Διαγραμμένο μέλος 174163
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2017
- Like
- 2.861
- Πόντοι
- 441
+1 σωστο!Τυπε σκέψου το κι αλλιώς, πρώτα σε βοηθάει να ρίξεις τα μπετα και μετα ρίχνεις και ενα πουτσο! Δυο σε ενα!
γιατί είπε κανείς ρε μπρο μου οτι είναι 9ρο10αρι. το τί μπορεί να σε καυλώνει σε μία γκόμενα μπορεί να είναι τελείως διαφορετικό για τον καθένα. ή σε άλλη γκόμεναΚανατε το κρεας ψαρι παλι.
Το 6ρι το κανατε μουναρα
Anemodoura έγραψε:
Τυπε σκέψου το κι αλλιώς, πρώτα σε βοηθάει να ρίξεις τα μπετα και μετα ρίχνεις και ενα πουτσο! Δυο σε ενα!
και βλέπετε μαζί και κανένα ματσάκι μετά τον πούτσο+1 σωστο!
Ίσως και να γίνει έτσι...και βλέπετε μαζί και κανένα ματσάκι μετά τον πούτσο
Είναι άσχημη αλλά έχει ωραίο σώμα ...Άμα μου έλεγαν ότι γεννήθηκε Χρήστος θα το πίστευα...
Ειναι 4,5×1,57=;γιατί είπε κανείς ρε μπρο μου οτι είναι 9ρο10αρι. το τί μπορεί να σε καυλώνει σε μία γκόμενα μπορεί να είναι τελείως διαφορετικό για τον καθένα. ή σε άλλη γκόμενα
Καταρχήν δεν ξεκίνησα εγώ να μιλάω για αριθμούς. Εξήγησα στη συνέχεια τί ήθελα να πω στο φίλο και νομίζω έγινα κατανοητός. Από κει και πέρα τα βρισιδια σε μένα κομμένα και να μην επαναληφθούν δε σε ξέρω και δε με ξέρεις για να με αποκαλείς έτσι.Φιλικά στο λέω...Ειναι 4,5×1,57=;
Γυναικα ειναι ρε οχι εξισωση...ησασταν τοσο καλοι στα μαθηματικα και στο σχολειο η ειστε τιποτα δροσερουληδες σε καμμια κριτικη επιτροπη του Α.Σ.Ε.Π.για μοντελα και υπολογιζετε την βαθμολογια της;Αντε μαλακες...?
Δεν αναφερομουν προσωπικα σε εσενα....ειναι πολλοι που χρησιμοποιουν αριθμους .Απλα ειναι γελοιο και παιδιαστικο να χρησιμοποιουνται συνεχεια αριθμοι για καταταξη λες και μπαινουν σε καταλογο Α.Σ.Ε.Π.Καταρχήν δεν ξεκίνησα εγώ να μιλάω για αριθμούς. Εξήγησα στη συνέχεια τί ήθελα να πω στο φίλο και νομίζω έγινα κατανοητός. Από κει και πέρα τα βρισιδια σε μένα κομμένα και να μην επαναληφθούν δε σε ξέρω και δε με ξέρεις για να με αποκαλείς έτσι.Φιλικά στο λέω...
Οκ καλώς. Έτσι και αλλιώς από τα ποστ μου δε αναφέρομαι ποτέ σε αριθμούς.Το θέμα λοιπόν θεωρείται λήξαν.Δεν αναφερομουν προσωπικα σε εσενα....ειναι πολλοι που χρησιμοποιουν αριθμους .Απλα ειναι γελοιο και παιδιαστικο να χρησιμοποιουνται συνεχεια αριθμοι για καταταξη λες και μπαινουν σε καταλογο Α.Σ.Ε.Π.
Φιλικα
Αργυροτοξος
Λύθηκε το μυστήριο τελικά. Θα συμμετέχει στο Dancing with the Stars, γι'αυτό έφυγε από το Open.
Από κοντά είναι 3αρι.Κανατε το κρεας ψαρι παλι.
Το 6ρι το κανατε μουναρα
Από κοντά είναι 3αρι.
Δεν σας κάνω πλάκα.