Επισκέπτης
γιατι λες να το γεμισει σπυρια?Δεν είναι δυνατόν να γλείφει αυτές τις μπουτάρες και αυτό το κωλί ο Μάνταλος ρε τύποι...
γιατι λες να το γεμισει σπυρια?Δεν είναι δυνατόν να γλείφει αυτές τις μπουτάρες και αυτό το κωλί ο Μάνταλος ρε τύποι...
Εγώ θέλω ψηλές!!! Δεν είναι άχαρες, το κουμπί τους να βρεις μόνο και περνάς ζάχαρη.Τύπεθέλουμε κοντοπούτανανα γαμιούνται σαν τα σκυλιά και αυτό να φαίνεται στο βλέμμα τους.
Οι ψηλές δεν είναι άχαρες τελείως.
Παιχταράδες την έχετε δεί live??? Κοντοπούτανο είναι και το Χριστινάκι μη την έχετε για καμμιά ψηλή!!!
Ψηλέ live δεν την έχω δει, αλλά την κάνω πάνω από 175, τόσο έξω έχω πέσει ;;
μου βγηκε το νερο απο τη μυτη ρε παπαρα!!χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα!!!!εγραψες!!!Ο Αντώνης Πανούτσος.
υποψήφιοι για προεδρική φουρά καλύτερα από 1,85 ή 1,90 και πάνω...
Εσύ με καταλαβαίνεις παίκτη μου! Καλή χρονιά με υγεία, by the way!υποψήφιοι για προεδρική φουρά καλύτερα από 1,85 ή 1,90 και πάνω...
Ψηλέ live δεν την έχω δει, αλλά την κάνω πάνω από 175, τόσο έξω έχω πέσει ;;
Σιγά μην είναι η Μπουσδούκου 1.70 ρε μάγκες! Με τα 15 ποντα που φοράει τότε θα πρεπε να είναι 1.85 λολ.
1.60 κάτι παίζει να είναι .... Πολύ ψηλή είναι η Σια 1.80 και κάτι σίγουρα κι η Μπουσδούκυ γύρω στο 1.70...
Εντελώς κοντοπούτανο είναι η μαλάκω που κάνει το πρωινό με τους κλόουν του ΣΚΑΙ!!! (Σόρρυ για το οφ τοπικ)
Έτσι ακριβως αρχηγέ.. Μας ξενέρωσε...Πολυ ντυμενη σημερα κριμα...