tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
σε ποιό σάιτ είπαμε είσαι?
μπερδεύτηκε με το orthodoxia.gr
τραλαλάκη βάλε μας το πιστοποιητικό καταθέσεων σου... εγώ το έβαλα πρόσφατα...
βάλε μας την εκκαθάριση της μισθοδοσίας σου... εγώ έβαλα και ξαναβάζω αν θέλεις... δεν παίρνω πολλά γύρω στις 4.700 λίρες (γύρω στα 6.500 ευρώ) τον μήνα... εσύ έχεις εκκαθάριση ??
για φαντάσου ρε τύπε λαδάκη να μάθαινες αύριο- μεθαύριο πως η μάνα σου ήταν πόρνη και τον έχει φάει από όλες της πάντες ... και να σου πει πως το έκανε για να ζήσει και όλα μέλι - γάλα .... ΌΧΙ μωρή να πας να σφουγγαρίσεις κανένα σκαλί τι δικαιολογία είναι αυτή ??? Αυτή είναι η κοινωνία μας δυστυχώς, έχει γεμίσει ο τόπος πουταναριά που το παίζουν κυρίες
Ρε Τραμουντάνα, το θρεντ αυτό είναι για μοντέλα .
Δεν πας άλλου να πεις τα ψέματά σου ;
Η απάντηση στο ερώτημα είναι ότι
το >90 % των μοντελων κανουν βιζιτες...
σκεψου την μουστακα μεσα σε βανακι που οδηγαει ο λαδακης
Τώρα με την κρίση, είναι περισσότερα τα μοντέλα
που κάνουν βιζιτες.
Κάνουν βιζιτες και πολλές , που δεν τους φαίνεται .
Απλά πρέπει να βρεις το κονέ, διότι δεν θελουν να φανερωθουν.
Είναι σαν τους εφοριακους, που παιρνουν φακελακια !
και φυσικά να έχεις λεφτά να τις πληρώσεις πράγμα που εσύ δεν....
ναι μαριάννα ,τί θές?αυτό είναι μια στερεοτυπική και λάθος αντίληψη και ειναι κρίμα για τα περισσότερα μοντέλα
πάρε για παράδειγμα ένα απ'τα πιο γνωστά μοντέλα αυτή τη στιγμή, που κάνει editorial, καταλόγους και δουλειές στο εξωτερικό
Rosanna Georgiou
Τη ξέρει κανείς σας?
ναι μαριάννα ,τί θές?
το οποίο το διαβεβαιώνει κάποιος ο οποίος δεν έχει πάει ποτέ με κάτι παραπάνω από πουτάνα του δεκάρικου... βρε αει στο διάολο ρε μαλάκα που έγινες ειδικός σε όλα ηλίθιο πλάσμα...
και έβγαλες μάλιστα και ποσοστό γελοίο υποκείμενο... κομπλεξικέ ανώμαλε που το πρώτο και τελευταίο απλήρωτο μουνί που είδες το είδες από μέσα προς τα έξω...
Και μονο που έχεις δώσει το προσωπικό σου προφιλ στο linkedin και
τίποτα ρητορική ήταν η ερώτηση για να δείξω ότι αυτά τα μοντέλα που είναι πραγματικά μοντέλα και όχι βίζιτες γιατί υπάρχουν και τέτοιες δεν είναι και τόσο γνωστά
τίποτα ρητορική ήταν η ερώτηση για να δείξω ότι αυτά τα μοντέλα που είναι πραγματικά μοντέλα και όχι βίζιτες γιατί υπάρχουν και τέτοιες δεν είναι και τόσο γνωστά
Σώπα ρε, ξερεις και με ποιές έχω πάει !
Στο Μεταξουργείο σπάνια πάω.
Εχω πάει από το 1992 μέχρι σήμερα ,με βιζιτες, από τις φθηνές, μέχρι
τις πιο ακριβές .
Και έχω βγάλει πολύ περισσότερες γκόμενες από σενα, διότι
εσύ είσαι ένας αλκοολικός γκρινιάρης , που δεν τα έχεις καλά ούτε
με τα έντερά σου !
Εσύ είσαι η τυπική περίπτωση του μουρτζούφλη, φαινεται
και από τη φωτο σου στο linkedin , που ενώ προσπαθεις να
χαμογελασεις, φαινεται ποσο σφιγμένος τσιγγούνης είσαι !
Καλά ρε τύπε, μπαινεις στο μπου.κομ και φανερώνεις τα προσωπικά σου
στοιχεία ;
Μόνο ψυχοπαθής το κάνει αυτό !
λετε να γαμιεται για φραγκα και η Ηρω Λεγακη ??? ακουω αποψεις
τραλαλάκη βάλε μας το πιστοποιητικό καταθέσεων σου... εγώ το έβαλα πρόσφατα...
βάλε μας την εκκαθάριση της μισθοδοσίας σου... εγώ έβαλα και ξαναβάζω αν θέλεις... [size=16pt]δεν παίρνω πολλά γύρω στις 4.700 λίρες (γύρω στα 6.500 ευρώ) τον μήνα...[/size] εσύ έχεις εκκαθάριση ??