Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
αντε πειτε ποιος της το δινει για να παψουμε να εχουμε ελπιδες
γιατί τύπε, την έχεις για μονογαμική ?
η ελπίδα πεθαίνει τελευταία .. αλλά έχεις δίκιοΔεν έχεις καμία ελπίδα τύπε χωρίς παρεξήγηση.
Ξέρεις κατι??? Καθε πληροφορια δεκτη!!!γιατί τύπε, την έχεις για μονογαμική ?
τι γυναικαρα ειναι αυτην ρε πουστη μουΚαυλιάρα μου εσύ.
Γυναικάρα μου.
[instagram]https://www.instagram.com/p/BAj9Uy_FfPQ/?taken-by=christinamoustaka[/instagram]
τι γυναικαρα ειναι αυτην ρε πουστη μου
Δηλαδη δεν συμμεριζεσαι την αποψη καποιων ειδημονων πιο πισω που την αποκαλεσαν "ρουμανογυφτόφατσα".Τον έχω στραγγίξει κυριολεκτικά γι'αυτόν τον μούναρο
λογικο.Και δεν εισαι ο μονοςΤον έχω στραγγίξει κυριολεκτικά γι'αυτόν τον μούναρο
οσα δεν φτανει η αλεπου...Δηλαδη δεν συμμεριζεσαι την αποψη καποιων ειδημονων πιο πισω που την αποκαλεσαν "ρουμανογυφτόφατσα".
Τύπε γι' αυτην την γκομενα εχω ευχηθει να ειχα δυο πουτσες και τεσσερα χερια να τον παιζω ταυτοχροναλογικο.Και δεν εισαι ο μονος
εισαι μεγιστος ΑλεξΤύπε γι' αυτην την γκομενα εχω ευχηθει να ειχα δυο πουτσες και τεσσερα χερια να τον παιζω ταυτοχρονα
Δηλαδη δεν συμμεριζεσαι την αποψη καποιων ειδημονων πιο πισω που την αποκαλεσαν "ρουμανογυφτόφατσα".
Δεν θα μαστε με τα καλά μας λέω εγώ.
Όπως έχω γράψει και πιο πίσω αυτή την στιγμή αποτελεί ΜΑΚΡΑΝ το ωραιότερο μουνί της Ελληνικής τηλεόρασης.
Όπως έχω γράψει και πιο πίσω αυτή την στιγμή αποτελεί ΜΑΚΡΑΝ το ωραιότερο μουνί της Ελληνικής τηλεόρασης.
Θα συμφωνησω απολυτα με Pecado !!! Αυτη την στιγμη δεν υπαρχει πιο λαμπερο, καβλερο , και προστυχο κοντοπουτανο στην Ελληνικη Τιβι !!! Κααβλα το Χριστινακι !!!!Δεν θα μαστε με τα καλά μας λέω εγώ.