LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.274
- Πόντοι
- 8.645
Λες να ξεσκονίζει το λουκούμι ο τύπος?
Ε στη μύκονο είναι, μπορεί να ήθελε να μπει στο κλίμα του νησιού
Λες να ξεσκονίζει το λουκούμι ο τύπος?
Επειδη ηθελε να μου στειλει sms και δεν μπορουσεΒασικά να απομακρύνετε περισσότερο αν προσέξεις το επιδιώκει αυτός… αλλά μετά στο τραπέζι που κάθονται μαζί αλλά και μετά στο κλαμπάκι αυτή δείχνει να αισθάνεται πάρα πολύ άβολα…
Ειχαμε τσακωθει εκεινη την μερα γιατι δεν ηθελα να παει μυκονο.Δείτε τα σχόλια κάτω απ' το βίντεο στο youtube...
Θλιμένη φαίνεται...
Ειχαμε τσακωθει εκεινη την μερα γιατι δεν ηθελα να παει μυκονο.
δεν με ακουσε και το πληρωσε.
Τύπε δεν ξέρω αν την γαμάει ο Πάνος Ζήνας που είναι μαζί της ,πάντως δεν δείχνει να περνάει καλά οπότε....
Το σχολιο στο youtube, του παρακατω τυπου ειναι η απλη και ωμη πραγματικοτητα που κανεις δεν βλεπει.
Αλέξανδρος ο Αθυρόστομος 9 hours ago
0:35 - 1:05 με θλιμένο ύφος πόρνης πολυτελείας δίπλα σ' έναν κωλόγερο.
Που δε φαίνεται καν να διασκεδάζει.
Καταπιεσμένη για το χρήμα.
Αυτή είναι η κωλοεποχή σας και το λαιφσταιλ τρέντυ νησάκι σας νεοΕλληναράδες.
Είστε λίγο μαλάκες εδώ οι περισσότεροι ή μου φαίνεται ? Δηλαδή πρέπει να είναι συνέχεια με το χαμόγελο σαν χαζοχαρούμενο όπως είναι στην tv.
Ε ωραία την είδατε μια φορά θλυμμένη και αμέσως αρχίσατε ολόκληρες υποθέσεις για την ζωή της σαν παντογνώστες.Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα.
Και εγώ και το παιδί στην αφρική και ο bill gates και ο carlos slim και ο καθένας μπορεί να βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση.Δεν έχει να κάνει με το οικονομικό αλλά με την φύση του ανθρώπου.Μην γράφετε όλοι μαλακιες εδώ μεσα.Για τον Θεό δηλαδή.Μπορεί να ψόφισε κανένας συγγενής της πρόσφατα..το ξέρετε ?
Επειδη ηθελε να μου στειλει sms και δεν μπορουσε
Είστε λίγο μαλάκες εδώ οι περισσότεροι ή μου φαίνεται ? Δηλαδή πρέπει να είναι συνέχεια με το χαμόγελο σαν χαζοχαρούμενο όπως είναι στην tv.
Ε ωραία την είδατε μια φορά θλυμμένη και αμέσως αρχίσατε ολόκληρες υποθέσεις για την ζωή της σαν παντογνώστες.Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα.
Και εγώ και το παιδί στην αφρική και ο bill gates και ο carlos slim και ο καθένας μπορεί να βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση.Δεν έχει να κάνει με το οικονομικό αλλά με την φύση του ανθρώπου.Μην γράφετε όλοι μαλακιες εδώ μεσα.Για τον Θεό δηλαδή.Μπορεί να ψόφισε κανένας συγγενής της πρόσφατα..το ξέρετε ?
Για τον Θεό δηλαδή.Μπορεί να ψόφισε κανένας συγγενής της πρόσφατα..το ξέρετε ?
Τυπε τρολλαρεις;!
Αυτο ειναι βλεμμα θλιμμενης γκομενας που ψοφησε καποιος δικος της;! Ποσα χρονια καβαλας τουτο το βρωμικο πλανητη; Εχεις γνωρισει ποτε γυναικα;