από την πειρα μου σε συμβουλεύω να μην ασχολεισαι με ιστορικό παραπάνω των τεσσάρων ετών
Ηθελα απο περιεργεια να δω ποιο ειναι το ιστορικο ελαχιστο της Εθνικης.
από την πειρα μου σε συμβουλεύω να μην ασχολεισαι με ιστορικό παραπάνω των τεσσάρων ετών
το 98 6,17, το 2003 5,91 ενδοσυνεδριακά χαμηλά, περιλαμβάνονται σπλιτ, οχι αποκοπές μερισμάτωνΗθελα απο περιεργεια να δω ποιο ειναι το ιστορικο ελαχιστο της Εθνικης.
το 98 6,17, το 2003 5,91 ενδοσυνεδριακά χαμηλά, περιλαμβάνονται σπλιτ, οχι αποκοπές μερισμάτων
Για το 86 φίλε ακόμα πιο κάτω, γυρω στο 3,78 αλλά μην το λαμβάνεις υπόψη σου, μιλάμε για 22 χρόνια πριν, ειναι σαν να συγκρίνεις δύο ομοειδείς εταιρείες, μόνο το ονομαειναι το ιδιο.Συμφωνα με το Ιστορικο γραφημα μετοχης στο Capital.gr γυρω στο 4,5 (2/1/1986)
για να είναι αξιόπιστη η εταιρική εικόνα πρέπει να βλέπεις το γράφημα μετά τις αλλαγές που επήλθαν (πχ σπλιτ μετοχής, ΑΜΚ κλπ)
Το να συγκρίνεις από το 86 και τώρα είναι λάθος, μιλάμε για άλλες εταιρείες.
του τα γράφω παραπάνω αυτά που λες. εμπεριέχονται στα γραφήματα αυτά που λες, σπλιτ και ΑΜΚ.το μόνο που δεν εμπεριεχεται ειναι οι αποκοπες μερισμάτων, δηλ οταν μια εταιρεία δινει μερισμα σε μετρητά και αποκόπτεται από την τιμή της την μέρα που το δίνει στους μετόχους. Αυτό στο διάγραμμα φαινεται σαν πτωση.για να είναι αξιόπιστη η εταιρική εικόνα πρέπει να βλέπεις το γράφημα μετά τις αλλαγές που επήλθαν (πχ σπλιτ μετοχής, ΑΜΚ κλπ)
Το να συγκρίνεις από το 86 και τώρα είναι λάθος, μιλάμε για άλλες εταιρείες.
Πόσο κάτω θα πέσει σήμερα?
Ο ΝΟΚΙΑ εξαφανίστηκε και μάλλον δεν θα έχει αφήσει μετοχή για μετοχή της Εθνικής που να μην την αγόρασε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είδες που σε κατάλαβα?Ειμαι ΠΑΡΩΝ...και "ΑΓΟΡΑΖΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ", οταν ολοι λεγανε και κλαιγανε..
Δεν ασχολούμαι με το άθλημα, αγαπητέ. Απλά να περνάει η ώρα.Και ξερεις ποτε θα πουλησω ? Οταν σε δω να γραφεις ποσο ευκολα χρηματα βγαζεις αγοραζοντας-πουλωντας Δια και Καρδασιλαρη..
Δώκε με κι εμένα μπάρμπαΑλλα τοτε η Εθνικη θα κανει πανω απο 40 €..
ΣυμφωνώΑυτα..