαλα στα πλευρά της που είναι σαν παιδιού της Μπιάφρας;
τυπε δηλαδη εχει υψηλες γνωριμιες :S :S :S και ποσες μερες εκανες να συνελθεις μετα απο αυτο το σοκαριστικο θεαμα?αυτο λεω το υπολοιπο χαλι δεν το ειδες?ειναι γειτονισσα μου και την εχω δει πρωι αβαφτη
που να δεις την μανα της...μοιαζει στην την μεγαλη αδερφη αλλα με 100 κιλα +
κανονισε να γαμησουμε τυπε τσαμπε :S :S :Sαυτο λεω το υπολοιπο χαλι δεν το ειδες?ειναι γειτονισσα μου και την εχω δει πρωι αβαφτη
που να δεις την μανα της...μοιαζει στην την μεγαλη αδερφη αλλα με 100 κιλα +
τυπε γτ τι εχω εγω? :S :S :Sτυπε δηλαδη εχει υψηλες γνωριμιες :S :S :S και ποσες μερες εκανες να συνελθεις μετα απο αυτο το σοκαριστικο θεαμα?
τυπε δεν εχω τετοια κονε :S :S :Sκανονισε να γαμησουμε τυπε τσαμπε :S :S :S
τυπε ευχαριστω για το πμ με τη διευθυνση της :S :S :Sτυπε γτ τι εχω εγω? :S :S :S
πρωι δεν την βλεπεις συνεχεια πλεον...ενταξει δεν επαθα και σοκ αλλα δεν ειναι αυτο που βλεπεις στο facebook σιγουρα χειροτερη και ειδικα οταν δεν ειναι βαμμενη κ ντυμενη σαν πουτανα ουτε καν την κοιτας...μια απλη γκομενα του μισο κιλου ειναι