Deadfuckingpool
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2021
- Like
- 102
- Πόντοι
- 0
αφου εχει παρε δωσε με ιννα ας κανει καμια ταινια δν θα παει χαμενηδν θελει κοπο θελει τροπο που λενε!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
αφου εχει παρε δωσε με ιννα ας κανει καμια ταινια δν θα παει χαμενηδν θελει κοπο θελει τροπο που λενε!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
εμπειροιτου ειχαν πει οτι λογω βραχνης φωνης της κοπελας ειναι μαλλον τρανς.
ενταξει δεν παρεξηγω αλλα γελασα πολυ που μου το εφερε σαν καρχαριας γυρω γυρω.εμπειροιπροφανως
σε ψαρευε γιατι γουσταρει, αλλα φοβαται να παει μηπως τονε πουνε ντιγκινταγκα στο κωριο.ενταξει δεν παρεξηγω αλλα γελασα πολυ που μου το εφερε σαν καρχαριας γυρω γυρω.
λες?σε ψαρευε γιατι γουσταρει, αλλα φοβαται να παει μηπως τονε πουνε ντιγκινταγκα στο κωριο.
πρωτοι πρωτοι πανε αυτοι.
Μουνάρα από τις λίγες!! Δούλευε πριν καμιά 3 χρόνια περίπου στα Μαμούνια στη Θεσσαλονίκη σαν χορεύτρια και στο πέρασμα της παραμιλούσες.Θηλυκό όσο δεν πάει εγώ τον έπαιζα από τότε για πάρτη της... Και τώρα τελευταία μας δείχνει και την κωλαρα της συνέχεια στα socialΑς δωσουν τα φωτα τους οι συναγωνιστες για αυτο το μωρο τι αλλο ξερουμε περα του οτι ειναι χορευτρια και καυλα;
![]()
Τι φοραει η καυλα ρε πουστη μου....Πολυ καυλιαρα η ατιμη!
νομιζω οτι στο αγκυρας θα εκανε παταγο.ας λετε οτι θελετε εδω μεσα, στα αρχιδια της![]()
Να φανταστώ για Σύλβια λες...έχω να σου πω σκηνικό...είχα πάει στο μπουρδέλο που δουλεύει με έναν φίλο...την τσεκαρ. Την παίρνω δωμάτιο και περιμένω περιμένω κάνα 30 λεπτό να έρθει...με παίρνει ο Φιλος από το σαλόνι τηλ και μου λέει ρε συ αυτή είναι τραβελι...με το που πάω να σηκωθώ να βρακωθω μπαίνει η Σύλβια με πετάει στο κρεββάτι και μου άρχιζρκ ένα τσιμπούκι...λέω γαμάτο είναι δεν είναι γαματι να πω ρε αδερφε..σημερα ετσι οπως ειναι τα πραγματα δεν ξερουμε τι γινεται.
χθες ειχα με συναγωνιστη συζητηση για κοπελα που δουλευει στην φωκαιας-φυλης
για το αν ειναι 100% γυναικα η τρανς.
του ειχαν πει οτι λογω βραχνης φωνης της κοπελας ειναι μαλλον τρανς.
του λεω εγω που πηγαινω μαζι της 3 χρονια και βαλε εχω κανα λογο να στο κρυψω αν ηταν τρανς?
χαος σου λεω γαμησε τα.
Να φανταστώ για Σύλβια λες...έχω να σου πω σκηνικό...είχα πάει στο μπουρδέλο που δουλεύει με έναν φίλο...την τσεκαρ. Την παίρνω δωμάτιο και περιμένω περιμένω κάνα 30 λεπτό να έρθει...με παίρνει ο Φιλος από το σαλόνι τηλ και μου λέει ρε συ αυτή είναι τραβελι...με το που πάω να σηκωθώ να βρακωθω μπαίνει η Σύλβια με πετάει στο κρεββάτι και μου άρχιζρκ ένα τσιμπούκι...λέω γαμάτο είναι δεν είναι γαμα
Χάρηκα εγω νομιζα γυρισε 'ντοκυμαντερ' με τον Συρινακη