Νέα

Χρηματοληπτική ικανότητα Ελληνικών Τραπεζών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα axaxouxas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 380
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.101
Πόντοι
10.413
Προσπαθω να αποφασισω αναμεσα στο να στειλω τις καταθεσεις μου είτε στην Τραπεζα Κυπρου (στο εξωτερικό ομως) ή στο Private Banking της Eurobank EFG Κύπρου.
Για την πρωτη μαλλον καποιος θα ελεγε πως ειναι ασφαλης επιλογή. Η γνωμη σας για το Private Banking της Eurobank EFG Κύπρου?
H καποια αλλη σκεψη σε οτι αφορα που να εχει κανεις τις καταθεσεις του?

θανκς,

τασος

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Προσπαθω να αποφασισω αναμεσα στο να στειλω τις καταθεσεις μου είτε στην Τραπεζα Κυπρου (στο εξωτερικό ομως) ή στο Private Banking της Eurobank EFG Κύπρου.
Για την πρωτη μαλλον καποιος θα ελεγε πως ειναι ασφαλης επιλογή.
Με ποιο τρόπο θα το κάνεις αυτό? Πρέπει να πας εκεί στην Κύπρο - να δηλώσεις μόνιμη Δνση κλπ. Τα κέρδη διώχνουν οι τράπεζες έξω - τα κεφάλαια είναι εδώ, Ελληνική περιουσία.

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.101
Πόντοι
10.413
Μου το εχουν περιγραψει πολυ απλουστερο: μεταφερω τα λεφτα μου στην Τρ. Κυπρου εδω στην Ελλαδα και αυτοι φροντιζουν να μου ανοιξουν λογαριασμο στην Κυπρο οπου θα μεταφερθούν τα λεφτα με καποιο εξοδο της ταξης των 100-200 ευρω (αφου τελειώσουν διαφορες χαρτουρες που αναλαμβανουν απο την Τραπεζα). Το εχει κανει φιλος (το ξερω) και το θεωρει προφανως πολυ-πολυ πιο ασφαλες απο Ελλαδα.

Για την Eurobank Κυπρου μου το ειπε η ιδια η Eurobank εδω στην Αθηνα οταν τους ειπα πως ετοιμαζομαι να αποσυρω τα λεφτα μου απο αυτους για να τα στειλω στην Κυπρο. Απλως δεν ξερω ποια εναλλακτικη ειναι καλυτερη. Παλι η Eurobank μου ειπε πως θα μου ετοιμασουν ολα τα χαρτια και εγω θα υπογραψω απλως εδω στην Αθηνα.

Για Ελβετιες και αλλες χωρες εχω ακουσει για πιο βαριες διαδικασιες (αλλα παλι καποιοι μικροκαταθετες το εχουν κανει). Καπου διαβαζα πως η Κυπρος εχει πολυ ρευμα σε οτι αφορα τους "μικροκαταθετες" εως 200 χιλ. ευρω.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Με ποιο τρόπο θα το κάνεις αυτό? Πρέπει να πας εκεί στην Κύπρο - να δηλώσεις μόνιμη Δνση κλπ. Τα κέρδη διώχνουν οι τράπεζες έξω - τα κεφάλαια είναι εδώ, Ελληνική περιουσία.

Έχω την εντύπωση ότι για την Τράπεζα Κύπρου ισχύει αυτό που λέει ο tkinaliss χωρίς να χρειάζεται να είσαι κάτοικος Κύπρου.
Ανοίγεις από εδώ τον λογαριασμό αλλά είναι σαν να τον έχεις στην Κύπρο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε περίπτωση στάσης πληρωμών του δημοσίου ή αλλαγής νομίσματος και υποτίμησης.
Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες, σκοπεύω να πάω να ρωτήσω.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Μου το εχουν περιγραψει πολυ απλουστερο: μεταφερω τα λεφτα μου στην Τρ. Κυπρου εδω στην Ελλαδα και αυτοι φροντιζουν να μου ανοιξουν λογαριασμο στην Κυπρο οπου θα μεταφερθούν τα λεφτα με καποιο εξοδο της ταξης των 100-200 ευρω (αφου τελειώσουν διαφορες χαρτουρες που αναλαμβανουν απο την Τραπεζα). Το εχει κανει φιλος (το ξερω) και το θεωρει προφανως πολυ-πολυ πιο ασφαλες απο Ελλαδα.
Αν εννοείς να μετατρέψεις τα λεφτά σου σε Λίρες Κύπρου, Αγγλίας ή οτιδήποτε - αυτό δεν γίνεται καθόλου εύκολα μια και απαγορεύεται να βγάλεις χρήμα από τη χώρα. Γι' αυτό και σου είπα πρέπει να πας εκεί, να δηλώσεις μόνιμη κατοικία κλπ. Αυτό που περιγράφεις είναι απλή μεταφορά χρημάτων μεταξύ λογαριασμών - δεν είναι το ίδιο.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αν εννοείς να μετατρέψεις τα λεφτά σου σε Λίρες Κύπρου, Αγγλίας ή οτιδήποτε - αυτό δεν γίνεται καθόλου εύκολα μια και απαγορεύεται να βγάλεις χρήμα από τη χώρα. Γι' αυτό και σου είπα πρέπει να πας εκεί, να δηλώσεις μόνιμη κατοικία κλπ. Αυτό που περιγράφεις είναι απλή μεταφορά χρημάτων μεταξύ λογαριασμών - δεν είναι το ίδιο.

Η Κύπρος έχει ευρώ, έχεις χάσει επεισόδια.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Η Κύπρος έχει ευρώ, έχεις χάσει επεισόδια.
Sorry - λάθος εκ παραδρομής. Είχα την ίδια συζήτηση με συνάδελφο στη δουλειά που θέλει να στείλει τις οικονομίες του στην Αγγλία στην Barclays (αλλά να τα βάλει εδώ στο υποκατάστημα της Αθήνας).

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.101
Πόντοι
10.413
με την μεταφορα στην Κυπρου το θεμα ειναι ισως πιο σιγουρο?
με το Private Banking της Eurobank EFG Κύπρου δεν ξερω τι παιζει σε περίπτωση στάσης πληρωμών του δημοσίου ή αλλαγής νομίσματος και υποτίμησης....
ξερει κανεις?

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Για την πρωτη μαλλον καποιος θα ελεγε πως ειναι ασφαλης επιλογή. Η γνωμη σας για το Private Banking της Eurobank EFG Κύπρου?
H καποια αλλη σκεψη σε οτι αφορα που να εχει κανεις τις καταθεσεις του?

θανκς,

τασος
αν το προβλημα σου ειναι απλα, να εξασφαλιστεις απο πιθανη πτωχευση μιας Ελληνικης τραπεζας, μπορεις πολυ απλα να μεταφερεις τα χρηματα σου σε μια τραπεζα που εχει "μητρικη" του εξωτερικου!

Αν π.χ. πτωχευσει η Eurobank Ελλαδας, πιστευεις οτι η θυγατρικη της Eurobank κυπρου,, θα τη γλιτωσει? Οχι! Αρα τελικα, θα βγεις χαμενος!

Με την ιδια λογικη, για να πτωχευσει η HSBC Ελλαδας ας πουμε, θα πρεπει να την αφησει η μητρικη HSBC, πραγμα λιγο δυσκολο, αν η μητρικη του εξωτερικου δεν εχει αντιστοιχα προβληματα με τις Ελληνικες τραπεζες...

Παντως η πιο ασφαλης και συντηριτικη πρακτικη, ειναι αυτη που εκαναν οι παππουδες μας, δηλαδη, τα λεφτα κατω απο το στρωμα, μονο που σε αυτη τη συγκυρια με τις ιδιαιτεροτητες της και την ανασφαλεια ακομη και για την αξια των ιδιων των χρηματων, η λυση ειναι οι λιρες στο κιουπι και θαμενες στο χωραφι....

Παντως, για να ξερεις, οι περιοδοι κρισης για καποιους ειναι περιοδοι μεγαλων ευκαιριων! Πχ, ακομη και ενας μικροκαταθετης, αν φερθει εξυπνα και εκμεταλλευτει τις συγκυριες, και το κυριοτερο, αν εκμεταλλευτει το γεγονος οτι οι πραγματικα πλουσιοι δεν υπαρχει περιπτωση να χασουν τα λεφτα τους λογω της κρισης, μπορει να βρει τροπους οχι απλα να συντηρησει, αλλα και να αυξησει το κεφαλαιο του...

αυτια....

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
με την μεταφορα στην Κυπρου το θεμα ειναι ισως πιο σιγουρο?
με το Private Banking της Eurobank EFG Κύπρου δεν ξερω τι παιζει σε περίπτωση στάσης πληρωμών του δημοσίου ή αλλαγής νομίσματος και υποτίμησης....
ξερει κανεις?

Νομίζω ότι ο συγκεκριμένος λογαριασμός στην Κύπρου σου εξασφαλίζει τα χρήματα και σε περίπτωση στάσης πληρωμών του ελληνικού Δημοσίου και σε περίπτωση αλλαγής νομίσματος και υποτίμησης. Λειτουργεί καθαρά με καθεστώς Κύπρου.
Βέβαια, αν κάνουν ντου οι Μογγόλοι στην Κύπρο, θα έχεις πρόβλημα.
Η καλύτερη λύση είναι να τα φας στις πουτάνες και στις κραιπάλες, αυτή είναι η γνώμη μου. Μετά θα είσαι ελεύθερος, δεν θα ανησυχείς για τίποτα.

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.101
Πόντοι
10.413
τους Μογγολους δεν τους ειχα σκεφτει....
ελεγα οντως να ρωτησω και σε τιποτα αλλες τραπεζες που εχουν μητρικη στο εξωτερικο, αλλα ποιος τραπεζικος θα σου μιλησει ανοιχτα?
η μονη λύση να πεσω σε κανενα συμφορουμιτη που να την εχει ψαξει και να εχει τακτοποιησει το θεμα του με τον ιδανικο τροπο (και να θελει να το μοιραστει μαζι μας βεβαια)...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Η καλύτερη λύση είναι να τα φας στις πουτάνες και στις κραιπάλες, αυτή είναι η γνώμη μου. Μετά θα είσαι ελεύθερος, δεν θα ανησυχείς για τίποτα.
Συμφωνώ - όσο λιγότερα, τόσο μικρότερο το άγχος. Εναλλακτικά, μπορεί και πρέπει να απαιτήσει κανείς να αμοίβεται σε δολλάρια τα οποία θα μεταφέρει κατά καιρούς στο χωριό του και θα τα θάβει κάτω από καμιά ελιά. :rockon:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Έχω μια απορία...
Έστω ότι πτωχεύουμε, καταρρέουν οι τράπεζες, ξαναγυρνάμε στη δραχμή (τί στο διάολο τυπώνουν εδώ και τόσους μήνες στο νομισματοκοπείο) και εσείς έχετε προλάβει και έχετε βγάλει € 100.000 στην Κύπρο πχ, σεβαστό ποσό μεν αλλά όχι επαρκές να πάτε να ζήσετε έξω μόνιμα...
Πώς το ξαναφέρνετε στο ελλάντα που θα είναι σε κατάσταση εκκτάκτου ανάγκης και ότμ μετρητό εντοπίσει που ανήκει σε έλληνα υπήκοο που το σήκωσε προ κρίσης και το "εξαφάνισε" θα κατάσχεται αν το εντοπίσει, όπως θα δεσμεύει τις όποιες καταθέσεις θα έχουν μείνει ελλάδα;
Με βαλίτσα από το αεροδρόμιο;
Με καϊκι από την Πάφο;
Μέσω τουρκίας, από μυστικά περάσματα στον Έβρο αν δεν έχει πλυμμήρες;
Με διακτινισμό;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Έχω μια απορία...
Έστω ότι πτωχεύουμε, καταρρέουν οι τράπεζες, ξαναγυρνάμε στη δραχμή (τί στο διάολο τυπώνουν εδώ και τόσους μήνες στο νομισματοκοπείο) και εσείς έχετε προλάβει και έχετε βγάλει € 100.000 στην Κύπρο πχ, σεβαστό ποσό μεν αλλά όχι επαρκές να πάτε να ζήσετε έξω μόνιμα...
Πώς το ξαναφέρνετε στο ελλάντα που θα είναι σε κατάσταση εκκτάκτου ανάγκης και ότμ μετρητό εντοπίσει που ανήκει σε έλληνα υπήκοο που το σήκωσε προ κρίσης και το "εξαφάνισε" θα κατάσχεται αν το εντοπίσει, όπως θα δεσμεύει τις όποιες καταθέσεις θα έχουν μείνει ελλάδα;
Με καϊκι από την Πάφο;
Με διακτινισμό;
κρυμμενο στο χαλουμι και την λουντζα... :uglystupid:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Έχω μια απορία...
Έστω ότι πτωχεύουμε, καταρρέουν οι τράπεζες, ξαναγυρνάμε στη δραχμή (τί στο διάολο τυπώνουν εδώ και τόσους μήνες στο νομισματοκοπείο).....
Αυτό τώρα που το διάβασες? :S Στο δίκτυο ή τίποτα πιο έγκυρο?

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Έχω μια απορία...
Με καϊκι από την Πάφο;
Με διακτινισμό;
τα 100.000 ειναι τοσο μικρο ποσο, που και επανω σου το κουβαλας σε 500 ευρα.

ουτως η αλλως, με το internet banking φασιστοεθνικι μου, το να μεταφερεις ενα ποσο απο το εξωτερικο εδω ειναι παιχνιδακι.

Στην τελειως ακραια περιπτωση ολικης καταστροφης, δεσμευσης καταθεσεων κλπ. μπορεις να σηκωνεις απο ΑΤΜ καποια χρηματα καθε μερα αναλογα με το οριο σου η το οριο που θα ορισει το κρατος σε εκεινη την περιπτωση! Δε θα καταργηθουν και τα ΑΤΜ!!! Ουτε θα χασεις τα λεφτα σου!

Εντιτ: Σε τοσο ακραιο σεναριο, κερδισμενοι θα ειναι αυτοι που εχουν τα λεφτα τους σε χρυσο, στο κιουπι που λεγαμε και πιο πριν.... βλ. κατοχη

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Έχω μια απορία...
Με καϊκι από την Πάφο;
Με διακτινισμό;

Sorry ρε παλικάρια αλλά έχετε αρχίσει να λέτε μεγάλες μπαρούφες, άμα έχει ο άνθρωπος λεφτά στο εξωτερικό
δεν θα τα φέρει πίσω στην Ελλάδα, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ τίποτα για το Internet Banking και Shopping;

Ότι θέλει να αγοράσει θα το αγοράζει με την χρεωστική/πιστωτική καρτούλα του στην Κυπριακή Τράπεζα
και θα του το παραδίδουν στο Ελλαδ-Ιστάν.

Επίσης, στο Χολαργό έλεγε ο Ζούγκλας προ ημερών οτι έφεραν με Νταλίκες Ευρωπαϊκό 'Χαρτί' για εκτύπωση
ακριβώς γιατί ο κοσμάκης έχει αρχίσει και μικραίνει τις 'θέσεις' του στις Ελλεεινίδες Τράπεζες οπότε
λόγω έλλειψης Ρευστότητας φέρανε να τυπώσουνε Ευράκια κι όχι δραχμούλες.

Το άλλο οτι θα 'κατάσχουνε' οτι μετρητό σηκώθηκε προς κρίσης είναι άποψη εντελώς για τα πανηγύρια,
εδώ δεν 'ελέγχουν' τους τραπεζικούς λογαριασμούς φοροκλεπτών και θα μπούνε σε σπίτια για κατ οίκον έρευνα ευρώ,
ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66

ουτως η αλλως, με το internet banking φασιστοεθνικι μου, το να μεταφερεις ενα ποσο απο το εξωτερικο εδω ειναι παιχνιδακι.

Στην τελειως ακραια περιπτωση ολικης καταστροφης, δεσμευσης καταθεσεων κλπ. μπορεις να σηκωνεις απο ΑΤΜ καποια χρηματα καθε μερα αναλογα με το οριο σου η το οριο που θα ορισει το κρατος σε εκεινη την περιπτωση! Δε θα καταργηθουν και τα ΑΤΜ!!! Ουτε θα χασεις τα λεφτα σου!

Εντιτ: Σε τοσο ακραιο σεναριο, κερδισμενοι θα ειναι αυτοι που εχουν τα λεφτα τους σε χρυσο, στο κιουπι που λεγαμε και πιο πριν.... βλ. κατοχη
1. Όλοι όσοι ανησυχούν στην Ελλάδα, έχουν μέχρι τόσα και είναι οι οικονομίες μιας ζωής (είτε νόμιμες είτε παράνομες). Λες όλοι αυτοί να θέλουν να έχουν στο σπίτι 500ευρα?

2. Ο τύπος παραπάνω θέλει να εξασφαλίσει τα χρήματά του με κάποιο τρόπο - όχι να κάνει web banking.

3. Αν γίνει στάση πληρωμών, φυσικά και θα χάσεις τα λεφτά σου - όχι μόνο θα μπει όριο στο τι δίνουν τα ATM, αλλά και στο μισθό της δασκάλας (έπαιρνες 1500, πάρε τώρα 700 γιατί τόσα έχω).

Για το χρυσό έχεις δίκιο - χρυσές στο χωριό στο σεντούκι κλπ.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αυτό τώρα που το διάβασες? :S Στο δίκτυο ή τίποτα πιο έγκυρο?

Πριστίν, λείπεις καιρό και ξέχασες την ειρωνική στάση μου στις θεωρίες συνομωσίας...

Sorry ρε παλικάρια αλλά έχετε αρχίσει να λέτε μεγάλες μπαρούφες, άμα έχει ο άνθρωπος λεφτά στο εξωτερικό
δεν θα τα φέρει πίσω στην Ελλάδα, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ τίποτα για το Internet Banking και Shopping;

Ότι θέλει να αγοράσει θα το αγοράζει με την χρεωστική/πιστωτική καρτούλα του στην Κυπριακή Τράπεζα
και θα του το παραδίδουν στο Ελλαδ-Ιστάν.

Επίσης, στο Χολαργό έλεγε ο Ζούγκλας προ ημερών οτι έφεραν με Νταλίκες Ευρωπαϊκό 'Χαρτί' για εκτύπωση
ακριβώς γιατί ο κοσμάκης έχει αρχίσει και μικραίνει τις 'θέσεις' του στις Ελλεεινίδες Τράπεζες οπότε
λόγω έλλειψης Ρευστότητας φέρανε να τυπώσουνε Ευράκια κι όχι δραχμούλες.

Το άλλο οτι θα 'κατάσχουνε' οτι μετρητό σηκώθηκε προς κρίσης είναι άποψη εντελώς για τα πανηγύρια,
εδώ δεν 'ελέγχουν' τους τραπεζικούς λογαριασμούς φοροκλεπτών και θα μπούνε σε σπίτια για κατ οίκον έρευνα ευρώ,
ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ.

Καλά...
Ούτε που κατάλαβες τί έγραψα και θέλεις και να σχολιάσεις...
Στο "internet banking" και ειδικότερα στην ηλεκτρονική μεταφορά κεφαλαίων, ένας λογαριασμός χρεώνεται και άλλος πιστώνεται...
Αν ο λογαριασμός που πιστώνεται είναι δεσμευμένος, πώς θα σηκώσει ο δικαιούχος τα λεφτά του;
Απλό είναι...
Άσε που οι τράπεζες δηλώνουν και κρατούν καταστάσεις όλων των μεταφορών κεφαλαίων ανεξαρτήτως του τρόπου που γίνονται, από ένα ποσό και πάνω...Σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης, όπως πχ χρεωκοπία και δεσμευση λογαριασμών, οι έλεγχοι αυτοί θα γίνουν πιο εντατικοί...
Αν δεν ξέρουμε κάτι...

Μάην Φύρερ, δες τί γράφω στον άλλον για το ίντερνετ...
Και όχι, τα ΑΤΜ δεν θα καταργηθούν αλλά σε περίπτωση πτώχευσης, τα όρια αναλήψεων είναι πολύ σφιχτά...
Στην αργεντινή είχε μπει όριο $ 250 το μήνα...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
1. Όλοι όσοι ανησυχούν στην Ελλάδα, έχουν μέχρι τόσα και είναι οι οικονομίες μιας ζωής (είτε νόμιμες είτε παράνομες). Λες όλοι αυτοί να θέλουν να έχουν στο σπίτι 500ευρα?

2. Ο τύπος παραπάνω θέλει να εξασφαλίσει τα χρήματά του με κάποιο τρόπο - όχι να κάνει web banking.

3. Αν γίνει στάση πληρωμών, φυσικά και θα χάσεις τα λεφτά σου - όχι μόνο θα μπει όριο στο τι δίνουν τα ATM, αλλά και στο μισθό της δασκάλας (έπαιρνες 1500, πάρε τώρα 700 γιατί τόσα έχω).

Για το χρυσό έχεις δίκιο - χρυσές στο χωριό στο σεντούκι κλπ.
1. Ειναι και αυτο μια εναλλακτικη για οποιους φοβουνται τη δεσμευση καταθεσεων! Σαφως και υπαρχει ο κινδυνος ληστειας κλπ. αλλα σε τετοιες καταστασεις δε μπορεις να τα εχεις και ολα!

2. Γιαυτο το θεμα, ειπα στο φιλο 2 πραγματακια πιο πριν

3. Νομιζω το θεμα δεν εχει να κανει με το αν θα μειωθει ο μισθος της δασκαλας, αλλα με το πως καποιος που εχει λεφτα σε καταθεσεις, θα καταφερει να τα εξασφαλισει τουλαχιστο σε περιπτωση πτωχευσης...

Δυστυχως, παρολλη την εξελιξη μας (και καλα), παλι η ιστορια (οι παππουδες) θα μας καθοδηγησουν να ξεπερασουμεμια τοσο δυσκολη κατασταση, αν αυτη τελικα συμβει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom