Hard4Bimbos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2020
- Like
- 46
- Πόντοι
- 1
Δεν είναι το θέμα ότι είναι άγριο αλλά μέτριο προν το άσχημο... Πάντως ποδαρες και γοβαρες έχει
Κάντε ένα γκάλοπ τύποι, θα πλήρωνε κανένας πάνω από 80 ευρώ για να τη γαμησει?
ουτε αυτο δεν ειναιΓυναίκα γαρίδα
Κλασσική περίπτωση σαύρας.
Αβαφτη δεν καυλωνει ούτε φαντάρο σε άδεια ορκωμοσίας.
Κοίτα και εγώ θεωρώ, χωρίς να την γνωρίζω προσωπικά, ότι πρέπει να είναι πρόσχαρο τυπάκι και καθόλου ψωνάρα, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς βγάζει κάτι το σαυροειδές το πρόσωπό της :STύπε επειδή λόγω δουλειάς παλιότερα την έβλεπα αρκετά συχνά κάθε άλλο παρά σαύρα την λές!!! Κι έχει και καυλωτικά πρόσχαρο ύφος καθόλου ξυνομούνα!!! Υπόψιν δεν είναι πολύ ψηλή κι έχει τούμπανο σώμα!!!
Δράκος του Κομοντο τυπε :SΚοίτα και εγώ θεωρώ, χωρίς να την γνωρίζω προσωπικά, ότι πρέπει να είναι πρόσχαρο τυπάκι και καθόλου ψωνάρα, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς βγάζει κάτι το σαυροειδές το πρόσωπό της :S
Τύποι μου με 1 ώρα επαγγελματικό μακιγιάζ, 15 φίλτρα και ένα χέρι photoshop στο τέλος και η Παπαρηγα μουναρα θα φαίνεται.
Τυχαίνει να την έχω δει αβαφτη γι αυτό μιλάω. Τώρα αν εσάς σας καυλωνει καμία αντίρρηση, πάω πάσο.
Για μένα αν ήταν εργαζόμενη θα ήταν στο 80αρι, 2 τουφεκιες και cim. Στα 100 έχει καλύτερες
Ο τρόπος αξιολόγησης σου είναι κάτι που ξεπερνάει... Άλλοι βαθμολογούν με νούμερα και εσύ με τιμές βίζιτας! Τι παλικαρους έχει εδώ μέσα το site
Τυπε ετσι αξιολογουνται ολες οι γυναικες εδω περα..δεν κανουμε εξαιρεση για καμια. Ειμεθα δικαιοι ανθρωποι!Ο τρόπος αξιολόγησης σου είναι κάτι που ξεπερνάει... Άλλοι βαθμολογούν με νούμερα και εσύ με τιμές βίζιτας! Τι παλικαρους έχει εδώ μέσα το site
Ο μεσος μπουρδελιαρης στο νημα βαρα κρυφα μαλακιες με τη βραχαλη αλλα μπαινει να την κραξει