Διαγραμμένο μέλος 174163
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2017
- Like
- 2.861
- Πόντοι
- 441
Χριστίνα Βραχάλη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Είναι 45 χρονών, 1,65 ύψος και 60 κιλά Στο χώρο της δημοσιογραφίας ξεκίνησα το 2002. Τα πρώτα μου βήματα τα έκανα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όπου εργάστηκα για δύο χρόνια. Το 2003 για τις ανάγκες ενός προγράμματος της Κρατικής τηλεόρασης, Olympic Trophy, πραγματοποίησα το γύρο της Μεσογείου με στόχο την προώθηση των Ολυμπιακών Αγώνων που θα λάμβαναν χώρα στην Αθήνα το 2004.Εν τω μεταξύ,πουθενά δεν βρίσκεις την ηλικία της,λογικά πρέπει να'ναι κοντά 40
Χριστίνα Βραχάλη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Είναι 45 χρονών, 1,65 ύψος και 60 κιλά Στο χώρο της δημοσιογραφίας ξεκίνησα το 2002. Τα πρώτα μου βήματα τα έκανα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όπου εργάστηκα για δύο χρόνια. Το 2003 για τις ανάγκες ενός προγράμματος της Κρατικής τηλεόρασης, Olympic Trophy, πραγματοποίησα το γύρο της Μεσογείου με στόχο την προώθηση των Ολυμπιακών Αγώνων που θα λάμβαναν χώρα στην Αθήνα το 2004.
Αυτό το είχα βρει κι εγώ,αλλά 45 μου φαίνεται υπερβολικό.Μάλλον είναι η ηλικία της αδερφής της αυτή.
40 τυπεΤο 1982 έχει γεννηθεί η Χριστίνα ( 38 Χρονών )... είναι 4 χρόνια μικρότερη απο την αδελφή της ( Ελεάνα ) που είναι γεννημένη στις 28 Ιουνίου 1978 ..
Aυτο το υβρίδιο χόμπιτ με Ορκ αν ήταν αδιοριστος δάσκαλος ούτε με συνταξιούχο καθαρίστρια δεν θα έβλεπε φως...Ο τραβελοτσατος στο Φιλιππίδου είναι πιο θηλυκό
Φανταστείτε ότι την γαμουσε ο μανταλος
Αυτό τίποτα άλλο
Άσπρα καράβια τα όνειρα μιας για κάποιον ρόδινο γιαλοοοοοοο....!!!!
Κοντουλα θα την έλεγα....νόμιζα ότι το είχε το 1,70μ.Αυτό το είχα βρει κι εγώ,αλλά 45 μου φαίνεται υπερβολικό.Μάλλον είναι η ηλικία της αδερφής της αυτή.
Κοντουλα θα την έλεγα....νόμιζα ότι το είχε το 1,70μ.
Μα 1,65μ δήλωσε ότι είναι ...γιατί να την πριμοδοτησουμε με άλλους πέντε πόντους αφού προ πολλού πέρασε το ηλικιακό όριο για να δηλώσει για Αστυνομία.Εγώ νομίζω το'χει
Μα 1,65μ δήλωσε ότι είναι ...γιατί να την πριμοδοτησουμε με άλλους πέντε πόντους αφού προ πολλού πέρασε το ηλικιακό όριο για να δηλώσει για Αστυνομία.
Η αδερφή της ασχολείται με τον καλλιτεχνικό χώρο.Μάλλον για την αδερφή της είναι τα παραπάνω στοιχεία
Ρίξανε το όριο για Αστυνομία;Και με 1,65 φίλε αργυροτοξε περνούσε στην αστυνομία και πυροσβεστική (παλιότερα το όριο ήταν το 1,70 τώρα το 1,63 ).Η βραχαλη ειχα διαβάσει ότι ήταν παλιότερα με τον μανταλο .
αυτη η ελεεινη δεν γουσταρει αντρες. τι ασχολειστε με αυτην. ειναι λεσβια του κερατα. μην της μιλησει αντρας και την φλερταρει μπορει να τον σαπισει στο ξυλο. κανει λαικ σε γυναικες στο ινστα αν της στειλει αντρας τον μπλοκαρειΜπουτάρες ατελείωτες.
όμως, ξέμεινε και αυτή, γαμπρός γιοκ;
Ε,τότε πως έμπλεξε με εκείνον τον καλικάντζαρο τον Μάνταλο;αυτη η ελεεινη δεν γουσταρει αντρες. τι ασχολειστε με αυτην. ειναι λεσβια του κερατα. μην της μιλησει αντρας και την φλερταρει μπορει να τον σαπισει στο ξυλο. κανει λαικ σε γυναικες στο ινστα αν της στειλει αντρας τον μπλοκαρει