axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
χλωμό.
Θα μπορουσες να το αναλυσεις ?
η καποιος γνωστης αν υπαρχει στο Σα'ι'τ
χλωμό.
παντως για να λεμε του στραβου το δικιο ....
ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΙΜΗΣΗ ΠΕΦΤΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ
στο +10% εκλεισαν nasdaq s&p500 και νταου τζονης
μαλλον θα εχουμε μια καλη μερα και στο ελληνικο αυριο
Και αύριο να μην είναι.....πλησιάζει η ώρα του.Προς τον συντεκνο Cretan 335..
Σε συνεχεια των παραπανω μνματων μας, και κρινοντας απο τους δεικτες Ευρωπης και ΗΠΑ, πιστευω πως τουλαχιστον αυριο θα εχει ενα παρτυ στο ΧΑΑ, για το οποιο εχω ηδη προσκληση...
Αυτα..
Βρε ήμαρτον λέμεΠαντως καπου ''ακουστηκε''
και ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ του ευρω !!!!!
Κατα ποσον θα μπορουσε να ειναι εφικτο αυτο ?
Σιγουρα δεν ειναι ευκολο να υποτιμηθει το ευρω των τοσων οικονομιων
Αλλα και το οτι το δολλαριο ανεβαινει δεν ειναι ανησυχητικο ?
Δεν ειναι μια μορφη υποτιμησης αυτη ?
Ολα αυτα χωρις να ειμαι γνωστης οποτε μην παρεξηγηθουν οι οποιες κοτσανες διαβαστουν .....
Παντως αυριο για πρωτη φορα στην ζωη μου λεω να τοποθετησω 10.000 ευρα στην εθνικη κι οτι κατσει για διαστημα 2-3 ετων
αλλωστε δεν μου χρειαζονται και δεν μου λειπουν.......
Μάλλον τις πήρε ο Axaxouxas.
Ε ρε και να τον κάνεις πλούσιο και να σου αγοράσει την μεζονέττα για όσα ζητάς.
Μάλλον τις πήρε ο Axaxouxas.
Ε ρε και να τον κάνεις πλούσιο και να σου αγοράσει την μεζονέττα για όσα ζητάς.
Το σχέδιο του Μπράουν, που σε αυτό βασίζονται και όλοι οι άλλοι Ευρωπαίοι και εκπονούν τα δικά τους, δεν χαρίζει λεφτά στις τράπεζες.Για ποιο λογο ο Αλογοσκουφης, δινει βοηθεια στις τραπεζες της ταξεως των 28 δις ευρω ( πολυ παραπανω ακομα και απο τις σημερινες αποτιμησεις τους..και μην ξεχναμε οτι οι τραπεζες πηραν 30% σε 2 ημερες..***), οταν ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...!!!
Το σχέδιο του Μπράουν, που σε αυτό βασίζονται και όλοι οι άλλοι Ευρωπαίοι και εκπονούν τα δικά τους, δεν χαρίζει λεφτά στις τράπεζες.
Τους δίνει ενα δάνειο το οποίο όμως πρέπει να επιστραφεί, με ευνοϊκούς όρους για το κράτος. Επίσης αποκτά το κράτος μετοχές της τράπεζας.
Η Barclays τις πρώτες μέρες είχε πεί οτι δεν επιθυμεί να συμμετέχει σε ενα τέτοιο πρόγραμμα βοήθειας αλλά όπου την βγάλει μόνη της...
Έτσι και οι δικές μας, αφού ακόμα δεν ζορίστηκαν, δεν θέλουν να μπεί ο Αλογοσκούφης στο ΔΣ
Όταν σφίξουν οι κώλοι, βλέπουμε
Αυτα..