Ωρα τους καλη ,τα αμερικανα
Με τις ευχες μου να πανε στον γεροδιαολο....
ΙΣΩΣ βρισκόμαστε μπροστά σε ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ... τα χειρότερα του παγκόσμιου καπιταλισμού...
Ωρα τους καλη ,τα αμερικανα
και ολι εμης οι αμερικανοτσατσοι παρεα....Ωρα τους καλη ,τα αμερικανα
wachovia 0.94 απο 10 δολλαρια την παρασκευη .αντε να ζησουμε να την θυμομαστε
κατα διαλου θα παμε ολι εμις που δε παραγουμε τιποτα...μονο τουρισμο...να δο πιοι θα ρχοντε χορις λεφτα...μονο οι καραβαδες θα εινε οκΠέρα από την πλάκα κ τις όποιες πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός μας, η κατάσταση για την οικονομία είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σοβαρή...
Αντε να μαζεψετε λοιπον τα λεφτα σας απο την Citibank και να τα βαλετε σε καμμια Ελληνικη τραπεζουλα γιατι μπορει και να μην σας μεινει φραγκο .H Citigroup θα αποκτήσει «το μεγαλύτερο μέρος του ενεργητικού και του παθητικού της Wachovia», ενώ θα απορροφήσει έως και 42 δισ. δολάρια ζημιών. Τις υπόλοιπες ζημιές θα αναλάβει η FDIC.
Αντε να μαζεψετε λοιπον τα λεφτα σας απο την Citibank και να τα βαλετε σε καμμια Ελληνικη τραπεζουλα γιατι μπορει και να μην σας μεινει φραγκο.
χαχαχαχα ψυχραιμίαΚύριοι ψυχραιμία.
Αύριο θα είναι μία πολύ δύσκολη ημέρα.
ΙΣΩΣ βρισκόμαστε μπροστά σε ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ... τα χειρότερα του παγκόσμιου καπιταλισμού...
και ολι εμης οι αμερικανοτσατσοι παρεα....
Αύριο θα είναι μία πολύ δύσκολη ημέρα.
χαχαχαχα ψυχραιμία
Απερρίφθη το σχέδιο, πτώση 500+ μονάδων ο Dow
Πτώση που άγγιξε τις 700 μονάδες έφτασε να καταγράφει ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones καθώς το "σχέδιο διάσωσης" δεν εξασφάλισε το πράσινο φως από τη Βουλή των Αντιπροσώπων. Σημαντικές απώλειες άνω του 6% για Nasdaq και S&P. "Βουτιά" $10 το πετρέλαιο.
Και εγω κατω απο το ταβλι.
Ας προσεχατε κε εσις ι αμερικανοτσατσι
Εγω ουτε δανια εχω ουτε μετρητα σε τραπεζες...
Τα εχω σε χρυσο,σε κατι κιουπια θαμμενα πισω στιν αβλι
εγο εχο χρισα δοντια....Και εγω κατω απο το ταβλι.
Και εγω κατω απο το ταβλι.