loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
στο γυμνασιο!!!!!!!!!!!που ηταν χαμενο τοσο καιρο..
στο γυμνασιο!!!!!!!!!!!που ηταν χαμενο τοσο καιρο..
στο γυμνασιο!!!!!!!!!!!
Καλλιστεία 2007...
Χριστίνα Στεφανίδη
Ετών: 17 / Ύψος: 1.73
Σπουδές: Μαθήτρια Λυκείου / Ξένες γλώσσες: Αγγλικά, γαλλικά / Γνώσεις-ασχολίες: Βιολί, χορός, αθλητισμός
Καλά εσύ πες ότι θές,πάρτης και λαμπάδα Barbie για το Πάσχα αν θές...παντως οτι κ να λεμε κ οσο προκλητικη κ κουκλα να ειναι...εγω σαν παιδι την βλεπω...
18!Όχι και παιδί στα 19!Άλλες λαμπάδες κρατάει τώρα...
Καλά εσύ πες ότι θές,πάρτης και λαμπάδα Barbie για το Πάσχα αν θές...
Ειναι ΠΑΙΔΑΡΟΣ...ΤΕΛΟΣ
Καλλιστεία 2007...
Χριστίνα Στεφανίδη
Σπουδές: Μαθήτρια Λυκείου / Ξένες γλώσσες: Αγγλικά, γαλλικά / Γνώσεις-ασχολίες: Βιολί, χορός, αθλητισμός
μου θυμίζει λίγο την old time clasic παροιμία... "αμα ήταν το βιολί πουλί θα το παίζανε πολλοί..." σε ποια κατηγορία την κατατάσσετε??Καλλιστεία 2007...
Χριστίνα Στεφανίδη
ΑκριβώςΑν ήταν το βιολί πουλί....
μου θυμίζει λίγο την old time clasic παροιμία... "αμα ήταν το βιολί πουλί θα το παίζανε πολλοί..." σε ποια κατηγορία την κατατάσσετε??
Στην κατηγορία πουταναριό πολυτελείας
διαφωνω...ποτε δε καταλαβα γτ ΟΛΕΣ οι κοπελες που κανουν προκλητικες φωτογραφησεις η απλα ειναι στην σοουμπιζ πρεπει ντε κ καλα να ψωνιζονται...Στην κατηγορία πουταναριό πολυτελείας
μουαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
πες τα ρε πατριδα!!!!!!
Aν ξέρετε κάτι συγκεκριμένο,δώστε πληροφορίες...Στην κατηγορία πουταναριό πολυτελείας
διαφωνω...ποτε δε καταλαβα γτ ΟΛΕΣ οι κοπελες που κανουν προκλητικες φωτογραφησεις η απλα ειναι στην σοουμπιζ πρεπει ντε κ καλα να ψωνιζονται...
Aν ξέρετε κάτι συγκεκριμένο,δώστε πληροφορίες...
Aν ξέρετε κάτι συγκεκριμένο,δώστε πληροφορίες...