livrpan1892
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2020
- Like
- 1.036
- Πόντοι
- 201
Κάρτες Paysafe για να παίξει κάνα Book of dead
ΥΠΕΡ ΑΤΟΥτι καρτες ειναι αυτες?
Κατάλαβα...οκ...Κάρτες Paysafe για να παίξει κάνα Book of dead
Ε τι για να στειλει φωτο βιντεο χαχαχαχ θα πεσε αναδουλειάΌταν λες κάρτες;προ πληρωμή;
Πολλά για μια ώρα.Σαν σώμα ωραίο δε μπορώ να πω μου αρέσει αλλά τόσα χρήματα;Ε τι για να στειλει φωτο βιντεο χαχαχαχ θα πεσε αναδουλειά
Που θελει και 200 την ωρα
Την πετυχα και εγω πριν κανα δυο μερες τυπε, μπηκε στο στο bread factory και πηγε στη βιτρινα με τα φαγητα, αν ειδα καλα εφαγε ρυζι με το κοτοπουλο. Το ολο θεαμα ομως ηταν η εμφανιση της. Μεχρι και τα αυτοκινητα στο δρομο σταματουσαν να παρουν ματι.. σκετη τσοντα.Την πετυχαίνω στο bread factory καμιά φορά. Δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα.
καλογρια ειναι τυπε?Την πετυχα και εγω πριν κανα δυο μερες τυπε, μπηκε στο στο bread factory και πηγε στη βιτρινα με τα φαγητα, αν ειδα καλα εφαγε ρυζι με το κοτοπουλο. Το ολο θεαμα ομως ηταν η εμφανιση της. Μεχρι και τα αυτοκινητα στο δρομο σταματουσαν να παρουν ματι.. σκετη τσοντα.
Οι κοπέλες που είναι μέσα είναι πιο τσόντες από την Χρύσα.Την πετυχα και εγω πριν κανα δυο μερες τυπε, μπηκε στο στο bread factory και πηγε στη βιτρινα με τα φαγητα, αν ειδα καλα εφαγε ρυζι με το κοτοπουλο. Το ολο θεαμα ομως ηταν η εμφανιση της. Μεχρι και τα αυτοκινητα στο δρομο σταματουσαν να παρουν ματι.. σκετη τσοντα.
Καλα εκεινη την ξανθουλα στα φαγητα θα την στριμωξω κανα βραδι σε κανα στενο, φανταζομαι την εχεις δει..Οι κοπέλες που είναι μέσα είναι πιο τσόντες από την Χρύσα.
Παντού φαγητά έχει, γίνε πιο συγκεκριμένοςΚαλα εκεινη την ξανθουλα στα φαγητα θα την στριμωξω κανα βραδι σε κανα στενο, φανταζομαι την εχεις δει..
Μια πιτισιρικα στη βιτρινα με τα μαγειρευτα, την εχω δει με κολαν και αρρωστησα, πηγα μετα και ξεσπασα στη νικολ στο Ιασ 20Παντού φαγητά έχει, γίνε πιο συγκεκριμένος
Έχει καλά τσοντακια στο bread factory...Και μια στο ταμείο είναι ωραίο...Μια πιτισιρικα στη βιτρινα με τα μαγειρευτα, την εχω δει με κολαν και αρρωστησα, πηγα μετα και ξεσπασα στη νικολ στο Ιασ 20
Πιστευω πρεπει να ανοιχτει θρεντ....Έχει καλά τσοντακια στο bread factory...Και μια στο ταμείο είναι ωραίο...
Για ψεύτικο μου κάνει εμένα το προφίλ αυτόέφτιαξε twitter το μωρο και ζηταει καρτες τωρα
Πιστευω πρεπει να ανοιχτει θρεντ....
Έλα ντε...Τι να μας στείλει φωτό;;Ε τι για να στειλει φωτο βιντεο χαχαχαχ θα πεσε αναδουλειά
Που θελει και 200 την ωρα