Νέα

Χριστίνα Παππά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freeboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 333K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MrGonzo

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2022
Like
321
Πόντοι
20
καμία αγάπη για την κωλάρα της milfάρας?

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Γεννημένη στα Τίρανα με πατέρα Έλληνα υψηλά ιστάμενο της εκεί Ελληνικής πρεσβείας.
Στα νιάτα της απίστευτη μουνάρα.
Μέχρι και πριν 10 χρόνια ήταν καύλα.
Άρρωστη γαυρος(και με άντρα που έπαιζε ΑΕΚ)και με αδερφή παντρεμένη με παλιό γαύρο της 7 πολύ κοντά στο Καραισκάκη....

Τελευταία τροποποίηση:

MrGonzo

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2022
Like
321
Πόντοι
20
Γεννημένη στα Τίρανα με πατέρα Έλληνα υψηλά ιπτάμενο της εκεί Ελληνικής πρεσβείας.
Άρρωστη γαυρος(και με άντρα που έπαιζε ΑΕΚ)και με αδερφή παντρεμένη με παλιό γαύρο της 7 πολύ κοντά στο Καραισκάκη....
υψηλά ιπτάμενος ο πατέρας της τύπε? που πέταγε στη στρατόσφαιρα?

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.197
Πόντοι
20.686
Γεννημένη στα Τίρανα με πατέρα Έλληνα υψηλά ιπτάμενο της εκεί Ελληνικής πρεσβείας.
Εγώ ξέρω ότι γεννήθηκε
Στον Βόλο .
Γι'αυτό έχει ωραίο κωλο.
Ωδή.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
υψηλά ιπτάμενος ο πατέρας της τύπε? που πέταγε στη στρατόσφαιρα?
Μην βαράς τυπε το έφτιαξα...
:birdman:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ ξέρω ότι γεννήθηκε
Στον Βόλο .
Γι'αυτό έχει ωραίο κωλο.
Ωδή.
Βόλο πήγε μετά....
Έχω δει ταυτότητα της....
:tooth:

MrGonzo

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2022
Like
321
Πόντοι
20
Μην βαράς τυπε το έφτιαξα...
:birdman:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Βόλο πήγε μετά....
Έχω δει ταυτότητα της....
Είσαι ρατσιστής με τις Αλβανίδες τύπε? Γιατί έχω καταλάβει (μέσω Μπού) ότι όποια με φτιάχνει είναι Αλβανίδα. Ή απλά οι Αλβανίδες είναι πιο ωραίες από τις Ελληνίδες? Ή απλά δεν υπάρχουν Ελληνίδες και είναι όλες Αλβανίδες?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.976
Πόντοι
9.297
Είσαι ρατσιστής με τις Αλβανίδες τύπε? Γιατί έχω καταλάβει (μέσω Μπού) ότι όποια με φτιάχνει είναι Αλβανίδα. Ή απλά οι Αλβανίδες είναι πιο ωραίες από τις Ελληνίδες? Ή απλά δεν υπάρχουν Ελληνίδες και είναι όλες Αλβανίδες?
Δεν υπάρχει € ...είναι όλα αλβανικά λεκ.Ειμαστε όλοι Αλβανοί από Λαμία και κάτω και Βούλγαροι από Λαμία και πάνω...που να υπάρχουν Έλληνες μετά....:2funny::2funny::2funny::2funny::headbang::headbang::headbang::priest::priest::badair::badair:

MrGonzo

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2022
Like
321
Πόντοι
20
μάγκες εδώ κοιτάμε κώλους … όχι ταυτότητες

LADIKO

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
117
Πόντοι
1
Γεννημένη στα Τίρανα με πατέρα Έλληνα υψηλά ιστάμενο της εκεί Ελληνικής πρεσβείας.
Να διορθώσω, χωρίς κανένα είδος ειρωνείας. Γεννημένη στην Αθήνα το 1969 από έλληνες γονείς, βολιώτισσα μέχρι τα 16 που μετά από γέννα και γάμο-διαζύγιο φεύγει για Αθήνα και καριέρα ηθοποιού..Και τα λοιπά και τα λοιπά... Καρατσεκαρισμένο και γράφοντα από βολιώτη..

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.834
Πόντοι
9.931
Να διορθώσω, χωρίς κανένα είδος ειρωνείας. Γεννημένη στην Αθήνα το 1969 από έλληνες γονείς, βολιώτισσα μέχρι τα 16 που μετά από γέννα και γάμο-διαζύγιο φεύγει για Αθήνα και καριέρα ηθοποιού..Και τα λοιπά και τα λοιπά... Καρατσεκαρισμένο και γράφοντα από βολιώτη..
Μονο ενας τρελος θα άφηνε να γεννηθεί το παιδι του στην Αλβανία του 1969, ιδικά αν ο πατέρας της ανηκε στο διπλωματικό σώμα οπως λεει ο τύπος πιο πισω.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.834
Πόντοι
9.931
Την θυμάται κανένας εδώ?

Ωραίες ποιοτικές εκπομπές:bigdick: Έβγαζες χαλαρά τον βραδινο ψωλοκοπανο απο τον καναπέ. Τωρα ποια κάθονται οι Αννουλες και βλεπουν Αγριες Μέλισσες και Σασμο:(

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Οχι
Όχι.
Αλλά δεν είναι Αλβανιδα.
Η μητέρα της μισή Ελληνίδα μισή κάτι άλλο Ανατολικό,δεν θυμάμαι.
Ο πατέρας της Έλληνας.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.976
Πόντοι
9.297
Ποια Τίρανα λέει ο άλλος;Την μπέρδεψε με την Φουρε'ι'ρα ο απίθανος;

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Ότι πεις....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom