billsalonika1926
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.676
- Πόντοι
- 491
H καλύτερη πίπα της πιάτσας με διαφορά... και τα καταπίνει κοιτώντας σε στα μάτια... δεν υπάρχει...
Καλησπέρα σας!!! Τι κάνετε καυλες μου??
Να ενημερωσω οτι τελικά δεν έγινε κ δε θα γίνει ντουέτο με Όλγα.
Καλη συνέχεια!!
καλό μήνα....Καλησπέρα καυλες μου!!! Καλό μήνα σε ολους σας!!!
Με πολύ και και γιατί όχι και
:-*
Πολύ σωστή η καυλιαρα Χριστίνα!!Καλησπέρα. Δεν παίρνω τηλ τα τηλέφωνα που με κάλεσαν, διότι δε θέλω να φέρω κανέναν σε δυσκολη θέση. Μπορείς να μου στειλεις πμ με το τηλ σου και τις ωρες που μπορω να επικοινωνησω μαζι σου και θα σε καλεσω.
Φιλια σε ολους.
Η αληθεια ειναι πως δεν ζητηθηκε (απο οτι καταλαβα) να απαντησει με τηλεφωνικη κληση, αλλα να απαντησει το μυνημα.
Τελος παντων.. τα της επικοινωνιας διαφερουν απο κοπέλα σε κοπέλα, και κρίνονται και ανάλογα.
Έχει τύχει στο παρελθον να απαντήσω σε μήνυμα..και ή το διάβασε και δεν το διέγραψε ή δεν το διάβασε καθόλου..και έπεσε στα χέρια της συζύγου...και μετα μου έστελνε μηνύματα του τύπου "ΑΣΕ ήσυχο τον άντρα μου..", "μην μπλεκεις με παντρεμένο " κλπ. Και φυσικά με έπαιρνε τηλέφωνο και κάποια στιγμη της απαντησα και της είπα οτι έχει γίνει κάποια παρεξήγηση και οτι εγώ έχω σχέση και της έδωσα να μιλήσει με εναν φιλο μου, που το επαιξε σύζυγος μου. Δεν το πολυπιστεψε..συνεχίστηκαν τα μηνύματα για λίγο καιρό αλλά δεν απαντουσα..μέχρι που σταμάτησε.
Έχει τύχει στο παρελθον να απαντήσω σε μήνυμα..και ή το διάβασε και δεν το διέγραψε ή δεν το διάβασε καθόλου..και έπεσε στα χέρια της συζύγου...και μετα μου έστελνε μηνύματα του τύπου "ΑΣΕ ήσυχο τον άντρα μου..", "μην μπλεκεις με παντρεμένο " κλπ. Και φυσικά με έπαιρνε τηλέφωνο και κάποια στιγμη της απαντησα και της είπα οτι έχει γίνει κάποια παρεξήγηση και οτι εγώ έχω σχέση και της έδωσα να μιλήσει με εναν φιλο μου, που το επαιξε σύζυγος μου. Δεν το πολυπιστεψε..συνεχίστηκαν τα μηνύματα για λίγο καιρό αλλά δεν απαντουσα..μέχρι που σταμάτησε.