Νέα

Χριστίνα Μουστάκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 310K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μονο λεφτα εχει δικε μου ?
εξυπνος , πετυχημενος , διασημος , σωματαρας.
αλλα ως γνωστον οσα δεν πιανει η αλεπου...
με καινούριες τρίχες.
πάντως δεν νομίζω ότι είναι και ξεφτέρι, μπορεί τα ανέκδοτα που έκανε σκετσάτσια και τα έβαζε στην τηλεόραση να ήταν ωραία, αλλά όταν είναι να ανοίξει το στόμα του να πει κάτι δικό του όλο μαλακίες πετάει, ίδιου επιπέδου με τον λαζόπουλο, δηλαδή ότι εντυπωσιάζει τις ηλικίες 17 και κάτω. από δημιουργηκότητα/αυτοσχεδιασμό επίσης τίποτα, απλά έχει τον σερβετά από δίπλα/πίσω του και τον κρατάει.

κανένας άσχημος δεν είναι, και την καράφλα την έφτιαξε και από σουβλί πάει να γίνει φούσκας, γενικώς άμα έχεις γνωριμίες στη ζώου μπίζνα και φράγκα βγάζεις(εξαργυρώνεις τις γνωριμίες σε κλαμπ, ρ/φ σταθμούς, διαφημίσεις, κ.τ.λ.) εεε και ζώου μπίζνα είναι αυτή, τα καλύτερα μουνιά εκεί κυκλοφορούν, και από προθυμία άλλο τίποτα, 10 τσιμπούκια για ένα λεπτό δημοσιότητας.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τωρα εμενα πειραζει που μου αρεσει μια αλλη κοπελα μελαχρινη που ηταν? ή ειναι ακομα στην εκπομπη και της μοιαζει? μερικες φορες νομιζω οτι ελεγε αυτη τα νεα για το internet. δεν ξερω ονομα αλλα νομιζω οτι ηταν πιο ομορφη
ήταν πιο φυσική και πιο αυθόρμητη, καθότι πιο ξύπνια, αυτή τη βάλανε λόγω βυζιών.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ρε μάγκες σοβαρά τώρα αυτός ο μηταράς ο κανάκης τα είχε μαζι της...;;;;;
γιατί αυτή ποιος νομίζεις ότι την πήδαγε;
ήταν υπεύθυνος παραγωγής της εκπομπής της.
"ανάλυσέ το".... :idiot:  :2funny:
URL]]

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
ηταν μια που της εμοιαζε της μουστακα και λεγανε τα νεα εναλλαξ

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
με καινούριες τρίχες.
πάντως δεν νομίζω ότι είναι και ξεφτέρι, μπορεί τα ανέκδοτα που έκανε σκετσάτσια και τα έβαζε στην τηλεόραση να ήταν ωραία, αλλά όταν είναι να ανοίξει το στόμα του να πει κάτι δικό του όλο μαλακίες πετάει, ίδιου επιπέδου με τον λαζόπουλο, δηλαδή ότι εντυπωσιάζει τις ηλικίες 17 και κάτω. από δημιουργηκότητα/αυτοσχεδιασμό επίσης τίποτα, απλά έχει τον σερβετά από δίπλα/πίσω του και τον κρατάει.

κανένας άσχημος δεν είναι, και την καράφλα την έφτιαξε και από σουβλί πάει να γίνει φούσκας, γενικώς άμα έχεις γνωριμίες στη ζώου μπίζνα και φράγκα βγάζεις(εξαργυρώνεις τις γνωριμίες σε κλαμπ, ρ/φ σταθμούς, διαφημίσεις, κ.τ.λ.) εεε και ζώου μπίζνα είναι αυτή, τα καλύτερα μουνιά εκεί κυκλοφορούν, και από προθυμία άλλο τίποτα, 10 τσιμπούκια για ένα λεπτό δημοσιότητας.
Έλα μια χαρά είναι ο Κανάκης μωρέ. Και όλοι οι Αρβυλαίοι μια χαρά παιδιά και οι Αρβυλίτσες μια χαρά κορίτσα. :grin: Μην τα ψειρίζουμε όλα. Δες τί σούργελο κυκλοφορεί στην τηλεόρα γενικώς...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Ευγενία Σαμαρά. Συμπαθέστατη.

gtheo

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
γιατί αυτή ποιος νομίζεις ότι την πήδαγε;
ήταν υπεύθυνος παραγωγής της εκπομπής της.
"ανάλυσέ το".... :idiot:  :2funny:
http://[URL unfurl="true"]www.livemovies.gr/files/imagecache/full_view/analyse_to.jpg[/img[/URL]]
[/quote]2 μετρα μουναρα

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.076
Πόντοι
1.686
μονο??????? πολυ πιο ομορφη και αυθεντικη απο την Χριστινα. ειναι ρε παιδι μου κοπελα που σου κανει κλικ.

Εσυ εχεις και καλο γουστο μαλλον ,για να βαζεις εργο του Μοραλη για αβαταρ !

Στη πλατεια Ρηγιλλης ,στα αρχεια της ραδιοτηλεορασης ,εχει dvd με τη ζωή του .

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Εσυ εχεις και καλο γουστο μαλλον ,για να βαζεις εργο του Μοραλη για αβαταρ !

Στη πλατεια Ρηγιλλης ,στα αρχεια της ραδιοτηλεορασης ,εχει dvd με τη ζωή του .
Σε ευχαριστω αν και η αισθητικη δεν εχει να κανει με το καλο η κακο γουστο. ειναι απροσδιοριστη γι αυτο και δεν εχει υπερθετικό βαθμο.
η αληθεια ειναι βεβαια οτι προτιμω να εχω στον τοιχο μου εργα του παρα να εμβαθυνω στην ζωη του αν και εχω δει ενα ντοκυμαντερ αυτοβιογραφικο που εδειχνε το σπιτι του στην Αιγινα και την εικαστικη του τεχνοτροπια

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.076
Πόντοι
1.686
Σε ευχαριστω αν και η αισθητικη δεν εχει να κανει με το καλο η κακο γουστο. ειναι απροσδιοριστη γι αυτο και δεν εχει υπερθετικό βαθμο.
η αληθεια ειναι βεβαια οτι προτιμω να εχω στον τοιχο μου εργα του παρα να εμβαθυνω στην ζωη του αν και εχω δει ενα ντοκυμαντερ αυτοβιογραφικο που εδειχνε το σπιτι του στην Αιγινα και την εικαστικη του τεχνοτροπια

Εχεις δικιο γενικα ,ομως εγω σου ειπα τα πιο πανω για να τονισω οτι με 1 ευρω ,εχει απιθανα dvd με ντοκυμαντερκαι εργα  το αρχειο της ραδιοτηλεορασης στη Ρηγιλλης !

Καλη η Μουστάκα ,αλλα αφου δεν μπορουμε να την αγορασουμε ,
ας αγορασουμε καποιο ωραιο dvd ! :2funny: :2funny: :2funny:

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.495
Πόντοι
216