You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χριστίνα Παππά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freeboy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 333K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 224993
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2022
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Η μεγαλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Γεννημένη στα Τίρανα με πατέρα Έλληνα υψηλά ιστάμενο της εκεί Ελληνικής πρεσβείας.
Στα νιάτα της απίστευτη μουνάρα.
Μέχρι και πριν 10 χρόνια ήταν καύλα.
Άρρωστη γαυρος(και με άντρα που έπαιζε ΑΕΚ)και με αδερφή παντρεμένη με παλιό γαύρο της 7 πολύ κοντά στο Καραισκάκη....
Άρρωστη γαυρος(και με άντρα που έπαιζε ΑΕΚ)και με αδερφή παντρεμένη με παλιό γαύρο της 7 πολύ κοντά στο Καραισκάκη....
Τελευταία τροποποίηση:
MrGonzo
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2022
- Like
- 321
- Πόντοι
- 20
υψηλά ιπτάμενος ο πατέρας της τύπε? που πέταγε στη στρατόσφαιρα?Γεννημένη στα Τίρανα με πατέρα Έλληνα υψηλά ιπτάμενο της εκεί Ελληνικής πρεσβείας.
Εγώ ξέρω ότι γεννήθηκεΓεννημένη στα Τίρανα με πατέρα Έλληνα υψηλά ιπτάμενο της εκεί Ελληνικής πρεσβείας.
Στον Βόλο .
Γι'αυτό έχει ωραίο κωλο.
Ωδή.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Μην βαράς τυπε το έφτιαξα...υψηλά ιπτάμενος ο πατέρας της τύπε? που πέταγε στη στρατόσφαιρα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βόλο πήγε μετά....Εγώ ξέρω ότι γεννήθηκε
Στον Βόλο .
Γι'αυτό έχει ωραίο κωλο.
Ωδή.
Έχω δει ταυτότητα της....
MrGonzo
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2022
- Like
- 321
- Πόντοι
- 20
Είσαι ρατσιστής με τις Αλβανίδες τύπε? Γιατί έχω καταλάβει (μέσω Μπού) ότι όποια με φτιάχνει είναι Αλβανίδα. Ή απλά οι Αλβανίδες είναι πιο ωραίες από τις Ελληνίδες? Ή απλά δεν υπάρχουν Ελληνίδες και είναι όλες Αλβανίδες?Μην βαράς τυπε το έφτιαξα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βόλο πήγε μετά....
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.976
- Πόντοι
- 9.297
Δεν υπάρχει € ...είναι όλα αλβανικά λεκ.Ειμαστε όλοι Αλβανοί από Λαμία και κάτω και Βούλγαροι από Λαμία και πάνω...που να υπάρχουν Έλληνες μετά....Είσαι ρατσιστής με τις Αλβανίδες τύπε? Γιατί έχω καταλάβει (μέσω Μπού) ότι όποια με φτιάχνει είναι Αλβανίδα. Ή απλά οι Αλβανίδες είναι πιο ωραίες από τις Ελληνίδες? Ή απλά δεν υπάρχουν Ελληνίδες και είναι όλες Αλβανίδες?
Τώρα μάλιστα.Βόλο πήγε μετά....
Να διορθώσω, χωρίς κανένα είδος ειρωνείας. Γεννημένη στην Αθήνα το 1969 από έλληνες γονείς, βολιώτισσα μέχρι τα 16 που μετά από γέννα και γάμο-διαζύγιο φεύγει για Αθήνα και καριέρα ηθοποιού..Και τα λοιπά και τα λοιπά... Καρατσεκαρισμένο και γράφοντα από βολιώτη..Γεννημένη στα Τίρανα με πατέρα Έλληνα υψηλά ιστάμενο της εκεί Ελληνικής πρεσβείας.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.834
- Πόντοι
- 9.931
Μονο ενας τρελος θα άφηνε να γεννηθεί το παιδι του στην Αλβανία του 1969, ιδικά αν ο πατέρας της ανηκε στο διπλωματικό σώμα οπως λεει ο τύπος πιο πισω.Να διορθώσω, χωρίς κανένα είδος ειρωνείας. Γεννημένη στην Αθήνα το 1969 από έλληνες γονείς, βολιώτισσα μέχρι τα 16 που μετά από γέννα και γάμο-διαζύγιο φεύγει για Αθήνα και καριέρα ηθοποιού..Και τα λοιπά και τα λοιπά... Καρατσεκαρισμένο και γράφοντα από βολιώτη..
Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.762
- Πόντοι
- 7.636
Όχι αλλα μόλις την θυμήθηκα την καύλαΤην θυμάται κανένας εδώ?
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.247
- Πόντοι
- 5.006
ΓαμιολεςΤην θυμάται κανένας εδώ?
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.834
- Πόντοι
- 9.931
Ωραίες ποιοτικές εκπομπές Έβγαζες χαλαρά τον βραδινο ψωλοκοπανο απο τον καναπέ. Τωρα ποια κάθονται οι Αννουλες και βλεπουν Αγριες Μέλισσες και ΣασμοΤην θυμάται κανένας εδώ?
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Οχι
Αλλά δεν είναι Αλβανιδα.
Η μητέρα της μισή Ελληνίδα μισή κάτι άλλο Ανατολικό,δεν θυμάμαι.
Ο πατέρας της Έλληνας.
Όχι.Είσαι ρατσιστής με τις Αλβανίδες τύπε? Γιατί έχω καταλάβει (μέσω Μπού) ότι όποια με φτιάχνει είναι Αλβανίδα. Ή απλά οι Αλβανίδες είναι πιο ωραίες από τις Ελληνίδες? Ή απλά δεν υπάρχουν Ελληνίδες και είναι όλες Αλβανίδες?
Αλλά δεν είναι Αλβανιδα.
Η μητέρα της μισή Ελληνίδα μισή κάτι άλλο Ανατολικό,δεν θυμάμαι.
Ο πατέρας της Έλληνας.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.976
- Πόντοι
- 9.297
Ποια Τίρανα λέει ο άλλος;Την μπέρδεψε με την Φουρε'ι'ρα ο απίθανος;Να διορθώσω, χωρίς κανένα είδος ειρωνείας. Γεννημένη στην Αθήνα το 1969 από έλληνες γονείς, βολιώτισσα μέχρι τα 16 που μετά από γέννα και γάμο-διαζύγιο φεύγει για Αθήνα και καριέρα ηθοποιού..Και τα λοιπά και τα λοιπά... Καρατσεκαρισμένο και γράφοντα από βολιώτη..
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Ότι πεις....Να διορθώσω, χωρίς κανένα είδος ειρωνείας. Γεννημένη στην Αθήνα το 1969 από έλληνες γονείς, βολιώτισσα μέχρι τα 16 που μετά από γέννα και γάμο-διαζύγιο φεύγει για Αθήνα και καριέρα ηθοποιού..Και τα λοιπά και τα λοιπά... Καρατσεκαρισμένο και γράφοντα από βολιώτη..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 97
- Εμφανίσεις
- 44K
- Απαντήσεις
- 100
- Εμφανίσεις