Νέα

Χριστίνα Παππά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freeboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 332K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
abvY2FFd.jpg

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ΜΟΥΝΑΡΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

vincenzo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
448
Πόντοι
21
Κορμάρα αλλά το πρόσωπο που βγαίνει στις φωτογραφίες δυστυχώς δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα: την είχα δει σε νοσοκομείο να τρέχει ανήσυχη με μάλλον πρόχειρο μακιγιαζ και το πρόσωπο της ήταν πολυ χάλια, σκάμμενο? είχε περάσει άσχημη ακμή στην εφηβεία? Πάντως μου έκανε τόση εντύπωση που την ξανακοίταξα να σιγουρευτώ ότι είναι αυτή. Και αυτό πριν από αρκετά χρόνια. (όχι ότι δεν την πηδάμε, έτσι? ;))

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
Κορμάρα αλλά το πρόσωπο που βγαίνει στις φωτογραφίες δυστυχώς δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα: την είχα δει σε νοσοκομείο να τρέχει ανήσυχη με μάλλον πρόχειρο μακιγιαζ και το πρόσωπο της ήταν πολυ χάλια, σκάμμενο? είχε περάσει άσχημη ακμή στην εφηβεία?

Αμα τις ρίξω τα ριζόγαλα μου στην μάπα ως μεικαπ θα ερθει στα ίσα της :2on1:

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
Είναι σαν να κατουράς στην θάλασσα: Τι να της κάνει άλλη μια σταγόνα στον ωκεανο.... :2funny:

Μωρε ας μου καθότανε και θα την εκανα την μάπα της γυαλί.

Εχω μυστικη φορμουλα στο ρυζόγαλό μου

Επισκέπτης
Κορμάρα αλλά το πρόσωπο που βγαίνει στις φωτογραφίες δυστυχώς δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα: την είχα δει σε νοσοκομείο να τρέχει ανήσυχη με μάλλον πρόχειρο μακιγιαζ και το πρόσωπο της ήταν πολυ χάλια, σκάμμενο? είχε περάσει άσχημη ακμή στην εφηβεία? Πάντως μου έκανε τόση εντύπωση που την ξανακοίταξα να σιγουρευτώ ότι είναι αυτή. Και αυτό πριν από αρκετά χρόνια. (όχι ότι δεν την πηδάμε, έτσι? ;))

:headbang: :headbang: :headbang:

Υπάρχει γυναίκα που να πάει σε νοσοκομείο και να είναι θεά ?. Ώρες-ώρες γράφονται υπερβολικά πράγματα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
"Στο τέλος του γάμου μου με τον Κλαούντιο, είχα αισθήματα για κάποιον άλλο"

Η Χριστίνα Παππά μίλησε στο περιοδικό ΟΚ για τη νέα της σχέση, αλλά και για τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα.
Αποκαλυπτική σχετικά με την προσωπική της ζωή ήταν η Χριστίνα Παππά στο ΟΚ! μιλώντας για τη σχέση της με τον Χάρη Σταματίου και το διαζύγιο με τον Ιταλό μπασκετμπολίστα.

"Με τον Χάρη γνωριζόμαστε εδώ και τρία χρόνια, αλλά δεν έτυχε ποτέ να δούμε ο ένας τον άλλο διαφορετικά. Ούτε καν το περίμενα όπως δεν τον περίμενε ούτε κι εκείνος. Με προσέγγισε πολύ έξυπνα και ήταν αρκετά επίμονος. Είναι άντρας παλαιάς κοπής, που ξέρει τι χρειάζεται μια γυναίκα", τόνισε η Χριστίνα στο περιοδικό.

Όσον αφορά το τέλος της σχέσης της με τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα, δήλωσε ότι "όταν μια σχέση φτάνει στο τέλος της και αρχίζεις να αισθάνεσαι συναισθήματα για κάποιον άλλον άντρα, θεωρώ ότι είναι πιο έντιμο να το πεις".

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της στο περιοδικό, η Χριστίνα δέχεται ακόμη το φλερτ κυρίως νεαρότερων ανδρών.

URL]]

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Σύμφωνα με τα λεγόμενά της στο περιοδικό, η Χριστίνα δέχεται ακόμη το φλερτ κυρίως νεαρότερων ανδρών.            :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Μπορω να χτυπήσω 3 απανωτές  :cum:  :cum:  :cum:

με το χριστινάκι  :rockon:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Δεν την έβαλε στα μπουρδέλα..κατά το...ΒΑΛΕ ΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ...ΚΟΛΤΕΜΠΕΛΑ...

panaotispaok

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μπραβο ρε φιλε!!εισαι τεραστιος...ειναι μεγαλη καυλα!!!

akanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2012
Κριτικές
2
Like
315
Πόντοι
36
30 χρονια τωρα ..εχει φαει τρελη πουτσα.. :pipa2: :pipa2:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
στην 3η φωτογραφια βγηκε πολυ ωραια η σκροφα.... :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom