You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χρύσα Ζήρα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 976K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
γεια σας παιδια...τι λεει..;
βασικα για τη λεγαμενη τη χρυσουλα ζηρα , δεν ξερω αν την λενε ετσι ..στην τσοντα της σειρηνα ειπε την λεγανε Νεφελη και οτι ειναι απ τη θεσαλλονικη...τεσπα...
προσφατα τη νακολουθησα στο φεισμπουκ...τι παιζει με αυτην τωρα .. την γνωριζει κανενας απο κοντα η τιποτα ...; ενα σεξακι 1 προς 1 αυτη θα το γουσταρε....χεχεχε
επισης κατι αλλο... ρε παιδια η χρυσουλα χρυσιηδα στο φεισμπουκ ειναι η ιδια με αυτη τη νεφελη στη τσοντα της σειρηνα ..;
μου μοιαζει καπως διαφορετικη ...η χρυσουλα του φεισμπουκ μου φαινετε καπως πιο σοβαρη απ'οτι το ατακτο προσωπακι της νεφελης στη τσοντα ... για διαφωτιστε με ...
βασικα για τη λεγαμενη τη χρυσουλα ζηρα , δεν ξερω αν την λενε ετσι ..στην τσοντα της σειρηνα ειπε την λεγανε Νεφελη και οτι ειναι απ τη θεσαλλονικη...τεσπα...
προσφατα τη νακολουθησα στο φεισμπουκ...τι παιζει με αυτην τωρα .. την γνωριζει κανενας απο κοντα η τιποτα ...; ενα σεξακι 1 προς 1 αυτη θα το γουσταρε....χεχεχε
επισης κατι αλλο... ρε παιδια η χρυσουλα χρυσιηδα στο φεισμπουκ ειναι η ιδια με αυτη τη νεφελη στη τσοντα της σειρηνα ..;
μου μοιαζει καπως διαφορετικη ...η χρυσουλα του φεισμπουκ μου φαινετε καπως πιο σοβαρη απ'οτι το ατακτο προσωπακι της νεφελης στη τσοντα ... για διαφωτιστε με ...
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.109
- Πόντοι
- 6.515
Σιγά μην είναι από τις ωραιότερες Ελληνίδες αυτή . Μια βόλτα να πάς έξω βλέπεις δεκάδες καλύτερες.
που όμως δεν κυκλοφορουν με το μισο κωλομερι εξω τυπε :S
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.935
- Πόντοι
- 41.129
γεια σας παιδια...τι λεει..;
τα αστερακια τι είναι τυπε ?
τα αστερακια δε ξερω και εγω τι ειναι..απο μονα τους μπηκαν...
[URL unfurl="true"]http://tsontasirina.blogspot.gr/2015/05/29-greek-amateur.html?zx=3beed4769332b6dc[/url]
[URL unfurl="true"]http://tsontasirina.blogspot.gr/2015/05/29-greek-amateur.html?zx=3beed4769332b6dc[/url]
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.935
- Πόντοι
- 41.129
Backpacker
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.713
- Πόντοι
- 5.595
O ορισμός του white trash. Αν ήταν στις ΗΠΑ αυτό το μπαζοξεκωλο θα το ειχαν οι μαύροι σε κάνα γκέτο για κωλογαμήσια μετά από κρακ.
Τελευταίας διαλογής γκόμενα που λες ΜΟΝΟ ΚΩΛΟ και ΞΥΛΟ και αυτό μετά από μερικα ποτάκια.
Τελευταίας διαλογής γκόμενα που λες ΜΟΝΟ ΚΩΛΟ και ΞΥΛΟ και αυτό μετά από μερικα ποτάκια.
kon_ntinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 446
- Πόντοι
- 21
βάλε τι λένε τα αστεράκια φιλαράκο... μόνο αυτά όμως κ 8α το δούμε εμείς..
Τη πήδαγα άνετα πάντως τη Χρύσα ή όπως λέγεται..
είχα στείλει πολύ πιο παλιά (ξεκίνημα κ καλά) αλλά δεν απάντησε καν. Τι ψωνάρα σκέφτηκα κ άσε που εκτός από γαμήσια δεν κάνει για τπτ άλλο
Τη πήδαγα άνετα πάντως τη Χρύσα ή όπως λέγεται..
είχα στείλει πολύ πιο παλιά (ξεκίνημα κ καλά) αλλά δεν απάντησε καν. Τι ψωνάρα σκέφτηκα κ άσε που εκτός από γαμήσια δεν κάνει για τπτ άλλο
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.935
- Πόντοι
- 41.129
O ορισμός του white trash. Αν ήταν στις ΗΠΑ αυτό το μπαζοξεκωλο θα το ειχαν οι μαύροι σε κάνα γκέτο για κωλογαμήσια μετά από κρακ.
τυπε μου δηλαδή η χρυσα χρυσακι είναι πολύ ανωτερου επιπεδου που την ψάχνεις για να της δωσεις 140 για μια ωρα ε?
Συνημμένα
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Τα συγχαρητήρια μου στους μάγκες που κατάφεραν να καυλώσουν με τις μαλακίες που έλεγε :S :S :S
Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
ταξμαν ο ενας δεν εχυσε θυμαμαιΤα συγχαρητήρια μου στους μάγκες που κατάφεραν να καυλώσουν με τις μαλακίες που έλεγε :S :S :S
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.109
- Πόντοι
- 6.515
ταξμαν ο ενας δεν εχυσε θυμαμαι
τυπε στο fb της αμα μπεις χυνεις γρηγορα
Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
τυπε μου να μπω συντομα να αδειασω κατι αμμο χαλικα που εχω μαζεμενατυπε στο fb της αμα μπεις χυνεις γρηγορα
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
τυπε μου να μπω συντομα να αδειασω κατι αμμο χαλικα που εχω μαζεμενα
που να χύσει ο κακόμοιρος ??? πέρα από την συμπεριφορά της, βγάζει και κάτι φωνές λες και την σφάζουν
Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
που να χύσει ο κακόμοιρος ??? πέρα από την συμπεριφορά της, βγάζει και κάτι φωνές λες και την σφάζουν
Backpacker
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.713
- Πόντοι
- 5.595
τυπε μου δηλαδή η χρυσα χρυσακι είναι πολύ ανωτερου επιπεδου που την ψάχνεις για να της δωσεις 140 για μια ωρα ε?
Την θεωρώ ένα και δύο σκαλοπάτια πιο πάνω σε κώλο και σώμα. Επίσης απτις τσόντες πολυ πιο υποσχόμενη το Χρυσάκι από αυτό το αγγούρι.Ακόμα και φάτσα που το χρυσάκι ειναι μετριότατο βγάζει μια προστυχιά για ξύλο...αυτή ειναι κακάσχημη στην φάτσα και είναι τελείως αποχαυνωμένο μούτρο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 431
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 144
- Εμφανίσεις
- 37K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις