Νέα

Χριστίνα Μπόμπα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 607
  • Εμφανίσεις 245K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.114
Πόντοι
6.056
Ουτε να μου τον δει τυπε ..
κωλος φουλ κυτταρίτιδα , χαμηλοκωλα εντελως
πολυ μέτρια , εξω βρισκεις για πλακα πολυ καλυτερες της , με διαφορά κιολας :coffee::coffee::coffee:
Eιναι λιγο μπαμπατσικη ειναι η αληθεια:confused::confused::confused::coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.725
Πόντοι
12.756
Δεν το λέω για αυτό...απλά μου φαίνεται κάπως περίεργο να κράζουμε τέτοιες γυναίκες λες και μπαίνουμε καθημερινά σε καλύτερες...δεν ξέρω αλλά κάπως με παραξενεύει που νομίζουμε ότι τέτοιες γυναίκες πάρα τις ατέλειες τους τις θεωρούμε δεδομένες

καταρχην δεν κραζω , ειπα δεν ειναι αντικειμενικα μουναρα .
Κάποιοι απο μας μπορει να μπαινουμε και σε καλυτερες καθημερινα , κακό ειναι ;; ή η Μπομπα ειναι το απολυτο μουνο 10αρι και δεν πρόκειται και ολο το κοσμο να ψαξεις δεν θα βρεις καλυτερη ;;;;

Ξαναλεω , εξω εχει πολυ καλυτερες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Eιναι λιγο μπαμπατσικη ειναι η αληθεια:confused::confused::confused::coffee:
α μπραβο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.725
Πόντοι
12.756
Το ότι είναι μπαμπατσικη εγώ το θεωρώ προσόν...καλύτερα να έχει πιασίματα κι ας έχει κυτταρίτιδα πάρα να είναι κοκαλιάρα

στα λογια μου ερχεσαι , το μπαμπατσικη αντικειμενικα δεν ειναι καλο , υποκειμενικα σου αρεσει εσενα , άλλο αυτο , να μην την λεμε και την απολυτη μουναρα ομως , μην τρελαθουμε και εντελως

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.680
Πόντοι
4.546
Ουτε να μου τον δει τυπε ..
κωλος φουλ κυτταρίτιδα , χαμηλοκωλα εντελως
πολυ μέτρια , εξω βρισκεις για πλακα πολυ καλυτερες της , με διαφορά κιολας :coffee::coffee::coffee:
Άκουσα κάτι για κάποιο βίντεο....αληθεύει ή ράδιο αρβύλα?

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.114
Πόντοι
6.056
στα λογια μου ερχεσαι , το μπαμπατσικη αντικειμενικα δεν ειναι καλο , υποκειμενικα σου αρεσει εσενα , άλλο αυτο , να μην την λεμε και την απολυτη μουναρα ομως , μην τρελαθουμε και εντελως
Kαλα,εδω μεσα εβγαλαν και την Δαναη χοντρη:coffee::coffee::coffee::coffee::confused::confused::confused:

Jax Teller

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
7.711
Πόντοι
1.046
Το ότι θεωρεί κάνεις "μουναρα" είναι υποκειμενικό...πάντως για μένα προτιμώ την φυσική ομορφιά πάρα τα ελαττώματά της πάρα την εντελώς ψεύτικη που είναι τίγκα στην υπερβολή...για μένα λοιπόν η μπομπα είναι μια χαρα γυναικάρα...κι ας έχει κυτταρίτιδα και μερικά παραπάνω κιλά...στο κάτω κάτω δεν το έκρυψε ποτέ και αυτό για μένα τους είναι προσόν της

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.593
Πόντοι
3.656
Το ότι θεωρεί κάνεις "μουναρα" είναι υποκειμενικό...πάντως για μένα προτιμώ την φυσική ομορφιά πάρα τα ελαττώματά της πάρα την εντελώς ψεύτικη που είναι τίγκα στην υπερβολή...για μένα λοιπόν η μπομπα είναι μια χαρα γυναικάρα...κι ας έχει κυτταρίτιδα και μερικά παραπάνω κιλά...στο κάτω κάτω δεν το έκρυψε ποτέ και αυτό για μένα τους είναι προσόν της
Δε μετραει...εσυ εμπαινες και σε αυτο..

Συνημμένα

• Firefox_Screenshot_2024-09-09T15-28-15.923Z.png
    Firefox_Screenshot_2024-09-09T15-28-15.923Z.png
    356,3 KB · Εμφανίσεις: 51

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.114
Πόντοι
6.056
Ναι έμπαινα...και απ ότι φαίνεται δεν είμαι ο μόνος...καλύτερα το φυσικό με ατέλειες πάρα το ψεύτικο
Aυτο δεν πιστευω να παει για την Σταματιναρα,ενταξει μπορει να εχει αφησει αυτι απειραχτο:confused::confused::confused::coffee:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.593
Πόντοι
3.656
Ναι έμπαινα...και απ ότι φαίνεται δεν είμαι ο μόνος...καλύτερα το φυσικό με ατέλειες πάρα το ψεύτικο
Και η Μπαρκα φυσικοτατη ειναι...και μερικοι κακιασμενοι θα ελεγαν οτι εχει ατελειες...

Jax Teller

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
7.711
Πόντοι
1.046
Aυτο δεν πιστευω να παει για την Σταματιναρα,ενταξει μπορει να εχει αφησει αυτι απειραχτο:confused::confused::confused::coffee:
Όλες οι διασημες όλο και κάτι έχουν πειράξει πάνω τους...δεν πιστεύω να υπάρχει καμία που να μην έχει κανει μποτοξ...να μην έχει βάλει λίγο βυζι παραπάνω κλπ...αλλά μερικές μερικές τον έχουν πάει αλλού...απο που να ξεκινήσω...απο τουνη καινούργιο ηλιαδη και άλλες πολλες...οπότε κατά τη γνώμη μου καλά θα κάνουμε όλοι μας να εκτιμάμε λίγο περισσότερο την φυσική ομορφιά και ας έχει ατέλειες

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.114
Πόντοι
6.056
Όλες οι διασημες όλο και κάτι έχουν πειράξει πάνω τους...δεν πιστεύω να υπάρχει καμία που να μην έχει κανει μποτοξ...να μην έχει βάλει λίγο βυζι παραπάνω κλπ...αλλά μερικές μερικές τον έχουν πάει αλλού...απο που να ξεκινήσω...απο τουνη καινούργιο ηλιαδη και άλλες πολλες...οπότε κατά τη γνώμη μου καλά θα κάνουμε όλοι μας να εκτιμάμε λίγο περισσότερο την φυσική ομορφιά και ας έχει ατέλειες
Ολο και καποιος θα φιλοτιμηθει να βαλει φωτο της Σταματινας πριν τις πλαστικες.Το αστειο ειναι που βγαινουν οι καργες με μποτοξ,φουλ πλαστικες κλπ και κανουν κηρυγμα να αγαπανε το σωμα τους οι αλλες:confused::confused::confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.114
Πόντοι
6.056
τι λίγο?
τώρα που είπα λίγο, θυμήθηκα ότι είσαι λίγο χαλαρός πάλι
για ετοιμάσου...
Λιγο ανοιγμα στην λεκανη,λιγο κοιλιτσα.Δεν ειναι και Βαρκα-γιαλο:confused::confused::confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ε ναι,δυστυχως:confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom