nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.135
- Πόντοι
- 1.106
Τυπε θέλω να βγάλω το Νέο ΚλικΈχετε καντίνα ή Μπιτσόμπαρο;
Τυπε θέλω να βγάλω το Νέο ΚλικΈχετε καντίνα ή Μπιτσόμπαρο;
Τυπε πως θα τα μετρήσεις δεν κόβουμε αποδείξεις;Θα κατοχυρωθεί σε όποιον μου δώσει 30% από τις εισπράξεις της επιχείρησης του.
Τα Λεγραινά είναι από την άλλη μεριά, αλλά αν δίνετε 35% τα φέρνω ανατολικά.
Έχω Γεωργιανό τσεκαδόρο.Τυπε πως θα τα μετρήσεις δεν κόβουμε αποδείξεις;
Το άλλη μεριά σημαίνει Κακία Θάλασσα Πόρτο Ράφτη κτλ
ΥΓ Αν μπορεις στείλε και το βίντεο της Ραλλης
σωστος ,εμπ1 χωρις δευτερες σκεψεις και ψιλα γραμματα.....καλο,καλο!Την είδα τις προάλλες με μαγιό εκ του σύνεγγυς, να παίρνει το μπάνιο της σε σχετικά απόμερη παραλία της Αττικής, και αναθεώρησα την άποψη που είχα σχηματίσει.
Ψηλή, σικάτη, με ωραίο παράστημα, αρχαϊκή ομορφιά και καταπληκτικό κώλο.
Το άλλη μεριά σημαίνει Κακία Θάλασσα Πόρτο Ράφτη κτλ
Αλμυροπόταμος????Υπάρχει και η βορειοανατολική Αττική.
Μάτι, Άγιος Ανδρέας, Νέα Μάκρη, Ζούμπερι, Σχοινιάς, Αγία Μαρίνα Μαραθώνα κλπ.
Αλμυροπόταμος????
Ναι αλλά από αγ μαρίνα περνάς απέναντι....Καλός! Αλλά είναι στην Εύβοια.
Ναι αλλά από αγ μαρίνα περνάς απέναντι....
Δεν είναι απόμερα χαχαχαΓιατί όχι στα Νέα Στύρα;
Ο καθείς με το ελάττωμα του.Είστε πολύ εκδικητικός τύπος, ε;
Γιατί; Είναι απόμερα στον Αλμυροπόταμο;Δεν είναι απόμερα χαχαχα
Ο καθείς με το ελάττωμα του.
Άλλος εκδικητικός... Άλλος εγκλωβισμένος σε ένα σώμα με φύλο που δεν μπορεί να αποδειχθεί...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατί; Είναι απόμερα στον Αλμυροπόταμο;
Όχι άλλα εγώ το είπα πρώτος για τα Στύρα ....όταν έλεγα Αλμυροπόταμος να λεγες δεν είναι απόμεραΟ καθείς με το ελάττωμα του.
Άλλος εκδικητικός... Άλλος εγκλωβισμένος σε ένα σώμα με φύλο που δεν μπορεί να αποδειχθεί...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατί; Είναι απόμερα στον Αλμυροπόταμο;
Σωστό κι αυτό.Όχι άλλα εγώ το είπα πρώτος για τα Στύρα ....όταν έλεγα Αλμυροπόταμος να λεγες δεν είναι απόμερα
Σε έχω παρατηρήσει καιρό τώρα όπως γράφεις ...αλλά δεν είχε τύχη να έχουμε σε κάποιο νήμα αντιπαράθεση ...είσαι πολύ καλός ....χαχαχαχα....Σωστό κι αυτό.
Λάθος του αυτόματου συστήματος διόρθωσης.Τώρα γίναμε από ντιντιδες αναποφάσιστοι; Μάλιστα.
Δεν αληθεύει. Αλλά σας ευχαριστώ για τη φιλοφρόνηση.Σε έχω παρατηρήσει καιρό τώρα όπως γράφεις ...αλλά δεν είχε τύχη να έχουμε σε κάποιο νήμα αντιπαράθεση ...είσαι πολύ καλός ....χαχαχαχα....
Όπως τα λέω !!!! Θα τα πούμε σε άλλο νήμα ....Δεν αληθεύει. Αλλά σας ευχαριστώ για τη φιλοφρόνηση.
Που να πας από Παλαιό Φάληρο εκεί ρε μάν.Μακρυά...Σε ποια παραλια εμφανίστηκε;θέλω να παω με το ποδηλατο αν και είναι ακουριασμενη η σέλα του