Νέα

Χριστίνα Μουστάκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 310K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Βασικά να απομακρύνετε περισσότερο αν προσέξεις το επιδιώκει αυτός… αλλά μετά στο τραπέζι που κάθονται μαζί αλλά και μετά στο κλαμπάκι αυτή δείχνει να αισθάνεται πάρα πολύ άβολα… :think:
Επειδη ηθελε να μου στειλει sms και δεν μπορουσε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Μπορουσε να σκεφτεται οτι τα χρονια περνανε και η μαλακια του δηθεν πρεπει καποτε να τελειωσει και να αποκατασταθει.

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
η οτι ο ψωνισμενος μαλακας του σηκωνεται μονο μεχρι την Μυκονο...πρεπει να βρουμε καποιον αλλο

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Μια χαρα τα πηγε μεχρι τωρα για συνηθισμενη γκομενα χωρις ταλεντο

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Οπως βεβαια ο μαλακακος μπορει να αισθανεται οτι εχει ξεπεσει με την συγκεκριμενη. Αβυσσος η ψυχη της φυλης των παριστανω

Επισκέπτης
Είστε λίγο μαλάκες εδώ οι περισσότεροι ή μου φαίνεται ? Δηλαδή πρέπει να είναι συνέχεια με το χαμόγελο σαν χαζοχαρούμενο όπως είναι στην tv.
Ε ωραία την είδατε μια φορά θλυμμένη και αμέσως αρχίσατε ολόκληρες υποθέσεις για την ζωή της σαν παντογνώστες.Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα.
Και εγώ και το παιδί στην αφρική και ο bill gates και ο carlos slim και ο καθένας μπορεί να βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση.Δεν έχει να κάνει με το οικονομικό αλλά με την φύση του ανθρώπου.Μην γράφετε όλοι μαλακιες εδώ μεσα.Για τον Θεό δηλαδή.Μπορεί να ψόφισε κανένας συγγενής της πρόσφατα..το ξέρετε ?

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Το σχολιο στο youtube, του παρακατω τυπου ειναι η απλη και ωμη πραγματικοτητα που κανεις δεν βλεπει.

Αλέξανδρος ο Αθυρόστομος 9 hours ago

0:35 - 1:05 με θλιμένο ύφος πόρνης πολυτελείας δίπλα σ' έναν κωλόγερο.
Που δε φαίνεται καν να διασκεδάζει.
Καταπιεσμένη για το χρήμα.
Αυτή είναι η κωλοεποχή σας και το λαιφσταιλ τρέντυ νησάκι σας νεοΕλληναράδες.

:thumbsup:

Εγώ τύπε, αφού διάβασα αυτό το σχόλιο την λυπήθηκα πάντως....σε λίγα χρόνια που θα θεωρείται "πουρό" τι θα κάνει??? :P

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Είστε λίγο μαλάκες εδώ οι περισσότεροι ή μου φαίνεται ? Δηλαδή πρέπει να είναι συνέχεια με το χαμόγελο σαν χαζοχαρούμενο όπως είναι στην tv.
Ε ωραία την είδατε μια φορά θλυμμένη και αμέσως αρχίσατε ολόκληρες υποθέσεις για την ζωή της σαν παντογνώστες.Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα.
Και εγώ και το παιδί στην αφρική και ο bill gates και ο carlos slim και ο καθένας μπορεί να βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση.Δεν έχει να κάνει με το οικονομικό αλλά με την φύση του ανθρώπου.Μην γράφετε όλοι μαλακιες εδώ μεσα.Για τον Θεό δηλαδή.Μπορεί να ψόφισε κανένας συγγενής της πρόσφατα..το ξέρετε ?

Ναι εντάξει και αυτό παίζει, αλλά θα το κάνει μπροστά στην κάμερα, στην Μέκκα της νεοπλουτοκαγκουριάς και μάλιστα όταν συνοδεύει κάποιον?Δύσκολο....

Chris MacNeil

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Μαζευτηκανε ολοι οι πριγκιπες και οι ψυχολογοι του μπου να δειξουν την σκληρη πραγματικοτητα..! Οχι πως το καναν με την κρυφη ελπιδα, μηπως κατα τυχη διαβασει τα σχολια το Χριστινακι (ή εστω καμια αλλη, που να ναι απελπισμενη ρε αδερφε) και τους στειλει μηνυμα να γαμηθουν! Προς θεου!

Ελατε πειτε την αληθεια ρε παιδες. Αντρες ειμαστε, καταλαβαινω τις φαντασιωσεις σας, αλλα καν τε λιγο κρατει! Κανεις σας δε βλεπει αυτη τη μουρη πρωτη φορα και κανεις σας δεν τη βλεπει συγκεκριμενα οταν οι μικρες κυκλοφορανε με πουρα. Η γκομενα βαριοτανε οχι τον τυπα, αλλα το οτι καθοτανε στον κωλο της και δεν μιλαγε σε κανεναν, δεν χορευε και δεν ειχε την προσοχη ουτε του σερβιτορου. Ε, σα γυναικα, μουναρα και διασημη το οτι ειναι εγωκεντρικο παπαρι που θελει προσοχη απ τους γυρω και ειδικα σε "club", ερχεται σα λογικη συνεχεια.

Καλη η φαντασιωση, αλλα ειναι ρεζιλικι να προσπαθητε να θρεψετε το εγω σας δημοσια.

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16

τυπε σου φαινεται για τοσο συναισθηματικη η γκομενα;  :think:

Chris MacNeil

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Για τον Θεό δηλαδή.Μπορεί να ψόφισε κανένας συγγενής της πρόσφατα..το ξέρετε ?

Τυπε τρολλαρεις;!

Untitled.png

Αυτο ειναι βλεμμα θλιμμενης γκομενας που ψοφησε καποιος δικος της;! Ποσα χρονια καβαλας τουτο το βρωμικο πλανητη; Εχεις γνωρισει ποτε γυναικα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom