Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
παντως για να λεμε του στραβου το δικιο ....

ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΙΜΗΣΗ ΠΕΦΤΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
παντως για να λεμε του στραβου το δικιο ....

ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΙΜΗΣΗ ΠΕΦΤΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

δεν ειναι θεμα διαφημισης φιλε.
η εθνικη ειναι σημειο αναφορας για την ελληνικη οικονομια για πολλους λογους που δεν αναλυονται εδω.
ετσι και η μετοχη της ειναι μετρο συγκρισης και για αυτο ακουγεται τοσο πολυ.Βεβαια τυχαινει να ειναι και πολυ φθηνη σε αυτη την τιμη

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Προς τον συντεκνο Cretan 335..

Σε συνεχεια των παραπανω μνματων μας, και κρινοντας απο τους δεικτες Ευρωπης και ΗΠΑ, πιστευω πως τουλαχιστον αυριο θα εχει ενα παρτυ στο ΧΑΑ, για το οποιο εχω ηδη προσκληση... :dancing:

Αυτα..

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
στο +10% εκλεισαν nasdaq s&p500 και νταου τζονης

μαλλον θα εχουμε μια καλη μερα και στο ελληνικο αυριο

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Προς τον συντεκνο Cretan 335..

Σε συνεχεια των παραπανω μνματων μας, και κρινοντας απο τους δεικτες Ευρωπης και ΗΠΑ, πιστευω πως τουλαχιστον αυριο θα εχει ενα παρτυ στο ΧΑΑ, για το οποιο εχω ηδη προσκληση... :dancing:

Αυτα..
Και αύριο να μην είναι.....πλησιάζει η ώρα του.
Εσυ αγόραζε και όπως είπαμε, δώκε με κι εμένα μπάρμπα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Παντως καπου ''ακουστηκε''
και ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ του ευρω !!!!!

Κατα ποσον θα μπορουσε να ειναι εφικτο αυτο ?
Βρε ήμαρτον λέμε  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Ένα νόμισμα δεν υποτιμάται έτσι γενικά και αόριστα.
Υποτιμάται έναντι άλλων νομισμάτων.
Αυτή την περίοδο που διανύουμε ποιά οικονομία σε ολόκληρο τον πλανήτη είναι σε καλλύτερη κατάσταση για να υποτιμηθεί το ευρώ έναντι του νομίσματος της?? Οεο

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Σιγουρα δεν ειναι ευκολο να υποτιμηθει το ευρω των τοσων οικονομιων

Αλλα και το οτι το δολλαριο ανεβαινει δεν ειναι ανησυχητικο ?

Δεν ειναι μια μορφη υποτιμησης αυτη ?

Ολα αυτα χωρις να ειμαι γνωστης οποτε μην παρεξηγηθουν οι οποιες κοτσανες διαβαστουν .....

Παντως αυριο για πρωτη φορα στην ζωη μου λεω να τοποθετησω 10.000 ευρα στην εθνικη κι οτι κατσει για διαστημα 2-3 ετων

αλλωστε δεν μου χρειαζονται και δεν μου λειπουν.......

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Σιγουρα δεν ειναι ευκολο να υποτιμηθει το ευρω των τοσων οικονομιων

Αλλα και το οτι το δολλαριο ανεβαινει δεν ειναι ανησυχητικο ?

Δεν ειναι μια μορφη υποτιμησης αυτη ?

Ολα αυτα χωρις να ειμαι γνωστης οποτε μην παρεξηγηθουν οι οποιες κοτσανες διαβαστουν .....

Παντως αυριο για πρωτη φορα στην ζωη μου λεω να τοποθετησω 10.000 ευρα στην εθνικη κι οτι κατσει για διαστημα 2-3 ετων

αλλωστε δεν μου χρειαζονται και δεν μου λειπουν.......

Λοπον...τα περι ευρω,δολλαριου,υποτιμησεων και ισοτιμιας γενικα ειναι ανωφελο να εξηγηθουν εδω.Δεν ξερεις και δεν προκειται να μαθεις απο το παρον φορουμ.
Αν ενδιαφερεσαι βρες ενα οικονομολογο να σου τα εξηγησει εκ του συνεγγυς.

Για την αγορα που λες τωρα.Με  10,000 αν την αγορασεις με 14€ θα παρεις περιπου 715 τεμ.
Με βαση τα κερδη που εκτιμαται να εχει η τραπεζα το 2008,περιπου 1,65 δις ευρω,και υπο την προυποθεση οτι θα ακολουθησει την μερισματικη πολιτικη που ακολουθει χρονια τωρα τοτε τον μαιο ή τον ιουνιο του 2009 θα παρεις περιπου 1,20 με 1,30€ μερισμα ανα μετοχη.
Δηλαδη 850€ με 930€.
Δηλαδη 8,5% με 9,3% αποδοση κεφαλαιου.

Τετοιες αποδοσεις δεν βρισκεις σε καμμια μορφη καταθεσης.

Αν τωρα η τραπεζα αυξησει τα κερδη της στο μελλον,κατι που ειναι πολυ πιθανο,τοτε τα επομενα ετη η αποδοση του κεφαλαιου σου μπορει να ειναι ακομα καλυτερη αφου ειναι πολυ πιθανο να αυξησει αναλογα και το μερισμα που θα διανειμει.

Γενικα η εταιρεια ειναι υγιης,προβληματα εχει βεβαια οπως καθε επιχειρηση αλλα εχει την ικανοτητα να τα ξεπερνα.
Κατα την γνωμη μου σε 2-3 χρονια θα εχεις επιτυχει μια πολυ καλη αποδοση.
Θα εχεις και καλο  μερισμα και η μετοχη θα ειναι αρκετα πιο ψηλα.

καλο ειναι παντως να σπαμε το ποσο που επενδυουμε σε περισσοτερες μετοχες και κλαδους.
επειδη ομως 10,000 δεν ειναι αρκετα για μεγαλη διασπορα μπορει απλα να επιλεξεις 3 μετοχες του κλαδου.Εξαλλου αυτη τη στιγμη ολες οι μεγαλες ελληνικες τραπεζες ειναι τζαμπα.
εγω θα επερνα εθνικη,πειραιως και αλφα.

PS η εθνικη λειτουργει απο το 1841.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ευχαριστω πολυ φιλε ΚΟΚΟΛΟΝΓΚΕ (ονομα κι αυτο !!!!)

Να 'σαι καλα .....

Sternos

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Άρχισε το πάρτη...10% πάνω σήμερα...
Έλα πάρε - πάρε!!! Κιλίμια χαλιά... :rockon:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Με μαυρη καρδια,αποφασισα πως σημερα πρεπει να τους πουλησω τα χαρτια μου..

Πολλα χαμογελα βλεπω στο σημερινο παρτυ και δεν μου πολυ-αρεσουν..

Αυτα..

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Μάλλον τις πήρε ο Axaxouxas.

Ε ρε και να τον κάνεις πλούσιο και να σου αγοράσει την μεζονέττα για όσα ζητάς.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Μάλλον τις πήρε ο Axaxouxas.

Ε ρε και να τον κάνεις πλούσιο και να σου αγοράσει την μεζονέττα για όσα ζητάς.

Μακαρι να τις πηρε και να κονομησει πολλα λεφτα ο ανθρωπος...

Εμενα αλλο πραγμα μου εχει "καρφωθει' στο μυαλο..Και δυστυχως δεν μπορω να το καταλαβω..
( και ενοχλουμαι Βολταιρο, οταν δεν μπορω να καταλαβω κατι..)

Για ποιο λογο ο Αλογοσκουφης, δινει βοηθεια στις τραπεζες της ταξεως των 28 δις ευρω ( πολυ παραπανω ακομα και απο τις σημερινες αποτιμησεις τους..και μην ξεχναμε οτι οι τραπεζες πηραν 30% σε 2 ημερες..***), οταν ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...!!!

Δηλαδη οι τραπεζες λενε δεν εχουμε προβλημα, αλλα περιμενουν στην σειρα να παρουν το επιδομα...τι παιζεται ?

*** Σημερινες κεφ. αποτιμησεις τραπεζων σε δις ευρω..

- ΕΤΕ   - 7,8
- ΑΛΦΑ  - 4,7
- ΕΥΡΩΒ - 4,3
- ΚΥΠΡ  - 2,3
- ΜΑΡΦΒ - 2,12
- ΕΜΠ   - 0,972
- ΕΓΝΑΚ - 0,673
- ΤΤ    - 0,717
- ΑΤΤ   - 0,243
- ΓΤΕ   - 0,186
- ΑΣΠΤ  - 0,07

Αρα ολες οι τραπεζες στην Ελλαδα εχουν χρηματιστηριακη αξια 24 ΔΙΣ..

Γιατι τους δινει 28 δις ??

Ποιες τραπεζες μας λενε ψεμματα ????

Αυτα..

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Λοιπον  σημερα εκανα εναρξη κωδικου
και απο εβδομαδα θα σκεφτω αν θα μπω (οταν ενεργοποιηθει)

πολυ σωστη η τοποθετηση σου nokia και εμενα ''κατι'' δεν μου καθετε καλα στην ολη φαση .....

ειδομεν

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Για ποιο λογο ο Αλογοσκουφης, δινει βοηθεια στις τραπεζες της ταξεως των 28 δις ευρω ( πολυ παραπανω ακομα και απο τις σημερινες αποτιμησεις τους..και μην ξεχναμε οτι οι τραπεζες πηραν 30% σε 2 ημερες..***), οταν ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...!!!
Το σχέδιο του Μπράουν, που σε αυτό βασίζονται και όλοι οι άλλοι Ευρωπαίοι και εκπονούν τα δικά τους, δεν χαρίζει λεφτά στις τράπεζες.
Τους δίνει ενα δάνειο το οποίο όμως πρέπει να επιστραφεί, με ευνοϊκούς όρους για το κράτος. Επίσης αποκτά το κράτος μετοχές της τράπεζας. 
Η Barclays τις πρώτες μέρες είχε πεί οτι δεν επιθυμεί να συμμετέχει σε ενα τέτοιο πρόγραμμα βοήθειας αλλά όπου την βγάλει μόνη της...
Έτσι και οι δικές μας, αφού ακόμα δεν ζορίστηκαν, δεν θέλουν να μπεί ο Αλογοσκούφης στο ΔΣ  :grin:
Όταν σφίξουν οι κώλοι, βλέπουμε :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Αυτα..

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
καλα εγω σας τα ελεγα (δειτε δικα μου ποστσ 1-2 σελιδες πριν)

απο 24/10 εβγαλα τα λεφτα μου με ΕΤΕ ΚΥΠΡ ΕΜΠ ΠΕΙΡ κ μου εμειναν κ 10000τεμ ΑΤΤ για το κερδος που αν τα πουλησω αυριο (ητοι 1,79 που εκλεισε χ10000 = 18000Ε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΑΝΕΒΕΙ ΠΑΛΙ ΑΥΡΙΟ) μεσα σε 5 μερες!
...θα χω να περασω καλα με κατι γκομενακια!
κι αν μουχε κατσει κ η αγορα ΑΛΦΑ σε 8,12 που ειχα δωσει εντολη θα ηταν ΠΟΛΥ καλυτερα!

Finder

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Το σχέδιο του Μπράουν, που σε αυτό βασίζονται και όλοι οι άλλοι Ευρωπαίοι και εκπονούν τα δικά τους, δεν χαρίζει λεφτά στις τράπεζες.
Τους δίνει ενα δάνειο το οποίο όμως πρέπει να επιστραφεί, με ευνοϊκούς όρους για το κράτος. Επίσης αποκτά το κράτος μετοχές της τράπεζας. 
Η Barclays τις πρώτες μέρες είχε πεί οτι δεν επιθυμεί να συμμετέχει σε ενα τέτοιο πρόγραμμα βοήθειας αλλά όπου την βγάλει μόνη της...
Έτσι και οι δικές μας, αφού ακόμα δεν ζορίστηκαν, δεν θέλουν να μπεί ο Αλογοσκούφης στο ΔΣ  :grin:
Όταν σφίξουν οι κώλοι, βλέπουμε :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Αυτα..

Να προσθεσουμε οτι ενας απο τους κυριους λογους που οι τραπεζες δεν θελουν αυτα τα λεφτα, ειναι γιατι το κρατος τους ζητα (επιτροπος) να δινουν λογο για το τι τα κανουν ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom