Ξέρω και συγκεκριμένα μπουλ. Αλλά επειδή δεν είμαι άντρας κανένας δεν προσφέρθηκε να μου δωσει κανένα τηλέφωνο μπας και το χρειαστεί καποιος φίλος.
:o :o
θα σε πιστεψουν βρεεε!!!
Ξέρω και συγκεκριμένα μπουλ. Αλλά επειδή δεν είμαι άντρας κανένας δεν προσφέρθηκε να μου δωσει κανένα τηλέφωνο μπας και το χρειαστεί καποιος φίλος.
Τώρα την πούτσισες μόνο αυτό σου λέω...ετοιμάσου για καταιγισμό από π.μ.Ξέρω και συγκεκριμένα μπουλ. Αλλά επειδή δεν είμαι άντρας κανένας δεν προσφέρθηκε να μου δωσει κανένα τηλέφωνο μπας και το χρειαστεί καποιος φίλος.
είναι τσαχπίνα
kaaaalo!!!!της αρέσει η φασίνα (Άσχετο απλά κάνει ομοιοκαταληξία. Αν θέλετε συνεχίστε να της το αφιερώσουμε... )
ΠωΠω τη Τσολιάς είναι αυτό το μωρό;
κάνει γερμανικό κάθε βράδυ
Τότε να της κάνουμε έφοδο!!
Γιατί λεφτά γλυκιά μου αν δεν έχεις απο τους γονείς για να βγάλεις ως γυναίκα σε αυτόν τον κόσμο μόνο με το μουνί παίζει να βγάλεις …
Πόσα πια λεφτά να βγάλουν με τις δουλειές αυτές;;
Αυτός είναι ο εύκολος δρόμος Ειρήνη.
Λεφτά ως κοπέλα μπορείς κάλλιστα να βγάλεις όπως βγάζουμε και εμείς.
Έξυπνες σπουδές, πολύ δουλειά, έξυπνες επιλογές, πολύ δουλειά, λίγη τύχη, πολύ δουλειά.
Βεβαίως έτσι οι πιθανότητες να βγάλεις είναι λίγες, γιατί ο ανταγωνισμός είναι πολύ σκληρός, ενώ με το μουνί τα πράγματα είναι πιο στρωμένα.
Πολύ περισσότερα από όσα αξίζουν Ειρήνη.
Και σε αυτό το τομέα η σχέση τιμής/ποιότητας είναι ασύμφορη.
Αν ήσουν άντρας και έβαζες το γυναικείο κορμί πάνω από όλα, τότε θα προτιμούσες να πεταχτείς μέχρι τη Ρωσία ή τη Τσεχία και να γευτείς πολλά και πανέμορφα κορίτσια, παρά να τρέχεις να παρακαλάς να σε φέρουν σε επαφή με την κάθε Τζούλια και την κάθε Σάσα.