You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χριστίνα Παππά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freeboy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 332K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
foxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 120
- Πόντοι
- 16
κωλααααρααααα μουυυυ
Κορμάρα αλλά το πρόσωπο που βγαίνει στις φωτογραφίες δυστυχώς δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα: την είχα δει σε νοσοκομείο να τρέχει ανήσυχη με μάλλον πρόχειρο μακιγιαζ και το πρόσωπο της ήταν πολυ χάλια, σκάμμενο? είχε περάσει άσχημη ακμή στην εφηβεία? Πάντως μου έκανε τόση εντύπωση που την ξανακοίταξα να σιγουρευτώ ότι είναι αυτή. Και αυτό πριν από αρκετά χρόνια. (όχι ότι δεν την πηδάμε, έτσι? ;))
alsomas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3
- Πόντοι
- 11
Κορμάρα αλλά το πρόσωπο που βγαίνει στις φωτογραφίες δυστυχώς δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα: την είχα δει σε νοσοκομείο να τρέχει ανήσυχη με μάλλον πρόχειρο μακιγιαζ και το πρόσωπο της ήταν πολυ χάλια, σκάμμενο? είχε περάσει άσχημη ακμή στην εφηβεία?
Αμα τις ρίξω τα ριζόγαλα μου στην μάπα ως μεικαπ θα ερθει στα ίσα της
Αμα τις ρίξω τα ριζόγαλα μου στην μάπα ως μεικαπ θα ερθει στα ίσα της
Είναι σαν να κατουράς στην θάλασσα: Τι να της κάνει άλλη μια σταγόνα στον ωκεανο....
alsomas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3
- Πόντοι
- 11
Είναι σαν να κατουράς στην θάλασσα: Τι να της κάνει άλλη μια σταγόνα στον ωκεανο....
Μωρε ας μου καθότανε και θα την εκανα την μάπα της γυαλί.
Εχω μυστικη φορμουλα στο ρυζόγαλό μου
Επισκέπτης
Κορμάρα αλλά το πρόσωπο που βγαίνει στις φωτογραφίες δυστυχώς δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα: την είχα δει σε νοσοκομείο να τρέχει ανήσυχη με μάλλον πρόχειρο μακιγιαζ και το πρόσωπο της ήταν πολυ χάλια, σκάμμενο? είχε περάσει άσχημη ακμή στην εφηβεία? Πάντως μου έκανε τόση εντύπωση που την ξανακοίταξα να σιγουρευτώ ότι είναι αυτή. Και αυτό πριν από αρκετά χρόνια. (όχι ότι δεν την πηδάμε, έτσι? ;))
Υπάρχει γυναίκα που να πάει σε νοσοκομείο και να είναι θεά ?. Ώρες-ώρες γράφονται υπερβολικά πράγματα.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
"Στο τέλος του γάμου μου με τον Κλαούντιο, είχα αισθήματα για κάποιον άλλο"
Η Χριστίνα Παππά μίλησε στο περιοδικό ΟΚ για τη νέα της σχέση, αλλά και για τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα.
Αποκαλυπτική σχετικά με την προσωπική της ζωή ήταν η Χριστίνα Παππά στο ΟΚ! μιλώντας για τη σχέση της με τον Χάρη Σταματίου και το διαζύγιο με τον Ιταλό μπασκετμπολίστα.
"Με τον Χάρη γνωριζόμαστε εδώ και τρία χρόνια, αλλά δεν έτυχε ποτέ να δούμε ο ένας τον άλλο διαφορετικά. Ούτε καν το περίμενα όπως δεν τον περίμενε ούτε κι εκείνος. Με προσέγγισε πολύ έξυπνα και ήταν αρκετά επίμονος. Είναι άντρας παλαιάς κοπής, που ξέρει τι χρειάζεται μια γυναίκα", τόνισε η Χριστίνα στο περιοδικό.
Όσον αφορά το τέλος της σχέσης της με τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα, δήλωσε ότι "όταν μια σχέση φτάνει στο τέλος της και αρχίζεις να αισθάνεσαι συναισθήματα για κάποιον άλλον άντρα, θεωρώ ότι είναι πιο έντιμο να το πεις".
Σύμφωνα με τα λεγόμενά της στο περιοδικό, η Χριστίνα δέχεται ακόμη το φλερτ κυρίως νεαρότερων ανδρών.
Η Χριστίνα Παππά μίλησε στο περιοδικό ΟΚ για τη νέα της σχέση, αλλά και για τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα.
Αποκαλυπτική σχετικά με την προσωπική της ζωή ήταν η Χριστίνα Παππά στο ΟΚ! μιλώντας για τη σχέση της με τον Χάρη Σταματίου και το διαζύγιο με τον Ιταλό μπασκετμπολίστα.
"Με τον Χάρη γνωριζόμαστε εδώ και τρία χρόνια, αλλά δεν έτυχε ποτέ να δούμε ο ένας τον άλλο διαφορετικά. Ούτε καν το περίμενα όπως δεν τον περίμενε ούτε κι εκείνος. Με προσέγγισε πολύ έξυπνα και ήταν αρκετά επίμονος. Είναι άντρας παλαιάς κοπής, που ξέρει τι χρειάζεται μια γυναίκα", τόνισε η Χριστίνα στο περιοδικό.
Όσον αφορά το τέλος της σχέσης της με τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα, δήλωσε ότι "όταν μια σχέση φτάνει στο τέλος της και αρχίζεις να αισθάνεσαι συναισθήματα για κάποιον άλλον άντρα, θεωρώ ότι είναι πιο έντιμο να το πεις".
Σύμφωνα με τα λεγόμενά της στο περιοδικό, η Χριστίνα δέχεται ακόμη το φλερτ κυρίως νεαρότερων ανδρών.
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
panaotispaok
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μπραβο ρε φιλε!!εισαι τεραστιος...ειναι μεγαλη καυλα!!!
Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 444
- Πόντοι
- 166
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008