You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χριστίνα Βραχάλη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 931
- Εμφανίσεις 300K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
ρε μαλακες και η διαστροφη εχει τα ορια της!
ε οχι,ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΑΜΑΓΑ!
και ΝΑΙ,εχω γαμησει και γαμαω ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ(για τα μαλακισμενα που θα τρεξουν να γραψουν απο κατω τις γνωστες αρχιδιες τους)!
jstar
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2010
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
επικο!Σε όλες τις φωτός η πιο άσχημη είναι. Ακόμα και σ' αυτές που είναι μόνη της.
γνωστη πατησιωτισα,δουλευε στο καφε σεμπι και αν θυμαμαι καλα τα ειχε με καποιον παιχτη του απολλωνα,εκει καποιον γνωρισε και την εβαλε σε μια εκμπομπη της ερτ για το 2004 οταν ακομα ηταν στα τεφα,παντως την θυμαμαι που πηγαιναμε και στο ιδιο γυμναστηριο εκεινη την εποχη,εντελως αβυζο και επιδερμιδα πολυ σκουροχρωμη αλλα φοβερα ματια αλλα σαν χαρακτηρας οχι ψωνισμενη..αυτα για πριν 10 χρονια ....+
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.934
- Πόντοι
- 1.406
Ασχετο με την Βραχαλη,σχετικο με το Αλαφουζοκαναλο, ενα καινουριο μωρο που κανει μαζι με τον Λυριτζη εκπομπη το πρωι τωρα τον Αυγουστο θυμαται κανεις πως το λενε? Ειναι πολυ δυνατο
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
Είστε ώρες ώρες ρε τύποι πολύ δύσκολοι. Εντωμεταξύ εγώ βάζω στοίχημα ότι όλοι ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ άμα σας καθότανε η συγκεκριμένη θα τη γαμάγατε. Εγώ πάντως τη γάμαγα. Μια χαρά είναι η κοπελίτσα και από εμφάνιση και από χαρακτήρα. Αφού αντέχει τα κρυόκωλα αστεία του Ούννου του Βόγλη στο ΣΚΑΙ και είναι με το χαμόγελο όλη την ώρα... Και έχει και βυζάρες. Νταξ έχει λίγο παπαγαλέ μύτη αλλά στη σούμα, μια χαρά είναι...
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
Είστε ώρες ώρες ρε τύποι πολύ δύσκολοι. Εντωμεταξύ εγώ βάζω στοίχημα ότι όλοι ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ άμα σας καθότανε η συγκεκριμένη θα τη γαμάγατε. Εγώ πάντως τη γάμαγα. Μια χαρά είναι η κοπελίτσα και από εμφάνιση και από χαρακτήρα. Αφού αντέχει τα κρυόκωλα αστεία του Ούννου του Βόγλη στο ΣΚΑΙ και είναι με το χαμόγελο όλη την ώρα... Και έχει και βυζάρες. Μια χαρά είναι...
σαν σκατα ειναι φιλε
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Χάλια είναι ρε φιλε. Και εχει και το βλεμμα της αγελαδας.Είστε ώρες ώρες ρε τύποι πολύ δύσκολοι. Εντωμεταξύ εγώ βάζω στοίχημα ότι όλοι ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ άμα σας καθότανε η συγκεκριμένη θα τη γαμάγατε. Εγώ πάντως τη γάμαγα. Μια χαρά είναι η κοπελίτσα και από εμφάνιση και από χαρακτήρα. Αφού αντέχει τα κρυόκωλα αστεία του Ούννου του Βόγλη στο ΣΚΑΙ και είναι με το χαμόγελο όλη την ώρα... Και έχει και βυζάρες. Νταξ έχει λίγο παπαγαλέ μύτη αλλά στη σούμα, μια χαρά είναι...
Δηλαδή εσύ άμα σου καθότανε δε θα την πήδαγες;Χάλια είναι ρε φιλε. Και εχει και το βλεμμα της αγελαδας.
Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Θα την πηδαγα γιατι είναι υποχρεωση μας να πηδαμε οποια μας καθεται από μονη της.Δηλαδή εσύ άμα σου καθότανε δε θα την πήδαγες;
Αλλά ψυχικο θα εκανα.
Ε ΕΙΣΑΙ ΤΥΠΟΣ. Λίγο υπερβολικός, αλλά ΤΥΠΟΣ.Θα την πηδαγα γιατι είναι υποχρεωση μας να πηδαμε οποια μας καθεται από μονη της.
Αλλά ψυχικο θα εκανα.
ovelix1
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 91
- Πόντοι
- 16
Είστε ώρες ώρες ρε τύποι πολύ δύσκολοι. Εντωμεταξύ εγώ βάζω στοίχημα ότι όλοι ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ άμα σας καθότανε η συγκεκριμένη θα τη γαμάγατε. Εγώ πάντως τη γάμαγα. Μια χαρά είναι η κοπελίτσα και από εμφάνιση και από χαρακτήρα. Αφού αντέχει τα κρυόκωλα αστεία του Ούννου του Βόγλη στο ΣΚΑΙ και είναι με το χαμόγελο όλη την ώρα... Και έχει και βυζάρες. Νταξ έχει λίγο παπαγαλέ μύτη αλλά στη σούμα, μια χαρά είναι...
Φίλαρακι,και εγώ της καθόμουν χαλαρά.
Άσε που έχει και προσόν την παπαγαλε μύτη όπως λες.
Στα κλαρινα και το 69 θα σου τα ξύνει κιόλας
jstar
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2010
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
έτσιΘα την πηδαγα γιατι είναι υποχρεωση μας να πηδαμε οποια μας καθεται από μονη της.
Αλλά ψυχικο θα εκανα.
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Αν προσφερόταν από μόνη της τη γάμαγα άνετα. Αν χρειαζόταν να την "κερδίσω" δεν θα είχα ασχοληθεί ποτέ. Αντικειμενικά πάντως είναι μία μέτρια γκόμενα τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Ε ΕΙΣΑΙ ΤΥΠΟΣ. Λίγο υπερβολικός, αλλά ΤΥΠΟΣ.
μαλακίες σου λέει, 1ον) ο συγκεκριμένος γαμάει κωλόχοντρες άρα η εν λόγω θα του έπεφτε ΠΑΡΑ πολλή και 2ον) αυτή ούτε που θα γυρνούσε να τον κοιτάξει τον μεσήλικα σαπιοκοιλιά, γκόμενες με ωραίο κορμί γαμιούνται με όποιον επιλέγουν αυτές, μην κοροϊδευόμαστε ;)
παρακάτω ένα ενδιαφέρον γκανγκ μπανγκ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 97
- Εμφανίσεις
- 44K
- Απαντήσεις
- 25