General_Patwn
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τι λεει?ακουσα για τρυπα και ειπα να περασω μια βολτα..
ο τυπος ειναι να τον αρχισεις στα δεξια κροσσε να παρακαλει για ενα αριστερο!!!κατι τετοιους τους λυπαμαι εχω δει να κλαινε κατι τετιοι φιογκοιθες πληροφορίες?
οριστε!
δεν εχεις αδικο..το ατομο ειναι για πολλες σφαλιαρες...φλωρακος...ο τυπος ειναι να τον αρχισεις στα δεξια κροσσε να παρακαλει για ενα αριστερο!!!κατι τετοιους τους λυπαμαι εχω δει να κλαινε κατι τετιοι φιογκοι
δεν εχεις αδικο..το ατομο ειναι για πολλες σφαλιαρες...φλωρακος...
και μετα τον κοβω για Δαφνι μερια...επειδη εχω πληροφοριες εκ των εσω, ο τυπος ειναι απ τα ατομα που πιστευει πως καμια μα καμια γυναικα δεν μπορει να του αντισταθει και πως οποια και να κοιμηθει μαζι του της μενει αξεχαστος! μονο να δειτε στατους που ανεβαζει στο fb!
του ειπα οτι θα τον αρχισουν στο δουλεμα στο σταρ και μου πε οτι "με το ατομοο που τα κανονιζει (τον μανατζερ του) δεν προκειται να πουν τπτ"
και του απανταω "καλα τοτε στο σταρ μπορει οχι, στο λαζοπουλο και στην αρβυλα ομως θα κανεις καριερα"
Μην είσαι τόσο δεικτικός με τους χαρακτηρισμούς σουκαι ομως κατι τετοιοι πουστρανθρωποι ειναι προτυπα
δεν υπαρχει χειροτερος πουστης απο αυτον... και βλακας και αμορφωτος και πουστης
"Για εμας που αναρωτιομασταν αν υπαρχουν αντρες που τα κανουν ολα" ειπε το μπαζο η δημοσιογραφος στο βιντεακι.... αν ονομαζεται και αυτος αντρας.... η καταντια της εποχης. Για το πουτσο ολα
Μην είσαι τόσο δεικτικός με τους χαρακτηρισμούς σου
Θα ήθελες ο καλός Θεούλης να σε είχε κάνει έτσι ε;;;
Που'σαι μαριάννα δεν πιστεύω να μου ζητήσει το λόγο για το ιδιαίτερο χιούμορ μου ε;;;
Που'σαι μαριάννα δεν πιστεύω να μου ζητήσει το λόγο για το ιδιαίτερο χιούμορ μου ε;;;
και σηκώσει το γάντι....
γιατί είμαι και δεν αντέχω και το ξύλο
ποιος να σου ζητησει το λογο ο Γαβριήλ?
δεν ξέρω λεει οτι κυκλοφορεί πολυ στη πιάτσα και στη νυχτα, έχει μπράβους και τέτοια
αλλά και να μη σου ζητήσει αυτος το λογο μπορεί να στον ζητήσει ο μάνατζερ του ποτέ δεν ξέρεις!
φαντασου να κλασει...
Μπαζάκιον. Μόνο για τα χοντρά.