celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.114
- Πόντοι
- 6.056
Tην τσιμπαγες μαν?Πουστρα
Tην τσιμπαγες μαν?Πουστρα
ΕύκολαTην τσιμπαγες μαν?
Μεγαλη καυλα η χριστινα μας...μας έχει τρελανειΓΥΝΑΙΚΑΡΑ
απιστευετες μπουταρες και ποδια εχειΗ καθημερινότητα μιάς Μουνάρας
Ας είμαστε ειλικρινείς...δεν υπάρχει κανείς άντρας που τιμάει τα παντελόνια του και θα έλεγε οχι σε αυτή τη γυναίκα
Νταξει φίλος γούστα είναι αυτά...απ ότι φαίνεται αρέσει σε εμένα και σε πολλούς άλλους η μπομπα...καλά θα κάνεις να εκτιμάς που και που την φυσική ομορφιά κι ας έχει ατέλειεςΟυτε να μου τον δει τυπε ..
κωλος φουλ κυτταρίτιδα , χαμηλοκωλα εντελως
πολυ μέτρια , εξω βρισκεις για πλακα πολυ καλυτερες της , με διαφορά κιολας
Ωραία γυναίκα είναι η Χριστίνα.Μην τρελαθούμε.Νταξει φίλος γούστα είναι αυτά...απ ότι φαίνεται αρέσει σε εμένα και σε πολλούς άλλους η μπομπα...καλά θα κάνεις να εκτιμάς που και που την φυσική ομορφιά κι ας έχει ατέλειες
Νταξει φίλος γούστα είναι αυτά...απ ότι φαίνεται αρέσει σε εμένα και σε πολλούς άλλους η μπομπα...καλά θα κάνεις να εκτιμάς που και που την φυσική ομορφιά κι ας έχει ατέλειες
Τούμπανο και κορμαραΗ καθημερινότητα μιάς Μουνάρας
Και ερωτώ...έστω ότι υποθετικά μπαίνεις σε ένα δωμάτιο και βλέπεις τη μπομπα στημένη να περιμένει...δεν της τον δίνεις εκεινη τη στιγμη???με αντικειμενικα πρωτυπα ομορφιάς το κοριτσι ειναι μετρια , ενα μπλε ματι εχει και απλα ολη μερα σας τουρλωνει το κωλο και το βυζι
τωρα αμα εσας σας αρεσει ειναι υποκειμενικό εντελως ..
Φυσικη ομορφια μπουτια και αστραγαλοι σαν μπουκαλες δυτη , κωλος μεσα στην κυτταρίτιδα , και απο υψος ουτε καν ..
Ξαναλέω εξω εχει πολυ καλυτερες ..
Ζομπι δεν την λες , ουτε σκιαχτρο , χαριτωμενη ειναι με καποια ωραια χαρακτηριστικα , πχ μάτια σχημα και χρώμα
Σε αυτή την κατάσταση τον δίνεις στο 70% των περιπτώσεων, αν είσαι και πιωμενος το ποσοστό χτυπάει και το 90%!!!Και ερωτώ...έστω ότι υποθετικά μπαίνεις σε ένα δωμάτιο και βλέπεις τη μπομπα στημένη να περιμένει...δεν της τον δίνεις εκεινη τη στιγμη???
Δεν το λέω για αυτό...απλά μου φαίνεται κάπως περίεργο να κράζουμε τέτοιες γυναίκες λες και μπαίνουμε καθημερινά σε καλύτερες...δεν ξέρω αλλά κάπως με παραξενεύει που νομίζουμε ότι τέτοιες γυναίκες πάρα τις ατέλειες τους τις θεωρούμε δεδομένεςΣε αυτή την κατάσταση τον δίνεις στο 70% των περιπτώσεων, αν είσαι και πιωμενος το ποσοστό χτυπάει και το 90%!!!