christina ka8hghtria
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2016
- Like
- 18
Καυλιαρη μου....
Καυλιαρη μου....
δεν μου καθησεΑρνητικο εδω δεν τραβηξες?
δεν μου καθησε
η κατω βολτα...Τωρα σε εφαγε η τεχνολογια....
Καλημέρα κάβλα δασκάλα!
Καυλιαρη μου....
καλημερα καυλιαρη μου...Καλημέρα κάβλα δασκάλα!
εσυ τωρα τι δεν καταλαβες..για πες!
με φιλη της μαλλον DUO θα κανει... εκτος αν εχεις κατι αλλο κατα νου....Κανείς και τρίο με φίλη σου;
κοιτα να δεις να πω κατι να ειμαι δικαιος...Και οποιος σε εχει βολταρει ξερει...Η πιπα που κανεις ναι, ειναι απο τις ΤΟΠ4...ΟΜΩΣ το τραβηγμα και το στραγγισμα που εκανες στον Δρουτσο, καθως φυσικα τα ματακια σου κοιτουσαν τα δικα μου, και καθως αφηνες να φυγει καποια ποσοτητα μελασας απο το στοματακι σου...απλα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ! Πραγματικα, αξεχαστη! Το μεγαλο σου ατου! Θα πρεπει να σε βολταρουν για να καταλαβουν...
γι αυτό που έγραψες στον τύπο...εσυ τωρα τι δεν καταλαβες..για πες!
ενταξει ο τυπος ειναι οτι ειναι...εσυ τοσο καιρο εδω μεσα δεν καταλαβες οτι το γραφω αυτο για πλακα?γι αυτό που έγραψες στον τύπο...
δεν είπα κάτι.....ενταξει ο τυπος ειναι οτι ειναι...εσυ τοσο καιρο εδω μεσα δεν καταλαβες οτι το γραφω αυτο για πλακα?
και να το παρω εισαι Θεσσαλινικη....μου πεφτει πααααρα πολυ μακρια...Με την καθοδο σου σε παω στον Ελληνα για μια εξομολογηση σωτηριας...δεν είπα κάτι.....
................................................................................
μάλλον πρέπει να πάρεις το θυμιατό
Είμαι Αθήνα σήμερα ... Ίσως να μείνω κ αύριο....και να το παρω εισαι Θεσσαλινικη....μου πεφτει πααααρα πολυ μακρια...Με την καθοδο σου σε παω στον Ελληνα για μια εξομολογηση σωτηριας...