Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.984
οχι στο μαγο
Δεν ξεχνώ!
οχι στο μαγο
Έκανε διαφημιστικό για μπιντέδες;Ανέβασε κάτι στορι με...Tushy χτες προχτές
Άρα περιμένουμε πότε θα κυκλοφορήσει το ξέσκισμα κωλοτρυπίδαςΑνέβασε κάτι στορι με...Tushy χτες προχτές
Πολύ ενημερωμένο σε βλέπω και δραστήριο. Sorry γιαυτό που θα πω, αλλά PR της ***** είσαι???Ανυπομονούμε![]()
Ήταν 100% φυσική και όντως πολύ όμορφη. Και στοχοπροσηλωμένη, ήξερε τι ήθελε. Καθόλου χαζή.Είναι απο το προσωπικό μου αρχείο την εποχή που εργαζόταν στον Μάγο τότε που την είχα συναντήσει.
Ίσως δεν είναι σωστό που την ποστάρω αλλά τουλάχιστον καλύπτω τα επίμαχα σημεία.
Πολλοί την έκραζαν και τώρα βαράνε το κεφάλι τους που δεν την είχαν συναντήσει.
Εγώ την γούσταρα πολύ γιατί κατά την προσωπική μου άποψη για τον συγκεκριμένο χώρο ήταν πανέμορφη και χωρίς συναγωνισμό.
Ήταν μοναδική στον χώρο.
Όλα πάνω της είναι φυσικά.
Νομίζω δεν έχει αναλΑνέβασε κάτι στορι με...Tushy χτες προχτές
Δεν έχει ανάγκη το Χριστινάκι!Πολύ ενημερωμένο σε βλέπω και δραστήριο. Sorry γιαυτό που θα πω, αλλά PR της ***** είσαι???
Ανάγκη δεν έχει καμία. Απλά επειδή σε είδα να αναρτάς σε πολλά νήματα , γιαυτό, χάρην αστεισμού , το έγραψα!!Δεν έχει ανάγκη το Χριστινάκι!
Με τέτοια φυσική ομορφιά και το star quality που βγάζει στις σκηνές της, δεν αμφιβάλλω ότι ήταν εμπειρία από μόνη της, ακόμα κι αν το συναίσθημα έμεινε λίγο στην άκρη.Ήταν 100% φυσική και όντως πολύ όμορφη. Και στοχοπροσηλωμένη, ήξερε τι ήθελε. Καθόλου χαζή.
Εντελώς διεκπεραιωτική όμως, μάλιστα ήταν κάτι που αν το συζητούσες - και δε σε έκοβε μαλάκα - στο έλεγε κιόλας, "δεν συμμετέχω αληθινά καθόλου, δεν αισθάνομαι τίποτα" και δεν προσπαθούσε να το κρύψει.
Εξαιρώ ένα τρίο.
Πάντως και μόνο για την εμφάνιση έπρεπε να την έχει συναντήσει κανείς
Δεδομένης της δημοτικότητας της Christy και της συνεργασίας της με τη Vixen Media Group, δεν αποκλείεται να δοκιμάσει αναλ σκηνές στο μέλλον, ειδικά αν συνεργαστεί απευθείας με τη Tushy.Νομίζω δεν έχει αναλ
Είναι tushy με vixen και blackee αλλά στο trailer δεν είναι αυτή που κάνει αναλ.εχει πολλές .είναι συνέχεια του vogue i
Mε αλλα λογια μετρια εως κατω του μετριου υπηρεσιες μονο εμφανιση ειχεΉταν 100% φυσική και όντως πολύ όμορφη. Και στοχοπροσηλωμένη, ήξερε τι ήθελε. Καθόλου χαζή.
Εντελώς διεκπεραιωτική όμως, μάλιστα ήταν κάτι που αν το συζητούσες - και δε σε έκοβε μαλάκα - στο έλεγε κιόλας, "δεν συμμετέχω αληθινά καθόλου, δεν αισθάνομαι τίποτα" και δεν προσπαθούσε να το κρύψει.
Εξαιρώ ένα τρίο.
Πάντως και μόνο για την εμφάνιση έπρεπε να την έχει συναντήσει κανείς