Νέα

Χριστίνα Βραχάλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 930
  • Εμφανίσεις 299K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
καλησπερα φιλακοβιε και καλη χρονια με προπαντων υγεια σε εχω παρατηρησει γενικα σε ολα τα θρεντ που υπαρχουν δω μεσα ασχετες ατοπες καθολου ευστοχες ερωτησεις απαντησεις ρωτας σου απανταμε και παλι τα ιδια δηλαδη ημαρτον..ποσο χρονων εισαι ρε φιλε.επισης στελνεις και πμ προσωπικα μηνυματα με τα ιδια ανουσια ερωτηματα που δεν αποσκοπουν πουθενα δηλαδη τι να πω ετσι εισαι και στη προσωπικη σου ζωη;κατω απο 20 εισαι;μετα θα με ξαναρωτησεις γιατι καποτε ημουν τιμημενος γενικα κουραζεις φιλικα στο λεω παντα

tsakalakos(1)

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Αν και για τα κοντοπούτανα γενικά συμφωνώ με τα χίλια, η συγκεκριμένη ψηλή μου βγάζει κάτι έντονα καυλωτικό .. Για ένα χύσιμο στα μούτρα είναι ότι πρέπει !!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.812
Πόντοι
5.975
Τύπε θέλουμε κοντοπούτανα να γαμιούνται σαν τα σκυλιά και αυτό να φαίνεται στο βλέμμα τους.
Οι ψηλές δεν είναι άχαρες τελείως.  :rolleyes:
Εγώ θέλω ψηλές!!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: Δεν είναι άχαρες, το κουμπί τους να βρεις μόνο και περνάς ζάχαρη.

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Παιχταράδες την έχετε δεί live??? Κοντοπούτανο είναι και το Χριστινάκι μη την έχετε για καμμιά ψηλή!!!

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Κοίτα, λογικά αν το πάρεις, με το τακουνι είναι πιο κοντή από τον Πανουτσο, οπως φαίνεται στη φωτογραφία πιο πριν. Ο πανουτσος δεν είναι ψηλός, γιατί δίπλα δίπλα με τον Καρπετοπουλο (ο οποίος είναι όντως κοντος) είναι ελάχιστα πιο ψηλος.

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Ψηλέ live δεν την έχω δει, αλλά την κάνω πάνω από 175, τόσο έξω έχω πέσει ;;

1.60 κάτι παίζει να είναι .... Πολύ ψηλή είναι η Σια 1.80 και κάτι σίγουρα κι η Μπουσδούκυ γύρω στο 1.70...
Εντελώς κοντοπούτανο είναι η μαλάκω που κάνει το πρωινό με τους κλόουν του ΣΚΑΙ!!! (Σόρρυ για το οφ τοπικ)

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Σιγά μην είναι η Μπουσδούκου 1.70 ρε μάγκες! Με τα 15 ποντα που φοράει τότε θα πρεπε να είναι 1.85 λολ.

Περίπου 1.70 μ@ν.... Δεν πήρα και μεζούρα!!! Πάντως είναι ξυνόμουνο ...

Ενώ το Χριστινάκι είναι πολύ γλυκό,πρόσχαρο και καθόλου ψωνισμένη!!!

tsakalakos(1)

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
1.60 κάτι παίζει να είναι .... Πολύ ψηλή είναι η Σια 1.80 και κάτι σίγουρα κι η Μπουσδούκυ γύρω στο 1.70...
Εντελώς κοντοπούτανο είναι η μαλάκω που κάνει το πρωινό με τους κλόουν του ΣΚΑΙ!!! (Σόρρυ για το οφ τοπικ)

Μόλις την ανέβασες ακόμη 10 σκάλες στο καυλόμετρό μου  :hi:

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
κανει μαθηματα αθλητικης δημοσιογραφιας στο ιεκ ομηρος στη πανεπιστημιου διπλα στο αττικα, την εχω πετυχη πρωι εξω στο πακαγκι αβαφτη με σκημενο τζιν να πινει καφε κ να καπνιζει, δε τη λες κοντη ειναι περιπου στο 1,70 με αθλητικο παπουτσι, ολα τα λεφτα ηταν το τζην που φοραγε σκισμενο σχεδον τα μπουτια μελαμψα και βγαζαν μια γυαλαδα , αυτο που τη χαλαει αρκετα ειναι οταν καθεται προφιλ φαινεται σα πουλι, ενω με μετωπο ειναι ομορφη γιατι εχει ωραια ματια κ ωραιο χαμογελο, τις μιλαγαν αρκετοι κ εβλεπα πως ηταν ευχαριστο ατομο

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.357
Πόντοι
456
Πολυ ντυμενη σημερα κριμα...

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Tην πέτυχα χθες στην Πανεπιστημίου, πρωί προς μεσημεράκι. Ήρθαμε face to face. Κάτι έκανε με το κινητό και προχωρούσε και δεν με πήρε χαμπάρι που την καραμέλωνα. Γύρω στο 1.70 είναι. Φορούσε ένα πέτσινο παντελόνι που αναδείκνυε γάμπες, μπούτια και κώλο(τα δυνατά της σημεία δηλαδή). Τώρα που την είδα κι από κοντά μπορώ να πω ότι είναι εντυπωσιακή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom