kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
σωστος...γεμισαμε αλβανακια τυπε
οποτε μπορει να ειναι κιολας
αλλα και παλι δεν μας χαλαει.
σωστος...γεμισαμε αλβανακια τυπε
Ετσι.γεμισαμε αλβανακια τυπε
με την τσατσά ? ? ? ? :oΤην ξαναπέτυχα από κοντά την Κυριακή το βράδυ...ήρθε με τον γνωστό κουνιστό Χάρη Σιανίδη και έκατσε στο τραπέζι του Στέλιου Διονυσίου ακριβώς μπροστά από το δικό μου τραπέζι!
Οπως έχω ξαναγράψει η κοπέλα είναι μουνάρα και με πολύ ωραίο πρόσωπο(μην ακούω μαλακίες για τραβελόφατσα και τέτοια)!
Μόνο αρνητικό ότι καμπουριάζει λίγο λόγω ύψους αν και από πρόπερσι που την είχα ξαναδεί καμπουριάζει λιγότερο και πρέπει να την κοιτάξει πολύ ώρα για να το προσέξεις!
Την ξαναπέτυχα από κοντά την Κυριακή το βράδυ...ήρθε με τον γνωστό κουνιστό Χάρη Σιανίδη και έκατσε στο τραπέζι του Στέλιου Διονυσίου ακριβώς μπροστά από το δικό μου τραπέζι!
Οπως έχω ξαναγράψει η κοπέλα είναι μουνάρα και με πολύ ωραίο πρόσωπο(μην ακούω μαλακίες για τραβελόφατσα και τέτοια)!
Μόνο αρνητικό ότι καμπουριάζει λίγο λόγω ύψους αν και από πρόπερσι που την είχα ξαναδεί καμπουριάζει λιγότερο και πρέπει να την κοιτάξει πολύ ώρα για να το προσέξεις!
με την τσατσά ? ? ? ? :o
Στην Φαντασία στον Βέρτη φίλε.Σε ποιό μαγαζί?
Ε ναι φίλε κανονικά την προηγούμενη φορά στον Βέρτη είχε φέρει την Ευα Λάσκαρη ο πούστης!με την τσατσά ? ? ? ? :o
δεν σου έδωσε καλό κομμάτι ??? χαχαχαΤυχαίο? Δεν νομίζω
Την πουστάρα πήγα να την πλακώσω στο ξύλο παλαιότερα πριν καμιά 15 χρόνια .
είναι τυχαίο νομίζεις ,η άλωση πάντα ξεκινά απο τα μετ-όπισθενΩραια οπισθεν !!!
φίλε η οθόνη σου έχει πρόβλημα...δεν βλέπεις καλά νομίζω..Πρόσωπο παραμορφωμένο .
Αποτυχημένες και αλλεπάλληλες πλαστικές ?