Νέα

Χριστίνα Ανδρεάδου: Από το GNTM στο πορνό !!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

RT103

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
1.897
Πόντοι
216
Υπάρχουν και άλλες δλδ ελληνίδες;

Απογειώθηκε απο όταν σταμάτησε να κάνει σεξ μονο με τον καγκουρα γκομενο της.
Αυτό έπρεπε να το αποφασίσει και η Ινα για να σαρωνε κυριολεκτικά

• Like
Αντιδράσεις: Ettore

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
23.188
Πόντοι
11.695
Ναι άλλο αυτό αλλά πολύ καλύτερη η Ινα για μένα
φυσικά έχεις δικαίωμα να γουστάρεις περισσότερο όποια!
Το γούστο είναι προσωπικό και ποτέ αντικειμενικό!! Ο καθένας ότι του βγάζει περισσότερα γούστα...

Παρόλα αυτά....στη συζητηση που γίνεται εδώ, μιλάμε για την μόνη ελληνίδα πορνοσταρ που κάνει καριέρα έξω, σε πολύ μεγάλα (στα μεγαλύτερα) στούντιο!

Με τη λογική σου, θα σου πω κι εγώ ότι για μένα Νο1 είναι μια άλλη, Ρουμάνα κι αυτή, η Σαλίνα Ντιβάιν!
Δεν βγάζουμε άκρη...

Αυτη είναι η μόνη μου ένσταση σε αυτά που λες!! Χαιρετώ...

ΥΓ: αν και οι πληροφορίες μου λένε ότι προκειται για μια απλή καθημερινή κοπέλα (για την Κρίστυ μιλάω) πρέπει να παραδεχτούμε ότι στο φακό γραφει φανταστικά!!

:hi:

RT103

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
1.897
Πόντοι
216
φυσικά έχεις δικαίωμα να γουστάρεις περισσότερο όποια!
Το γούστο είναι προσωπικό και ποτέ αντικειμενικό!! Ο καθένας ότι του βγάζει περισσότερα γούστα...

Παρόλα αυτά....στη συζητηση που γίνεται εδώ, μιλάμε για την μόνη ελληνίδα πορνοσταρ που κάνει καριέρα έξω, σε πολύ μεγάλα (στα μεγαλύτερα) στούντιο!

Με τη λογική σου, θα σου πω κι εγώ ότι για μένα Νο1 είναι μια άλλη, Ρουμάνα κι αυτή, η Σαλίνα Ντιβάιν!
Δεν βγάζουμε άκρη...

Αυτη είναι η μόνη μου ένσταση σε αυτά που λες!! Χαιρετώ...

ΥΓ: αν και οι πληροφορίες μου λένε ότι προκειται για μια απλή καθημερινή κοπέλα (για την Κρίστυ μιλάω) πρέπει να παραδεχτούμε ότι στο φακό γραφει φανταστικά!!

Είναι μουναρα δεν αμφιβάλλω σε αυτό

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.782
Σωστό, μόνο που η Ίνα δεν είναι Ελληνίδα!
Φαίνεται ότι υπάρχει μια παρανόηση! Η Ίννα Ιννάκι (Inna Innaki) είναι πράγματι Ελληνίδα, γεννημένη στις 9 Αυγούστου 1988 στο Περιστέρι Αττικής.

PPb38ed0f1-b3ff-4f00-8921-b3c63df0f3ac.png

Christy White Seals the Deal with Romeo First.

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
23.188
Πόντοι
11.695
Φαίνεται ότι υπάρχει μια παρανόηση! Η Ίννα Ιννάκι (Inna Innaki) είναι πράγματι Ελληνίδα, γεννημένη στις 9 Αυγούστου 1988 στο Περιστέρι Αττικής
Απ’τα ελληνικά της, δεν φαίνεται να είναι ελληνίδα αλλά δεν θα επιμείνω καθώς δεν έχω δει κ διαβατήριο! :rockon:

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.782
Η Ίννα Ιννάκι έχει ελληνική και ρουμανική καταγωγή, με τον πατέρα της να είναι Έλληνας και τη μητέρα της Ρουμάνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom