Λοιπον καλησπέρα , με καινουριο προφίλ , γιατί το παλιό το εκλεισα
Εκανα κονε μαζί της μέσω Messenger.
Στην αρχη μου ελεγε εγώ δεν πουλιέμαι και κάτι τέτοιες πιπες , μετά απο αρκετή προσπάθεια , μου ειπε να της
καταθέσω στον λογαριασμό της στην Εθνική 400 € , για να παμε για φαγητο !!
Αν μου λεει τα καταθεσεις σήμερα , θα παμε σήμερα για φαγητο !!! Της λεω μονο φαγητο? Μου λεει ναι , μην με κουραζεις , δεν κάνω βίζιτες ( !!! ) .
Της λεω δεν έχω Εθνική , θα τα καταθέσω σήμερα , αλλά εσυ θα τα δεις αυριο ! Μου απανταει , οκ , στειλε μου την αποδειξη μεσω Viber , και μου εδωσε το κινητο της.
Τραγική έτσι? 400 € για να πας μονο για φαγητο μαζι της.....! Τι να πω , αν υπάρχουν μαλακες που τα δίνουν .....
Τώρα παιζουν 2 θεματα : Ή ψάχνει για αγαπουληδες , να της βαζουν λεφτα στον λογαριασμο , και μετα γεια χαρα , ή όντως θα βγει μαζί σου , αλλα θα σου πει
για να ξαναβγουμε αλλα 400€ , κλπ κλπ , μέχρι να σε ξεζουμίσει.
Υπάρχει και ένα τρίτο ενδεχόμενο , να βγει όντως μαζί σου , να σε "κόψει" οτι δεν εισαι κανας μπατσος , και μετά να σου ζητήσει άλλα τόσα για να πάτε
στο ξενοδοχείο , πράγμα που το βλέπω δύσκολο.......
Το αστειο είναι οτι η συζητηση ξεκίνησε απο μενα αν κάνει ραντεβου , και η πρώτη της κουβέντα ηταν : "Εγώ δεν πουλιέμαι..."
Ασε μας κουκλιτσα μου , 400 € δεν θα σου έδινα ούτε για να σε γαμάω όλο το βράδυ απο κώλο , μέχρι να βγάλεις αίμα ,
πατσαβούρα που νομίζεις ότι ήμαστε τίποτε χθεσινοί !
ΥΓ : Αν επιτρεψεουν οι μοντς , σας ανεβάζω και την συζήτηση.