Νέα

Christy White - Η Κρίστι οριστικοποιεί τη συμφωνία με τον Ρωμαίο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ettore
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
15
Like
4.893
Πόντοι
746
κατι λεγατε για την μανα της και ενα κωλομπαρο,μην ξεφευγουμε απο το θεμα

John 100

Μέγας
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
9.299
Πόντοι
4.696
Είναι απο το προσωπικό μου αρχείο την εποχή που εργαζόταν στον Μάγο τότε που την είχα συναντήσει.

Ίσως δεν είναι σωστό που την ποστάρω αλλά τουλάχιστον καλύπτω τα επίμαχα σημεία.

Πολλοί την έκραζαν και τώρα βαράνε το κεφάλι τους που δεν την είχαν συναντήσει.

Εγώ την γούσταρα πολύ γιατί κατά την προσωπική μου άποψη για τον συγκεκριμένο χώρο ήταν πανέμορφη και χωρίς συναγωνισμό.

Ήταν μοναδική στον χώρο.

Όλα πάνω της είναι φυσικά.
Ήταν 100% φυσική και όντως πολύ όμορφη. Και στοχοπροσηλωμένη, ήξερε τι ήθελε. Καθόλου χαζή.
Εντελώς διεκπεραιωτική όμως, μάλιστα ήταν κάτι που αν το συζητούσες - και δε σε έκοβε μαλάκα - στο έλεγε κιόλας, "δεν συμμετέχω αληθινά καθόλου, δεν αισθάνομαι τίποτα" και δεν προσπαθούσε να το κρύψει.
Εξαιρώ ένα τρίο.

Πάντως και μόνο για την εμφάνιση έπρεπε να την έχει συναντήσει κανείς

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
8
Like
3.529
Πόντοι
736
Ανέβασε κάτι στορι με...Tushy χτες προχτές
Νομίζω δεν έχει αναλ
Είναι tushy με vixen και blackee αλλά στο trailer δεν είναι αυτή που κάνει αναλ.εχει πολλές .είναι συνέχεια του vogue i

OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.984
PP646ef858-70eb-4903-bf6e-c0886655288e.png

C_R_1086_R63_0805_C_R_1086.jpg

OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.984
Ήταν 100% φυσική και όντως πολύ όμορφη. Και στοχοπροσηλωμένη, ήξερε τι ήθελε. Καθόλου χαζή.
Εντελώς διεκπεραιωτική όμως, μάλιστα ήταν κάτι που αν το συζητούσες - και δε σε έκοβε μαλάκα - στο έλεγε κιόλας, "δεν συμμετέχω αληθινά καθόλου, δεν αισθάνομαι τίποτα" και δεν προσπαθούσε να το κρύψει.
Εξαιρώ ένα τρίο.

Με τέτοια φυσική ομορφιά και το star quality που βγάζει στις σκηνές της, δεν αμφιβάλλω ότι ήταν εμπειρία από μόνη της, ακόμα κι αν το συναίσθημα έμεινε λίγο στην άκρη.

OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.984
Νομίζω δεν έχει αναλ
Είναι tushy με vixen και blackee αλλά στο trailer δεν είναι αυτή που κάνει αναλ.εχει πολλές .είναι συνέχεια του vogue i
Δεδομένης της δημοτικότητας της Christy και της συνεργασίας της με τη Vixen Media Group, δεν αποκλείεται να δοκιμάσει αναλ σκηνές στο μέλλον, ειδικά αν συνεργαστεί απευθείας με τη Tushy.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.612
Πόντοι
2.966
Εξαιρώ ένα τρίο.

Mε αλλα λογια μετρια εως κατω του μετριου υπηρεσιες μονο εμφανιση ειχε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom