axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Με αφορμη αυτο που εγινε στην Αμερικη με την ανακοινωση πτωχευσεως
μεγαλης Τραπεζας της Αμερικης
απο τα στεγαστικα δανεια και με αφορμη της Κρισης που ολοι λιγο πολυ βιωνουμε
στην Ευρωπη γενικα και στην Ελλαδα.....
Και με το σκεπτικο οτι ΟΛΟΙ λιγο πολυ εχουμε ενα α-β κομποδεμα στην τραπεζα που για αλλους ειναι τιποτα και για πολλους ειναι κοπποι ΖΩΗΣ ...
Θετω τα εξης ερωτηματα προς ανοικτη συζητηση ωστε να βγουν καποια συμπερασματα
1ον . Ποσο ασφαλεις ειναι οι καταθεσεις μας δεδομενου οτι ολοι εχουν κι ενα στεγαστικο η επιχειρηματικο δανειο στο κεφαλι τους .
2ον . Πως εξασφαλιζουν οι τραπεζες τα κεφαλαια των πιστωτων τους (πελατες - επανδυτων - αποταμιευτων)
3ον . Ποιο ειναι το μινιμουν ποσον που μπορει να παρει καποιος απο τραπεζα αφου αυτη βαρεσει κανονι
(εχω ακουσει για 20.000 ευρω χωρις να ειναι σιγουρο καθως αλλος μου ειπε για 100.000)
4ον . Πως μπορει ο καθε καταθετης να ελεγξει αν η τραπεζα του ειναι επισφαλης η ασφαλης ;
5ον . Υπαρχει κρατικος οργανισμος που να ελεγχει τις τραπεζες ;
Να σημειωσω οτι ρωτησα τι γινεται και με αυτους που χρωστουν στην τραπεζα που θα βαρεσει κανονι....
και μου ειπαν οτι αυτοι θα τα πληρωσουν !!!!!
Μονο οι καταθετες θα χασουν δηλαδη !!!!
Ενω ρωτησα τρεις τραπεζες και ολες μου ειπαν οτι ο ανταγωνιστης τους δεν ειναι καλος (επιφοβος) ενω αυτες ειναι η κορυφη !!!!!
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
μεγαλης Τραπεζας της Αμερικης
απο τα στεγαστικα δανεια και με αφορμη της Κρισης που ολοι λιγο πολυ βιωνουμε
στην Ευρωπη γενικα και στην Ελλαδα.....
Και με το σκεπτικο οτι ΟΛΟΙ λιγο πολυ εχουμε ενα α-β κομποδεμα στην τραπεζα που για αλλους ειναι τιποτα και για πολλους ειναι κοπποι ΖΩΗΣ ...
Θετω τα εξης ερωτηματα προς ανοικτη συζητηση ωστε να βγουν καποια συμπερασματα
1ον . Ποσο ασφαλεις ειναι οι καταθεσεις μας δεδομενου οτι ολοι εχουν κι ενα στεγαστικο η επιχειρηματικο δανειο στο κεφαλι τους .
2ον . Πως εξασφαλιζουν οι τραπεζες τα κεφαλαια των πιστωτων τους (πελατες - επανδυτων - αποταμιευτων)
3ον . Ποιο ειναι το μινιμουν ποσον που μπορει να παρει καποιος απο τραπεζα αφου αυτη βαρεσει κανονι
(εχω ακουσει για 20.000 ευρω χωρις να ειναι σιγουρο καθως αλλος μου ειπε για 100.000)
4ον . Πως μπορει ο καθε καταθετης να ελεγξει αν η τραπεζα του ειναι επισφαλης η ασφαλης ;
5ον . Υπαρχει κρατικος οργανισμος που να ελεγχει τις τραπεζες ;
Να σημειωσω οτι ρωτησα τι γινεται και με αυτους που χρωστουν στην τραπεζα που θα βαρεσει κανονι....
και μου ειπαν οτι αυτοι θα τα πληρωσουν !!!!!
Μονο οι καταθετες θα χασουν δηλαδη !!!!
Ενω ρωτησα τρεις τραπεζες και ολες μου ειπαν οτι ο ανταγωνιστης τους δεν ειναι καλος (επιφοβος) ενω αυτες ειναι η κορυφη !!!!!
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ