Νέα

Χριστούγεννα στους οίκους ανοχής: Η κοινωνία τις ανέχεται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 414
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Χριστούγεννα στο lobby fuck hotel με μαύρες στο κέντρο της Αθήνας :grin:

Bastard

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
2
Πόντοι
1
Ρε παιδια συγγνωμη....δεν αντιλεγω οτι ειναι ενα ζητημα που μια μεριδα της κοινωνιας την απασχολει να επιλυθει....αλλα τα τελευταια χρονια που ζειτε σε αυτη τη χωρα το θεμα που προεχει να λυθει ειναι αυτο της πορνειας??
δηλαδη εδω παμε για φουντο και θα βγουν οι αδερφες και οι γκομενες σας στο κλαρι για να μη χασουν τα σπιτια τους απο τις τραπεζες και θεωρειτε οτι το πιο βασικο προβλημα που διατρεχουμε ως κοινωνια ειναι η πορνεια??
Η Ολλλανδια και οι αλλες χωρες (γερμανια κτλ) που εχουν διευθετησει τετοιου ειδους ζητηματα ειχαν λυμενα πολλα αλλα εσωτερικα θεματα πριν απο αυτο....
για ποια υποκρισια και ποια υπεκφυγη λεμε τωρα? εδω ο κοσμος χανεται και το μουνι χτενιζεται (κυριολεκτικα)

το θέμα της πορνείας είναι καθαρά θέμα πολιτισμού και παιδείας....όταν ένας λαός δεν είναι αρκετά ανοιχτόμυαλος και δεν έχει καμιά παιδεία πιστεύεις ότι είναι ικάνος να λύσει όποιο άλλο πρόβλημα.....το πρόβλημα είναι λοιπόν η παιδεία του μέσου Έλληνα και όχι τα μπουρδέλα...χωρίς παιδεία τα προβλήματα που λες θα διαιονύζονται για πάντα...και με αυτή τη λογική κάθε προσπάθεια που είναι ικανή να ανοίξει κάποιο μυαλό έστω και λίγο έχει αξία....ακόμα και αν είναι τα μπουρδέλα αυτό.είναι μια αρχή....αυτό που λείπει είναι η ελευθερία της κριτικής σκέψης.και χωρίς αυτό δεν λύνεται τίποτα.....τα πρόβατα θα παραμένουν πάντα άβουλα πρόβατα ένα με τα σκατά της κάθε εξουσίας και θεσμού.....(και δεν είμαι ούτε αριστερός,ούτε δεξιός, ούτε και καλά αντιεξουσιαστής...)τους έχω χεσμένους όλους όσο δεν βλέπω κάτι που θεωρώ δίκαιο και λογικό για τα δεδομένα μου.....

τώρα για το θέμα αν η αδερφή μου η η μάνα θα ήθελα να είναι ιερόδουλη πιστεύω ότι ο εαυτός του καθένα ανοίκει μόνο στον εαυτό του....τώρα από την πλευρά μου το πως θα αντιδρούσα εγώ
είναι θέμα καθαρά πως θα μου τη βίδονε....αν μου καθόταν καλά έχει καλώς,αν μου καθόταν άσχημα ο καθένας έχει την ευθήνη την πράξεών του.θα έκανα με τη σειρά μου ότι θεωρώ εντάξει για μένα......δλδ η αδερφή μας είναι άνθρωπος και μια πουτάνα υπάνθρωπος....αν είναι έτσι είναι τίμιο να πηδάς κάποιον που δεν θεωρείς καν άνθρωπο αλλά υπάνθρωπο.....
και σε τελική όσες πουτάνες έχω γνωρίσει μου έχουν βγει τα ποιο εντάξει,αληθινά και ειλικρινή άτομα....

Επισκέπτης
Συμφωνώ, ακριβώς γι' αυτό είναι εκεί οι πουτάνες & μας περιμένουν να τις τιμήσουμε :) Στο μυαλό του Picker όμως συγκεκριμένα σίγουρα υπάρχει ένας πουτανομικρόκοσμος... Ο τύπος έχει πλέον αντικαταστήσει ΠΛΗΡΩΣ στη συνείδησή του τις κανονικές γυναίκες με τις ιερόδουλες, το πέσιμο σε μια γκόμενα με την πληρωμή στο μπουρδέλο, την μπαρότσαρκα με την μπουρδελότσαρκα & άλλα πολλά, όλοι μας γαμάμε στις πουτάνες είτε από χόμπι είτε από ανάγκη, αυτουνού όμως του έχει γίνει ψύχωση & το χειρότερο είναι ότι στο θολωμένο του μυαλό είμαστε εμείς οι στραβοί που δεν έχουμε δει το "ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟΝ" & εκείνος ο σωστός... Πλέον έχει απωλέσει οποιοδήποτε κριτήριο, αφού ώρες - ώρες σκέφτομαι μήπως πίσω απ' το nick του κρύβεται κάποιος που κάνει πλάκα... Επίσης το σίγουρο είναι ότι έχει χρόνια να πάει με κανονική γυναίκα, μη σου πω ότι δεν έχει πάει & ποτέ.

Καλα, μαλακες ξερετε που σας γραφω ολους σας.  :birdman:

Δεν κανω καθολου πλακα φιλαρακι. Και σχεσεις εχω κανει και ο,τι θες αλλα πλεον δεν εχω γκομενα και δε μου καιγεται καρφακι. Γουσταρω πολυ τη ζωη που κανω, να γαμαω τρεις διαφορετικες πουτανες τη βδομαδα και να μη δινω λογαριασμο σε καμια. Εσυ εισαι ενας υποκριτης και ψευτης, δεν σεβεσαι τις πουτανες, τις βλεπεις υποτιμητικα. Αν τις σεβοσουν οπως εγω δεν θα ειχες προβλημα να γινει η κορη σου πουτανα. Λεγε, γουσταρεις ή οχι?

Εγω τις πουτανες τις λατρευω, με συγκινει αυτο που κανουν. Εσυ ευχεσαι να μη γινει η κορη σου, αρα καλυτερα να μην ξαναπας γιατι οι πουτανες καταλαβαινουν ποσο τις υποτιμας και δεν το χαιρονται καθολου το γαμησι μαζι σου. Αντε βρες καμια γκομενα κι ασε τις πουτανες σε μας που τις εκτιμαμε πραγματικα! Αντε βρες καμια καριολα Ελλεηνιδα, δεν το εχεις για μπουρδελιαρης, με το ζορι πας και γαμας εκει και μετα σε πιανει καταθλιψη. Οκ?   :sunglasses:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ρε μην στενοχωρατε τον φιλο μου τον πικερ γιατι μετα δεν θα μπορει να κανει τις πουτανες να χυνουν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μπαινουνε μεσα ολοι οι αγαμητοι που βαρανε 5 μαλακιες τη βδομαδα και λενε τη μαλακια τους...  :jerking:

:2funny: :2funny: :2funny:
καλα τωρα θα τον μαθεις τον μαστερ?
σε καθε θρεντ μπαινει και λεει τα δικα του
εδω ειναι ετοιμος να μπει στην ημερησια ενημερωση
και να αρχισει "καλα δεν πατε σε καμια γκομενα?για καμακι?" :2funny:
τετοιοι τυποι ειναι αλλη φαση... μολις μπει
μια γκομενα στην παρεα κανουν σαν παλαβοι
ανταγωνιζονται ... χαλανε φιλιες κτλπ  :jerking:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ανταγωνιζονται ... χαλανε φιλιες κτλπ  :jerking:
αυτα σου κανανε ρε και εχεις μεινει μονος σου;ε τοτε τυπε πρεπει να διαλεγεις καλυτερα τους φιλους σου.Να παρε τον Πικερ και βγειτε,τα ιδια μυαλα εχετε. :headbang:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Μπαινουνε μεσα ολοι οι αγαμητοι που βαρανε 5 μαλακιες τη βδομαδα και λενε τη μαλακια τους...  :jerking:
αυτο λεω και εγω ρε πικερ,που να δεις εναν μαλακα που εγραφε οτι κανει τις αγαπημενες του πουτανες να χυνουν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
αυτα σου κανανε ρε και εχεις μεινει μονος σου;ε τοτε τυπε πρεπει να διαλεγεις καλυτερα τους φιλους σου.Να παρε τον Πικερ και βγειτε,τα ιδια μυαλα εχετε. :headbang:

ειπα εγω πως μου τα κανανε ρε τυπε?
δεν χρειαζεται να τα κανουν σε μενα
για να τα δω  :idiot: :idiot:
γεματος ειναι ο κοσμος... μια ψευτογκομενα
απεξω να σας ριξουν πεφτετε σαν τις μυγες
μονο και μονο για να νιωσετε οτι αρεσετε
και οτι ειστε καμακια  :2funny: :2funny:
τουλαχιστον ο πικερ ειναι προχωρημενος
ειναι μεν παλαβα αυτα που λεει... ολιγον τι
αλλα παιδακι δεν ειναι...(δεν εννοω εσενα συγκεκριμενα γενικα μιλαω)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ειπα εγω πως μου τα κανανε ρε τυπε?
δεν χρειαζεται να τα κανουν σε μενα
για να τα δω  :idiot: :idiot:
γεματος ειναι ο κοσμος... μια ψευτογκομενα
απεξω να σας ριξουν πεφτετε σαν τις μυγες
μονο και μονο για να νιωσετε οτι αρεσετε
και οτι ειστε καμακια  :2funny: :2funny:
τουλαχιστον ο πικερ ειναι προχωρημενος
ειναι μεν παλαβα αυτα που λεει... ολιγον τι
αλλα παιδακι δεν ειναι...(δεν εννοω εσενα συγκεκριμενα γενικα μιλαω)
αυτοι που λες ειναι κομπλεξικοι ρε τυπε με τον εαυτο τους.απο το ενα ακρο το πας στο αλλο εσυ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
αυτοι που λες ειναι κομπλεξικοι ρε τυπε με τον εαυτο τους.απο το ενα ακρο το πας στο αλλο εσυ.

κομπλεξικοι -ξεκομπλεξικοι
δικιε μου το 90% αποτελουν
αυτοι που σου λεω  :2funny: :2funny:
και αμα τους πεις και τιποτα μετα λενε
εσενα κομπλεξικο για αυτο σου λεω
ασε το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι  :grin:
Οποιος γαμαει εκει τις εξω και εχει υπομονη
μαγκια του.
Οποιος δεν εχει και παει στις πουτανες παλι μαγκια του

Επισκέπτης
ανταγωνιζονται ... χαλανε φιλιες κτλπ  :jerking:

Ειναι μουνοδουλοι, δεν μπορουν να χωνεψουν στο μυαλο τους οτι καποιος εχει ξεπερασει πλεον την αναγκη για σχεση και δεν γουσταρει να δινει αξια στις γκομενες. Εκεινοι πανε σε μπουρδελο (αν πανε) και μεσα τους τρωγονται, κατα βαθος νιωθουν χαλια.

Προσευχονται καθε βραδυ να βρουνε γκομενα για να κοψουν τις πουτανες και καθε μερα ζητιανευουν την αγαπη απο την καθε πατσαβουρα που τους κανει πλακα με το να τους ριχνει τις χυλοπιτες αβερτα. Ειναι αυτοι οι τυποι που τις εχουν κανει Ελλεηνιδες.

Συνεχιστε να μαλακιζεστε παλικαρια, καλη καταθλιψη!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
κομπλεξικοι -ξεκομπλεξικοι
δικιε μου το 90% αποτελουν
αυτοι που σου λεω  :2funny: :2funny:
και αμα τους πεις και τιποτα μετα λενε
εσενα κομπλεξικο για αυτο σου λεω
ασε το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι  :grin:
Οποιος γαμαει εκει τις εξω και εχει υπομονη
μαγκια του.
Οποιος δεν εχει και παει στις πουτανες παλι μαγκια του
μαγκια και των 2 αλλα να μην τα ισοπεδωνουμε ολα.και δεν ειναι ετσι τα ποσοστα και το ξερεις,εκτος και αν εισαι ο μητσοτακης ρε και πεφτεις σε τετοιες περιπτωσεις συνεχεια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
μαγκια και των 2 αλλα να μην τα ισοπεδωνουμε ολα.και δεν ειναι ετσι τα ποσοστα και το ξερεις,εκτος και αν εισαι ο μητσοτακης ρε και πεφτεις σε τετοιες περιπτωσεις συνεχεια.

αντε παλι  :grin:
δικιε μου δεν εχω παθει
κατι βαρυ εγω απο γκομενα μην
πας να μου κολλησεις βουλα...
απλα σου λεω τι βλεπω γυρω μου...

Bastard

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
2
Πόντοι
1
συμφονώ με picker αλλά με μια διαφορά.....η κανονική σχέση με μια κοπέλα έχει την χάρη της
(με την διαφορά ότι γνωρίζω ότι είναι κάτι 100% ψεύτικο)αλλά οκ έχει τη χάρη της η φάση, αλλά και οι πουτάνες έχουν άλλη χάρη....κάτι τελείως διαφορετικό.τώρα το θέμα είναι πως μπορείς να λέγεσαι τίμιος άντρας και να θέλεις και σχέση με κοπέλα (για να καλήψεις συναισθηματικές ανάγκες)αλλά να θες και πουτάνες ??? τότε ποιο το νόημα της σχέσης...η ασφάλεια?τόσο ιερό πράγμα έχει καταντήσει η γαμημένη επιβίωση τέλος πάντων?
για μένα υπάρχουν δύο δρόμοι....η οι πουτάνες η οι σχέσεις.βέβαια μπορείς να έχεις και τα δύο και να είσαι εντάξει αρκεί όμως να ξέρεις αλλά και να ξέρεις να λες τα πράγματα με τ όνομά τους χωρίς να κρύβεσαι....μπορείς δλδ να είσαι μάγκας χωρίς να κοροηδεύεις ούτε την κοπέλα σου ούτε τον εαυτό σου??γίνεται αλλά είναι κόλπα για λίγους....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
δεν γινονται αυτα που λες
μπασταρδε οι γκομενες για να πεσουν
θελουν παραμυθι... αληθειες δεν λες.
Αυτο λεει πχ ο πικερ οτι δεν αναγνωριζει.

Επισκέπτης
συμφονώ με picker αλλά με μια διαφορά.....η κανονική σχέση με μια κοπέλα έχει την χάρη της
(με την διαφορά ότι γνωρίζω ότι είναι κάτι 100% ψεύτικο)αλλά οκ έχει τη χάρη της η φάση, αλλά και οι πουτάνες έχουν άλλη χάρη....κάτι τελείως διαφορετικό.τώρα το θέμα είναι πως μπορείς να λέγεσαι τίμιος άντρας και να θέλεις και σχέση με κοπέλα (για να καλήψεις συναισθηματικές ανάγκες)αλλά να θες και πουτάνες ??? τότε ποιο το νόημα της σχέσης...η ασφάλεια?τόσο ιερό πράγμα έχει καταντήσει η γαμημένη επιβίωση τέλος πάντων?
για μένα υπάρχουν δύο δρόμοι....η οι πουτάνες η οι σχέσεις.βέβαια μπορείς να έχεις και τα δύο και να είσαι εντάξει αρκεί όμως να ξέρεις αλλά και να ξέρεις να λες τα πράγματα με τ όνομά τους χωρίς να κρύβεσαι....μπορείς δλδ να είσαι μάγκας χωρίς να κοροηδεύεις ούτε την κοπέλα σου ούτε τον εαυτό σου??γίνεται αλλά είναι κόλπα για λίγους....

Συμφωνω απολυτως! Ποτε δεν εχω πει ψεματα σε γυναικα. Και μερικες φορες που ειχα σχεση και μου την εδωσε και πηγα με πουτανα, παντα το ειπα την επομενη μερα στη γκομενα μου. Καποια την πειραξε πολυ και με χωρισε, καποια αλλη καταλαβε το λογο που πηγα και προσπαθησε στη συνεχεια να με ικανοποιει περισσοτερο.

Συμφωνω απολυτως, αν εχεις αρχιδια λες παντα την αληθεια!  :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
δεν γινονται αυτα που λες
μπασταρδε οι γκομενες για να πεσουν
θελουν παραμυθι... αληθειες δεν λες.
Αυτο λεει πχ ο πικερ οτι δεν αναγνωριζει.
ισα ισα με το παραμυθι δεν πεφτει η γκομενα αν δεν εισαι ο εαυτος σου το καταλαβαινει αμεσως,εκτος πια και αν την πεσεις σε κανα βουρλο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ισα ισα με το παραμυθι δεν πεφτει η γκομενα αν δεν εισαι ο εαυτος σου το καταλαβαινει αμεσως,εκτος πια και αν την πεσεις σε κανα βουρλο.

σωστο και αυτο....
σου πα εχω καιρο να ασχοληθω με ελλεινιδες
δικιε μου  :2funny:

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
λοιπόν παρακολουθώντας την συζήτηση , σημειώνω για να γαμήσεις πουτάνα πρέπει να έχεις αρχίδια, αυ΄το το άθλημα έιναι για τους λίγους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom