Νέα

Χριστούγεννα στους οίκους ανοχής: Η κοινωνία τις ανέχεται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 414
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
λοιπόν παρακολουθώντας την συζήτηση , σημειώνω για να γαμήσεις πουτάνα πρέπει να έχεις αρχίδια, αυ΄το το άθλημα έιναι για τους λίγους...
μπορεις να το εξηγησεις αναλυτικα τυπε;γιατι εγω νομιζα οτι φτανει ενα 20αρικο.

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
μπορεις να το εξηγησεις αναλυτικα τυπε;γιατι εγω νομιζα οτι φτανει ενα 20αρικο.
αυτός που το έχει μέσα του πέρα από το 20ρικο. 50ρικο κτλ ,δινει και την ψυχή του με την πουτάνα, αν δεν το επιασες με την πρώτη μαλλον δεν ανηκεις σε αυτη την κατηγορια, καποτε ήμουν εκει...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
αυτός που το έχει μέσα του πέρα από το 20ρικο. 50ρικο κτλ ,δινει και την ψυχή του με την πουτάνα, αν δεν το επιασες με την πρώτη μαλλον δεν ανηκεις σε αυτη την κατηγορια, καποτε ήμουν εκει...
οχι δεν ανηκω,απλα δεν μπορω να το καταλαβω,μεσα στα 3-5 λεπτα πως μπορεις να δωσεις και την ψυχη σου.... :think:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Βγήκε ο θηλυκός εαυτός μου στο παραπάνω μήνυμα ? :grin:

laughing-019.gif

Επισκέπτης

Τα ειπες ολα ρε μαγκα. Εισαι γεννημενος στο πεζοδρομιο.  :thumbsup:

Μια φορα ημουν με τη Σοφια στο Ιασωνος 1 νυχτα και της λεω: "Δε φοβασαι ρε κοριτσι μου με τα πρεζακια ολη μερα απεξω?"

Kαι μου λεει: "Οχι και οποιος φοβαται δε γουσταρω να ερχεται εδω. Εγω θελω να με γαμανε αντρες, οχι φλωροι κι αδερφες!"

Καλη νεα χρονια σε ολους ευχομαι!   :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

Μια φορα ημουν με τη Σοφια στο Ιασωνος 1 νυχτα και της λεω: "Δε φοβασαι ρε κοριτσι μου με τα πρεζακια ολη μερα απεξω?"

Kαι μου λεει: "Οχι και οποιος φοβαται δε γουσταρω να ερχεται εδω. Εγω θελω να με γαμανε αντρες, οχι φλωροι κι αδερφες!"

σου την ειπε χωρις να το παρεις χαμπαρι ρε τυπε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16

φίλε επίσης καλη χρονια,
δεν ειμαι γεννημενος στο πεζοδρομιο, το εναντιον, αλλα εζησα , έμαθα και κατάλαβα...

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Χρόνια πολλά βρεεεεεεεε
Καλή χρονιά να έχετε όλοι..

URL]]

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Χρόνια πολλά βρεεεεεεεε

http://[URL unfurl="true"]www.4funnies.com/img/msn/animated_emoticons/christmas/4funnies_com_christmas_emoticons_021.gif[/img[/URL]]
[/quote]και σε σενα κατερινιω οτι επιθυμεις,με υγεια πανω απο ολα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

εν μερει εισαι ενταξει σε αυτα που λες
αλλα καλο θα ειναι να μην εισαι τοσο αυστηρος τυπε
γιατι η φολα παντα ειναι μεσα στο προγραμμα
και δεν ξερω αμα την φας που δεν το ευχομαι
πως θα το αντιμετωπισεις μετα  :grin:

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Χρόνια πολλά βρεεεεεεεε

http://[URL unfurl="true"]www.4funnies.com/img/msn/animated_emoticons/christmas/4funnies_com_christmas_emoticons_021.gif[/img[/URL]]
[/quote]

Καλη χρονια κοριτσακι!
Καιρο εχουμε να τα πουμε :jerking:

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
ο μαστερ δεν ειναι ο γκομενος της αληντισσας??

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
6.615
τώρα το θέμα είναι πως μπορείς να λέγεσαι τίμιος άντρας και να θέλεις και σχέση με κοπέλα (για να καλήψεις συναισθηματικές ανάγκες)αλλά να θες και πουτάνες ??? τότε ποιο το νόημα της σχέσης...η ασφάλεια?για μένα υπάρχουν δύο δρόμοι....η οι πουτάνες η οι σχέσεις.βέβαια μπορείς να έχεις και τα δύο και να είσαι εντάξει αρκεί όμως να ξέρεις αλλά και να ξέρεις να λες τα πράγματα με τ όνομά τους χωρίς να κρύβεσαι....μπορείς δλδ να είσαι μάγκας χωρίς να κοροηδεύεις ούτε την κοπέλα σου ούτε τον εαυτό σου??γίνεται αλλά είναι κόλπα για λίγους....

Προσωπικά πιστεύω ότι μια χαρά μπορούν να συνυπάρξουν οι σχέσεις & οι πουτάνες. Και πηγαίνοντας στις πουτάνες ούτε τον εαυτό σου κοροϊδεύεις ούτε την κοπέλα σου. Κέρατο θεωρώ το να δένεσαι συναισθηματικά με κάποια άλλη πλην της σχέσης που έχεις. Οι πουτάνες καλύπτουν άλλα πράγματα που είναι & ΑΠΟΛΥΤΑ φυσιολογικό γιατί όποιος θεωρεί ότι όντας σε μια σχέση το μόνο μουνί που πρέπει να ασχολείσαι & να γαμάς είναι η γκόμενά σου ή καταπιεσμένος είναι απ' τον κοινωνικό καθωσπρεπισμό (και είναι πάρα πολλοί αυτοί) ή μαλάκας. Ίσα - ίσα που οι πουτάνες μπορούν να σώσουν & τη σχέση κάποιου καθώς ξεπερνάει μ' αυτές το σκόπελο της καταπίεσης σε μια σχέση, είναι απλά ΑΝΩΜΑΛΙΑ να ζητάει κάποιος από ένα πολυγαμικό ον σαν τον άνθρωπο να γαμάει ένα & μοναδικό μουνί & να θεωρεί ότι μετά θα είναι & ισορροπημένος. Προσωπικά θα μου άρεσε να έχω σχέση με μία κοπέλα που να μην έχει τη νοοτροπία της Ελεεινίδας όπως την περιγράφει ο Picker αλλά τις πουτάνες δεν τις κόβω με τίποτα. Τη βρίσκω άσχημα μαζί τους...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
6.615
οι γκομενες για να πεσουν
θελουν παραμυθι... αληθειες δεν λες.

Και μάλιστα είναι & μεγάλα χάπατα. Sorry όμως μάγκες αυτό το παραμύθι εγώ δε δέχομαι να το πουλήσω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom