Νέα

Χριστούγεννα στους οίκους ανοχής: Η κοινωνία τις ανέχεται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 414
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για σένα μιλάμε..όχι για μένα....
Και δεν μου λες...να σε ρωτήσω...
Οι φίλοι σου, κάνουν πιο πολλές φορές σεξ από εσένα?
Ή δεν έχετε αυτό το θάρρος να τα συζητάτε αυτά?
Μήπως όταν σου γίνεται εσένα αυτή η ερώτηση.. αποφεύγεις?

Συνημμένα

• imagesCATQG1WL.jpg
    imagesCATQG1WL.jpg
    6,3 KB · Εμφανίσεις: 12

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Για σένα μιλάμε..όχι για μένα....
Και δεν μου λες...να σε ρωτήσω...
Οι φίλοι σου, κάνουν πιο πολλές φορές σεξ από εσένα?
Ή δεν έχετε αυτό το θάρρος να τα συζητάτε αυτά?
Μήπως όταν σου γίνεται εσένα αυτή η ερώτηση.. αποφεύγεις?
μην του βαζεις δυσκολα Κατ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εμενα οι φιλοι μου κανουν
περισσοτερο σεξ απο μενα
γιατι δεν βρισκω παρτενερ...
μια φορα να κανουμε μετα πρεπει
να μεινουν σπιτι τους να ξεκουραστουν  :rockon:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Πρόσεξε κάτι.Δέν μιλάμε ΓΙΑ ΜΕΝΑ.Εδώ μέσα συζητάμε όλοι ισότιμα.Αν σταματήσεις τό υπεροπτικό καί μπάτσικο υφάκι να συζητήσουμε ότι γουστάρεις.
Μόλις πήρα τις απαντήσεις μου..(Τεκμηρίωσες τις σκέψεις μου)
Ευχαριστώ πολύ..!!!

Επισκέπτης
Φίλε μου αυτή ακριβώς είναι η εργασία τους. Να ανέχονται τον κάθε ... όπως το πες . Για αυτό και οι υπηρεσίες κοστολογούνται ανάλογα. Όταν το κόστος είναι αυτό, πάει να πει πως έχουν αποτιμηθεί και αυτές οι δυσκολίες μέσα. Άμα ήταν κάτι το ωραίο και ευχάριστο, θα υπήρχε αρκετή προσφορά εργασίας από αρκετές κοπέλες. Και η τιμή θα ταν με το ζόρι στα 5 , μη σου πω 3-4.

Aκριβώς έτσι.Στοιχειώδεις νόμοι προσφοράς καί ζήτησης προιόντος.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.010
Πόντοι
5.015
Η προσέγγισή σου είναι κακός ελληνικός κινηματογράφος τού 50-60.Μήν τρελλαθούμε.Τό προφίλ τής "κακομοίρας" πέθανε μαζί με την Τρούμπα.
Η επαγγελματική δραστηριότητα  τού ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ είναι προιόν ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ.
Η πουτανιά δέν είναι ντροπή, όμως ακόμη καί να ήταν ντροπή, από πότε η ντροπή ξεπλένεται με χρήμα:::

Έχεις δίκιο. Δεν υπήρξαν ποτέ καραβάνια Ρωσίδων προερχόμενα απ' τις χώρες της πρώην Ε.Σ.Σ.Δ.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.010
Πόντοι
5.015
Παρακολουθώ τα γραφόμενά σου κι έχω μεγάλη περιέργεια να σε δω τη στιγμή που συνουσιάζεσαι με μια γυναίκα..
Άσχετα αν είναι επαγγελματίας ή όχι..
Να δω πώς συμπεριφέρεσαι και γενικά τί χαρακτήρα βγάζεις πάνω στο κρεβάτι..
Πιστέυω ότι θα σ'έκανα πολύ χάζι εσένα..

Κατερίνα ο Καβίρος είναι gay, ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ. Μην τρως παπά...

Επισκέπτης
Φίλε μου αυτή ακριβώς είναι η εργασία τους. Να ανέχονται τον κάθε ... όπως το πες . Για αυτό και οι υπηρεσίες κοστολογούνται ανάλογα. Όταν το κόστος είναι αυτό, πάει να πει πως έχουν αποτιμηθεί και αυτές οι δυσκολίες μέσα. Άμα ήταν κάτι το ωραίο και ευχάριστο, θα υπήρχε αρκετή προσφορά εργασίας από αρκετές κοπέλες. Και η τιμή θα ταν με το ζόρι στα 5 , μη σου πω 3-4.

Σε αυτο θα διαφωνησω λιγο, δεν ειναι αναγκασμενες να δεχονται κανεναν! Ξερω πουτανες που ειναι επιλεκτικες και εχω δει να διωχνουν ατομα (και Ελληνες ακομα) απλα επειδη δεν τους γεμιζουν το ματι. Εκει ακριβως εγκειται η διαφορα μεταξυ του επαγγελματος και του λειτουργηματος.

Και ΝΑΙ, εγω πιστευω οτι οι περισσοτερες πορνες εκτελουν λειτουργημα γιατι ακριβως δεχονται τον καθενα να τις γαμησει. Θα μπορουσαν καλλιστα να επιλεγουν και αρκετες αλλωστε το κανουν, διωχνοντας κοσμο ή τιμολογωντας ακριβα τις υπηρεσιες τους (βλ. studio). Αυτες ομως που δεχονται τον καθε κακομοιρο μεταναστη ή τον αναπηρο να τις γαμησει για 15-20 ευρω για μενα NAI, εκτελουν κοινωνικο εργο = λειτουργημα!

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Λίγα τα λόγια σας για την Ε.Σ.Σ.Δ. μάγκες...  :s&m_3:

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Αλλοι/αλλες οικονομάνε απο την κάβλα μας και εμείς φιλοσοφούμε !! Οταν δεν εχεις λεφτά να γαμήσεις τότε φιλοσοφείς  :rockon: :rockon: :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Σε αυτο θα διαφωνησω λιγο, δεν ειναι αναγκασμενες να δεχονται κανεναν! Ξερω πουτανες που ειναι επιλεκτικες και εχω δει να διωχνουν ατομα (και Ελληνες ακομα) απλα επειδη δεν τους γεμιζουν το ματι. Εκει ακριβως εγκειται η διαφορα μεταξυ του επαγγελματος και του λειτουργηματος.

Και ΝΑΙ, εγω πιστευω οτι οι περισσοτερες πορνες εκτελουν λειτουργημα γιατι ακριβως δεχονται τον καθενα να τις γαμησει. Θα μπορουσαν καλλιστα να επιλεγουν και αρκετες αλλωστε το κανουν, διωχνοντας κοσμο ή τιμολογωντας ακριβα τις υπηρεσιες τους (βλ. studio). Αυτες ομως που δεχονται τον καθε κακομοιρο μεταναστη ή τον αναπηρο να τις γαμησει για 15-20 ευρω για μενα NAI, εκτελουν κοινωνικο εργο = λειτουργημα!

Μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Δεν μίλησα επί του συγκεκριμένου για το αν θέλουν να δεχτούν ή όχι να παράσχουν την υπηρεσία. Λέω για την υπηρεσία καθαυτή. Από τη στιγμή που επιλέγουν να την παρέξουν, πρέπει να φερθούν επαγγελματικά. Και όχι να κοιτάζουν αν ο άλλος είναι γέρος , άσχημος κλπ. Χαίρω πολύ δλδ. Για αυτό πάει ο άλλος εκεί. Άμα έπρεπε να είναι ο Αλεν Ντελόν, δε θα πήγαινε στον οίκο ανοχής, θα δοκίμαζε την τύχη του στην πιάτσα να βγάλει γυναίκες από καμάκι.
Είναι σα να πηγαίνω στο εστιατόριο, να μου πετάει ο άλλος ένα ξερό κομμάτι ψωμί, να ζητάει λογαριασμό κάνα 50ρικο και άμα του ζητήσω το λόγο να πει " άσε μας ρε με τον κάθε πεινάλα, θες και να φας τώρα". Άμα δε πεινούσα δε θα πήγαινα στο εστιατόριο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom