Νέα

Χρύσα Πουρσανίδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KANONI TV
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 256
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

General_Patwn

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
τι λεει?ακουσα για τρυπα και ειπα να περασω μια βολτα.. :sunglasses:

Geppetto33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
471
Πόντοι
301
θες πληροφορίες?
οριστε!
ο τυπος ειναι να τον αρχισεις στα δεξια κροσσε να παρακαλει για ενα αριστερο!!!κατι τετοιους τους λυπαμαι εχω δει να κλαινε κατι τετιοι φιογκοι

General_Patwn

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
ο τυπος ειναι να τον αρχισεις στα δεξια κροσσε να παρακαλει για ενα αριστερο!!!κατι τετοιους τους λυπαμαι εχω δει να κλαινε κατι τετιοι φιογκοι
δεν εχεις αδικο..το ατομο ειναι για πολλες σφαλιαρες...φλωρακος...

Εγγρ.
20 Ιαν 2011
Like
8
Πόντοι
1
δεν εχεις αδικο..το ατομο ειναι για πολλες σφαλιαρες...φλωρακος...

επειδη εχω πληροφοριες εκ των εσω, ο τυπος ειναι απ τα ατομα που πιστευει πως καμια μα καμια γυναικα δεν μπορει να του αντισταθει και πως οποια και να κοιμηθει μαζι του της μενει αξεχαστος! μονο να δειτε στατους που ανεβαζει στο fb!  :headbang: :headbang: :headbang:
του ειπα οτι θα τον αρχισουν στο δουλεμα στο σταρ και μου πε οτι "με το ατομοο που τα κανονιζει (τον μανατζερ του) δεν προκειται να πουν τπτ"
και του απανταω "καλα τοτε στο σταρ μπορει οχι, στο λαζοπουλο και στην αρβυλα ομως θα κανεις καριερα"  :2funny:

General_Patwn

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
επειδη εχω πληροφοριες εκ των εσω, ο τυπος ειναι απ τα ατομα που πιστευει πως καμια μα καμια γυναικα δεν μπορει να του αντισταθει και πως οποια και να κοιμηθει μαζι του της μενει αξεχαστος! μονο να δειτε στατους που ανεβαζει στο fb!  :headbang: :headbang: :headbang:
του ειπα οτι θα τον αρχισουν στο δουλεμα στο σταρ και μου πε οτι "με το ατομοο που τα κανονιζει (τον μανατζερ του) δεν προκειται να πουν τπτ"
και του απανταω "καλα τοτε στο σταρ μπορει οχι, στο λαζοπουλο και στην αρβυλα ομως θα κανεις καριερα"  :2funny:
και μετα τον κοβω για Δαφνι μερια...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
και ομως κατι τετοιοι πουστρανθρωποι ειναι προτυπα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

δεν υπαρχει χειροτερος πουστης απο αυτον... και βλακας και αμορφωτος και πουστης

"Για εμας που αναρωτιομασταν αν υπαρχουν αντρες που τα κανουν ολα" ειπε το μπαζο η δημοσιογραφος στο βιντεακι.... αν ονομαζεται και αυτος αντρας.... η καταντια της εποχης. Για το πουτσο ολα  :headbang: :headbang:
Μην είσαι τόσο δεικτικός με τους χαρακτηρισμούς σου  :tooth:
Θα ήθελες ο καλός Θεούλης να σε είχε κάνει έτσι ε;;;

Εγγρ.
20 Ιαν 2011
Like
8
Πόντοι
1
Που'σαι μαριάννα δεν πιστεύω να μου ζητήσει το λόγο για το ιδιαίτερο χιούμορ μου ε;;;
και σηκώσει το γάντι....
γιατί είμαι  :woldman:  και δεν αντέχω και το ξύλο

ποιος να σου ζητησει το λογο ο Γαβριήλ?  :P
δεν ξέρω λεει οτι κυκλοφορεί πολυ στη πιάτσα και στη νυχτα, έχει μπράβους και τέτοια
αλλά και να μη σου ζητήσει αυτος το λογο μπορεί να στον ζητήσει ο μάνατζερ του ποτέ δεν ξέρεις!  :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
ποιος να σου ζητησει το λογο ο Γαβριήλ?  :P
δεν ξέρω λεει οτι κυκλοφορεί πολυ στη πιάτσα και στη νυχτα, έχει μπράβους και τέτοια
αλλά και να μη σου ζητήσει αυτος το λογο μπορεί να στον ζητήσει ο μάνατζερ του ποτέ δεν ξέρεις!  :2funny:
:badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair:

tresky

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
46800973892004076241.jpg

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος